Probleme yönelik bir ürün kullanmıyor musun? Gerçi Aha BHa bunun için biçilmiş kaftanSabah La Roche yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkayıp, aynı markanın toniği ile temizliyorum. Sonrasında aynı markanın güneş kremini sürüyorum. Benim cildim karma bir cilt.
Akşam ise yine yüzümü yıkayıp tonikledikten sonra loreal in hyalüronik serumunu ya da la Roche un effeclar nemlendiricisini kullanıyorum. Haftada bir aha+bha peeling
Sadece aha bha kullanıyorum. Cildim çok problemli değil zaten. Sadece regl döneminde akne oluyor.Probleme yönelik bir ürün kullanmıyor musun? Gerçi Aha BHa bunun için biçilmiş kaftan
C vitamini serum da kullansam mı? Önerdiğin bir marka var mı? Ve ne sıklıkla kullanılmalı?ok soru sordum şu an farkettimProbleme yönelik bir ürün kullanmıyor musun? Gerçi Aha BHa bunun için biçilmiş kaftan
İstediğin kadar sorabilirsin. C vitamini cildine uymayabilir biraz değişik bir serum. Yüzdelik olarak en düşükten başlayabilirsin. Haftada 3 4 gün aralıklı sabah güneş kremi öncesi kullanabilirsin.C vitamini serum da kullansam mı? Önerdiğin bir marka var mı? Ve ne sıklıkla kullanılmalı?ok soru sordum şu an farkettim
Cok yannis yoldasin senEki Görüntüle 3311400 Tipini beğendiğim için bugün köpüğünü toniğini kremini aldım haydi başlayalım
Daha ucuz bi şiy yoktu tşk
Susun kapitalistler susunCok yannis yoldasin sen
Marka olarak didiydimSusun kapitalistler susunben serumlara inanmıyorum
BI kere parfümleri mikemmel ambalajlar mikemmel o yüzden plasebosal olarak iyi gelecektirMarka olarak didiydimetme eyleme,yapma bunu pambik yuzune
Iste ha Garnier ha bee beautyBI kere parfümleri mikemmel ambalajlar mikemmel o yüzden plasebosal olarak iyi gelecektir
Duyan da garniyır 3ü bir arada aldık sanar.
AşkolsunIste ha Garnier ha bee beauty
Bak sarmayı bırakıp geldim. Püüü bu ner. Git yüzüne vazelin sür oldu olacakBirazdan calci sarmalı ellerini yıkar beni konudan atar senin yapacağın işe... diyetek
Vazelin petrol türevi o olmazBak sarmayı bırakıp geldim. Püüü bu ner. Git yüzüne vazelin sür oldu olacak
Bu iyi galibaEki Görüntüle 3311409
Eki Görüntüle 3311410
A Arrietty_ şu müttejem markadan alcaktım hiç almadım. Ama bugün tav oldum beylee
Ben bundan kullanıyorum ama içerikleri tek çeşit. Başlangıç için çok iyi. Güneş kremleri mükemmelEki Görüntüle 3311409
Eki Görüntüle 3311410
A Arrietty_ şu müttejem markadan alcaktım hiç almadım. Ama bugün tav oldum beylee
Çok teşekkür ediyorumİstediğin kadar sorabilirsin. C vitamini cildine uymayabilir biraz değişik bir serum. Yüzdelik olarak en düşükten başlayabilirsin. Haftada 3 4 gün aralıklı sabah güneş kremi öncesi kullanabilirsin.
%4 she vec
%5 jeuvenille
Ben de niyetlendim ama nasip olmadiBen bundan kullanıyorum ama içerikleri tek çeşit. Başlangıç için çok iyi. Güneş kremleri mükemmel