Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Günaydınn
Bir haftadır düzenli kullanıyorum cilt bakım ürünlerimi, bu benim için müthiş bir süre
Dün gece de retinol ekledim haftada bir gece ile başlıyorum.

Tonic sadece aksam mi eklesem
Gündüz ise esans kullanayim diyorum.

Real barrierer temizleme urunum bitti bitecek.

Turkiyeden ziaja nin urununu almistim. Ona mi baslasam yoksa baska birsey mi gecsem Oda iyi gelmiyecek diye korkuyorum aslinda.

Rutini biraz sadeleştir bence. İlk önce sadece yıka nemlendir güneş kremi sür. Sonra yavaş yavaş rutinine ekle. En baştan başla yani

Nisaya sorsana kuzum

Yok çok değil baya sadeleştirmişsin. Bundan bir süre devam et sen. cildin istediğin forma kavuşunca yavaş yavaş ekle ürünleri. Çok daha faydasını göreceksin eminim

Yok çok değil baya sadeleştirmişsin. Bundan bir süre devam et sen. cildin istediğin forma kavuşunca yavaş yavaş ekle ürünleri. Çok daha faydasını göreceksin eminim
Bastan baslar gibi yap dedin
Temizleme urunum bitecek iste. Yeni birsey almaya karar verdim. Ama ne olsun diye bulamadim daha.

Şu ankinden memnun musun?
Gibi gibi
Buna bakiyorum

Mary & may gunes kreminden cok memnun kalmistim..nivealar bitince yine ona donecegim. Ondan sasmam artik. O yuzden baska urunlerine bakarken buna denk geldim

Birde buna bakiyorum

Gozenek,komedon icin uygun . Birde yagli,akneli ciltlere ikiside

Bugun the purest gunes kremini kullandim. Iki parmak yerine 3-4 pit
White cast olmadi Boylece. Sevindim. Bosa almamis oldum.
Birini buldum oburu nerde bulmam lazim. Bana uymayinca cocuklara vermistim okulda da surmeleri icin oglan nereye atti Allah bilir

Ya ben onun serumlarini filanda merak ediyorum. Merak ettigim bir ton marka var zaten.
Bu arada holika holika nin 3 seconds hyaluronic i yuzumu yumus yumus yapiyor
Beğendiğin ürünlerden devam et bence. Yeni ürünler denemek cildimizi yorabilir. Ben mesela retinole başladım rutinimi sadeleştirdim iyice

Beğendiğin ürünlerden devam et bence. Yeni ürünler denemek cildimizi yorabilir. Ben mesela retinole başladım rutinimi sadeleştirdim iyice
Yok yok yaza kadar birsey almam daha insallah amin.
1-2 ay Boyle sade rutin ile devam ederim. Sonra evdeki serumlardan birini eklerim.
Retinol u de haftada 1 yapacagim. Gecen demistim ya yarim sise var. Ona devam.

Son düzenleme:
Yok yok yaza kadar birsey almam daham insallah amin.
1-2 ay Boyle sade rutin ile devam ederim. Sonra evdeki serumlardan birini eklerim.
Retinol u de haftada 1 yapacagim. Gecen demistim ya yarim side var. Ona devam.
Ben haftada üç yapıyorum retinolü. Kalan günlerde de arbutin leke kremi devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…