- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Yok kiz Mary & may normal ve Stick olarak var . Stick e yeni basladimElindekiler bitti mi
Bitmeden alamam zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kiz Mary & may normal ve Stick olarak var . Stick e yeni basladimElindekiler bitti mi
Bu aksam kil maskesi yaptim.
Suan yuzumu neme bogma projesini gerceklestiriyorum
Antiaging bakım mı o nasıl bişey kardeş aşamalarını biliyor musun hangi ürünler kullanıldığını falan?Bi arastır sen yinede..
benm annemde öyle kırısklıkları ve lekeleriyle ilgili sikayetleri var biseyle yapmayı almayı teklif ettğimde amann yasım geçti diye geçiştiriyo halbuki düzenli yapamaz diye öyle diyor.. kırısklıklar için dolguyu kafama koydum ben ama öncesinde cilt bakımına götürmeye ikna edicem bi süre leke ve kırısklık için.. aslnda annen kaç yasında ve cilt sorunları ne bilmiyorm ama cilt bakımlarnda işe yarayan çeşitler cok fazla geçen gözlerimle 4 haftalık 4 seans antiaging bakım yaptran birini gördüm gttgm merkezde şok oldm ve daha 4 seans devam etmesi grekiyodu.. düzenli gittiğim bi yer oldugu içinde gözlerimle gördüm yani
Yok sormadm hiç güvendgm biri zaten herseye ona gidip ına danısıyorumAntiaging bakım mı o nasıl bişey kardeş aşamalarını biliyor musun hangi ürünler kullanıldığını falan?
Yaa benm komedonlar baya baya düzeldi halen var biraz ama eskisi gbi değil.. süreçte bicok seyi düzenli yaptm ama dogum kontrol hapıda kullanıyorm sanırım onunda etkisi varCleanser im bitti Heimish in 15 mi 30mu ml olan cleanser i hediye gelmisti. Ne alacagima karar verene kadar mecbur onu kullanacagim.
Kapali komedonlarimdan kurtulamiyorum.
Azealic acid serumu ve c vitamin serumu aldim.
Bende cok cok yok. Inatci 3-4 tane var.Yaa benm komedonlar baya baya düzeldi halen var biraz ama eskisi gbi değil.. süreçte bicok seyi düzenli yaptm ama dogum kontrol hapıda kullanıyorm sanırım onunda etkisi var
GünaydınGünaydın:)
Ben bu güneş kremi yeni aldım,çok sıvı şeklinde,rengi yeşilimsi,beyaz olması gerekmiyormu
Nasıl yapılıyor nerden yapılıyor hiç bir bilgim yokGünaydın
Barkod sorgulaması yaptınız mı?
Üts telefona yükleyin program sizi yönlendirirNasıl yapılıyor nerden yapılıyor hiç bir bilgim yok
Teşekkürler:) indireyim hemenÜts telefona yükleyin program sizi yönlendirir
Kutu üzerindeki barkod bilgi kayıtlıÜts telefona yükleyin program sizi yönlendirir
Beyaz kısımda 54W906Üts telefona yükleyin program sizi yönlendirir
Sahte olma ihtimali yüksek o zaman. Çünkü direk kayıt çıkmalıBeyaz kısımda 54W906
09 2025 yazıyor
Anlamadım kutuyla içindeki tutmuyor
Anlat hemen. Ben de yeni döndüm