- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Asigim napimOoo yine Kore ürünleri talan edilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asigim napimOoo yine Kore ürünleri talan edilmiş
Hmm süt alerjm var lactoyu gördüm benm için uygun değilmişEsansim bitmek uzere.
Mixsoon un ozelligi ölü deriyi temizliyor. Yagli cilt ve gözenek sorunu icin harika urun. Hyaluronik asid esansim var nemlendirici olarak kullaniyorum yuz temizleme sonrasi. Birde bunu deneyecegim. Kore de en cok tercih edilen esansmis.
Bakalim Holika holika yi aratacak mi.
Manyo da nerdeyse ayni isi goruyor. Netde soyle diyor :
Doğal içerikleriyle cilt tabakasını güçlendirmeyi, cilt dokusunu yenilemeyi, kırışıklıkların görünümünü azaltmayı ve cilt tonunu dengelemeyi destekler Bifidalacto Complex %90 oranda bifidobakteriya ve lactobacilli enzimleri, adenozin, maya mantarı ve niasinamid içerir
Birini gündüz birini aksam kullanacagim.
Suan Holika holika i gündüz
Cosrx snail mucin esansi aksam kullaniyorum. Onlarin yerini alacaklar bitince
Ben yapamıyomısum calci öyle dedi
Ay tuh. AlsanaBen yapamıyomısum calci öyle dedi
Benim icin cok iyi gelmisti. O yuzden bu sene bosladim. Siyah nokta problemim vardi. Oyle boyle degildi.Ayy ben tam anlayayım bu metodu kendime uygun ürünelride bulayım suan cok anlamadgm bsey bu
Ayy cok heyecanlandm kesin baslıcamBenim icin cok iyi gelmisti. O yuzden bu sene bosladim. Siyah nokta problemim vardi. Oyle boyle degildi.
Simdi hic eser yok.
Yaz ayında yapıyorum ben de haftada bir ya da 10 günde bir. Baya faydasını gördümAyy cok heyecanlandm kesin baslıcam
Calci cildin karma mı?Yaz ayında yapıyorum ben de haftada bir ya da 10 günde bir. Baya faydasını gördüm
Kışın kuruya dönük karma yazın yağlıya dönük karmaCalci cildin karma mı?
Aha bha ile fiddy yapılmaz sadece bha olacakKizardim kil maskesini yikayica gordum
Aha bha bu hafta ikinci defa kullandim. Ondan herhal.
Yeni serumumu surdum sabah bakalim ne alemde olacagim
Sadece bha im yokAha bha ile fiddy yapılmaz sadece bha olacak
Allahım sinir bozucu cilt tipi dünyada tek bende var zannediyodumKışın kuruya dönük karma yazın yağlıya dönük karma
Yaz kış ayrı rutin uygulamak zorundayımAllahım sinir bozucu cilt tipi dünyada tek bende var zannediyodum
Elindekiler bitti miHaruharu nun yeni gunes kremi gelmis netden alisveris yaptigim siteye