Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

rica ederim

kendime cilt bakımı rutini oluşturmak istiyorum kuru bir cildim var siyah noktalar için gözenekleri küçültmem lazım sadece burun bölgesi almak istediğim ürünleri aşağıya yazıyorum kullananlar yorum yaparsa mutlu olurum. cerave nemlendirci facelab ürünlerini tonik ve göz çevresi serumu the purest siyah nokta önleme toniği bioderma jel

Cerave ürünleri güzel ama facelab ürünlerindr parfüm var. Hassasiyet yaratabilir the purest daha uygun.

X xnobodyx the ordinary nın 0.1 retinolünü getirmiş bana . Perşembe günü denedim
Uu Hadi bakalim.
Ben en son versed den kullanmistim. Baslangic icin iyi diye. Kisin baslaniliyor degil mi ? Galiba 6aydir kullanmadim
Icinde fazla kalmamis olabilir.
Gozum ve aklim Innisfree nin cica retinol kreminde. Fakat ulkede yok

Uu Hadi bakalim.
Ben en son versed den kullanmistim. Baslangic icin iyi diye. Kisin baslaniliyor degil mi ? Galiba 6aydir kullanmadim
Icinde fazla kalmamis olabilir.
Gozum ve aklim Innisfree nin cica retinol kreminde. Fakat ulkede yok
Şu an başlıyorsun Türkiye için konuşuyorum ama Mart ayının sonuna kadar devam ediyorsun. O kadar çok stok yaptık ki alacak bir şeyim kalmadı.
Bak başıma ne geldi benim c vitamini bitti bir ürün aldım %12 içerikli. Yüzümde sivilce yaptı ağrılı hemde. Üç hafta oluyor daha yeni yeni gittiler mahvettim yüzümü

Baslayim ozmn. Maske yapmistim 20dk once cikardim. Yuzum hala nemlig. O ceksin de retinol u ekleyim.

Hayda hangi urun o ? Suan bende c vitaminli birsey yok.
Türkiyeden aldigim seyler bana yaramadi. The purest in serumlari disinda
Ha bide masker. Kore urunleri disinda baska birsey almamaliyim. Dedim de gittim Clinique in yag bazli temizleme urununu aldim..hediye cekim vardi magzaya

Bende salisik acidli tonik i fazla kullandim herhal. Peeling pad de kullanmistim ama daha onceleri de kullanmistim. O yuzden tonikden süphe ediyorum. Akneli sivilce yapti yanagimi. Neyseki cosmadan duzelttim

Ben o yüzden rurinime yeni ürün eklediğimde tek tek ekliyorum olası irritasyondan dolayı ki cildim kolay kolay irrite olmaz.
Purest serumşarı çok iyi
Salisilik asiti haftada üç kullanım yeterli geliyor. Şimdi onu sadece fiddiy için kullanıyorum . retinole başladığım için fiddy de yapmam sanırım. Cildimi çok yormak istemiyorum

Maruderm c vitamini

Haftada 1 yapacagim galiba.
Not alacagim Kis rutinimi alisana kadar
Cok urun olunca sasiyor gibi. Serumlarimin bir cogunu yaz tatili sonrasi kullanmadim desem yeridir.
Komedonlar ile dertliyim bende. Yanagimda 3tane vardi daha belirgin suan. Yagli sivilce mi olcaklar anlamadim. Anlimda ki hala deri altinda. Onlara care ararken costurdum bende yuzumu salisik asiti ile

Ben haftalık liste yaptım yazdım kağıda astım. Dediğim gibi ürün çok olunca zor oluyor. Kışın retinol tek başına yeterli oluyor hepsi için

Aşırı hassas cildin. Azelik asit en hassas ciltlerde bile kullanılabiliyormuş. Hiç denedin mi
Hayir denemedim fakat aklimda geciyor 1haftadir basliyorum. Su yanaklarim oyle olunca arastirmaya baslamistim. The ordinary ile mi haslasan emin degilim diye almadim birsey. Evet hemde asiri hassas alerjik bunyem var ondan belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…