Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de.Fiddy vaktim gelmis benim
Eşin ne diyor bu durumaBeyaz komedonlarim icinde 2 urun buldum. Sonra dolastikca alacak sey buluyorum
Kitaplara karistigi gibi karismiyorEşin ne diyor bu duruma
Bugün cayır cayır yandı önemsemedim c'yi gündüz mü kullansam sadeceAha Bha ve C vitaminini aynı rutinde kullanma kuzum cildin tahriş olabilir B Burhan Burhanitto
Yaktın cildini yaktınŞu rutin doğru mu
Okuldan gelince yüzümü temizledikten sonra aha Bha serumu(doa) sürüyorum ardından yıkadıktan sonra c vitaminini( the purest) sürüyorum. Emildikten sonra nemlendirici gül özlü kremimi sürüyorum yatarken de hiyalüronik asit.(L'Oreal)
Sabah da yüzümü yıkadıktan sonra c vitamini ve güneş kremi(Nivea)
Sonra bariyer bozulur onu onarmak daha zor ben diyim B Burhan BurhanittoHayır haftada en fazla 3 kere kullanmak yeterli.
C vitamini aha Bha serum L'Oreal hiyalüronik asit retinol yolda Nivea yeşil çaylı yüz yıkama köpüğü ve güneş kremi.B Burhan Burhanitto elinde neler var bana yazsana
Allah'tan cildim yağlı bana mısın demiyor çok.Sonra bariyer bozulur onu onarmak daha zor ben diyim B Burhan Burhanitto
Çok şanslısın ben bunu yapsam yüzüm erirdiAllah'tan cildim yağlı bana mısın demiyor çok.
Retinol lü rutin yapacaksan aha bha gerek yok aslında.C vitamini aha Bha serum L'Oreal hiyalüronik asit retinol yolda Nivea yeşil çaylı yüz yıkama köpüğü ve güneş kremi.
Calci bana bir rutin oluşturur musun
Cica krem yazmıştın bir kere o ne işe yarıyorRetinol lü rutin yapacaksan aha bha gerek yok aslında.
Sabahları bir gün ha bir gün c vitamini kulllanabilirsin. Cildin kuru ise nemlendirici. Peşinden güneş kremi.
Akşam çift aşamalı temizlik mutlaka yapmalısın. Retinolü haftada üç kullan peşinden onarıcı krem kullan.
Haftada iki kil maskesi
Onarıcı cica aynı krem. Cilt bariyerini güçlendiriyor. Retinol sonrası o arıcı kullanman cilt hassasiyeti azaltırCica krem yazmıştın bir kere o ne işe yarıyor