Rutini biraz sadeleştir bence. İlk önce sadece yıka nemlendir güneş kremi sür. Sonra yavaş yavaş rutinine ekle. En baştan başla yaniTonic sadece aksam mi eklesem
Gündüz ise esans kullanayim diyorum.
Real barrierer temizleme urunum bitti bitecek.
Eki Görüntüle 3138745
Turkiyeden ziaja nin urununu almistim. Ona mi baslasam yoksa baska birsey mi gecsemOda iyi gelmiyecek diye korkuyorum aslinda.
Nisaya sorsana kuzumTonic sadece aksam mi eklesem
Gündüz ise esans kullanayim diyorum.
Real barrierer temizleme urunum bitti bitecek.
Eki Görüntüle 3138745
Turkiyeden ziaja nin urununu almistim. Ona mi baslasam yoksa baska birsey mi gecsemOda iyi gelmiyecek diye korkuyorum aslinda.
Nisa ninda ayni seyi diyecegine eminimNisaya sorsana kuzum
Gündüz rutinimi en sade Boyle yaptim.
Benton dan snail bee serum eklemistim fakat 1 ay sonra eklerim.
Eki Görüntüle 3138906
Aksam ise tonic ve snail mucin essence ekledim
Eki Görüntüle 3138907
Nemlendiricilerim 1-2 hafta dayanir
Sonra sabah aksam bunu kullanacagim
Eki Görüntüle 3138909
Ayda 2 peeling yapacagim
Eki Görüntüle 3138910
Cok mu oldu C Calcifer
Bastan baslar gibi yap dedinYok çok değil baya sadeleştirmişsin. Bundan bir süre devam et sen. cildin istediğin forma kavuşunca yavaş yavaş ekle ürünleri. Çok daha faydasını göreceksin eminim
Şu ankinden memnun musun?Bastan baslar gibi yap dedin
Temizleme urunum bitecek iste. Yeni birsey almaya karar verdim. Ama ne olsun diye bulamadim daha.
Gibi gibiŞu ankinden memnun musun?
;Mary&may'in bütün ürünleri çok iyi. Göz kremini de çok beğeniyorlar. Hayırlı uğurlu olsun
Ya ben onun serumlarini filanda merak ediyorum. Merak ettigim bir ton marka var zaten.;Mary&may'in bütün ürünleri çok iyi. Göz kremini de çok beğeniyorlar. Hayırlı uğurlu olsun
Beğendiğin ürünlerden devam et bence. Yeni ürünler denemek cildimizi yorabilir. Ben mesela retinole başladım rutinimi sadeleştirdim iyiceYa ben onun serumlarini filanda merak ediyorum. Merak ettigim bir ton marka var zaten.
Bu arada holika holika nin 3 seconds hyaluronic i yuzumu yumus yumus yapiyor
Yok yok yaza kadar birsey almam daha insallah amin.Beğendiğin ürünlerden devam et bence. Yeni ürünler denemek cildimizi yorabilir. Ben mesela retinole başladım rutinimi sadeleştirdim iyice
Ben haftada üç yapıyorum retinolü. Kalan günlerde de arbutin leke kremi devam ediyorum.Yok yok yaza kadar birsey almam daham insallah amin.
1-2 ay Boyle sade rutin ile devam ederim. Sonra evdeki serumlardan birini eklerim.
Retinol u de haftada 1 yapacagim. Gecen demistim ya yarim side var. Ona devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?