golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Oh masallah memnunmusun bu üründenDuramiyorum bak yine
5dk peeling yapacagim
Sonra snail mucin essence +
Cica nemlendirici
Eki Görüntüle 3142817
Aslinda degildim. Uzun suredir kullanmadim. Sabah gorecegim memnun muyum bu sefer diyeOh masallah memnunmusun bu üründen
Bb kremi hakkinda fikrim yok. Makyaj kullanmiyorum. Kore urunlerini begeniyorum. Birde makyaj yapmasini bilsemMerhaba hanımlar sizlere danışmak istediğim şeyler var yardımcı olur musunuz? Birincisi güzel bir bb krem arıyorum. Daha önce garnier farmasi ve note un bblerini kullandım. En çok note u beğendim ama onda da tenime uygun numarayı bulamadım. Beyaz tenliyim 200ü kullandım çok açık geldi. ve 500ü de koyu demişler yorumlarda. Sizin kullanıp memnun kaldığınız başka bir bb krem var mı?
Bir diğer danışmak istediğim konu bir cilt bakım rutini oluşturmak istiyorum. Bunun için ne neler yapmam gerek? Şimdiye kadsr sadece nemlendirici ve güneş kremi kullandım genelde arada bir hazır maske bir de ama düzenli bir rutin oluşturamadım hiç.
Son olarak nemlendirici ve kırışıklık önleyici krem ya da serum ne olursa onun için bir tavsiye istiyorum. Cildim genel olarak kuru t bölgesi biraz yağlı gibi sadece. Bugün biraz trendyolda baktım sinozun altın parçacıklı kremi bir de no:16 adında bir yağı var ikisinden birini mi tercih etmek lazım yoksa ikisinin de işlevleri farklı mı?
MerhabaMerhaba hanımlar sizlere danışmak istediğim şeyler var yardımcı olur musunuz? Birincisi güzel bir bb krem arıyorum. Daha önce garnier farmasi ve note un bblerini kullandım. En çok note u beğendim ama onda da tenime uygun numarayı bulamadım. Beyaz tenliyim 200ü kullandım çok açık geldi. ve 500ü de koyu demişler yorumlarda. Sizin kullanıp memnun kaldığınız başka bir bb krem var mı?
Bir diğer danışmak istediğim konu bir cilt bakım rutini oluşturmak istiyorum. Bunun için ne neler yapmam gerek? Şimdiye kadsr sadece nemlendirici ve güneş kremi kullandım genelde arada bir hazır maske bir de ama düzenli bir rutin oluşturamadım hiç.
Son olarak nemlendirici ve kırışıklık önleyici krem ya da serum ne olursa onun için bir tavsiye istiyorum. Cildim genel olarak kuru t bölgesi biraz yağlı gibi sadece. Bugün biraz trendyolda baktım sinozun altın parçacıklı kremi bir de no:16 adında bir yağı var ikisinden birini mi tercih etmek lazım yoksa ikisinin de işlevleri farklı mı?
Teşekkür ederim cevaplar içinMerhaba
Sinoz, procsin vb türevi ürünlerden uzak durun. İçeriklerini beğenmiyorum ben.
Güneş kremi kullanıyorsanız mutlaka akşamları çift aşamalı temizlik yapmalısınız.
Beaulis in bb kreminin en açık tonu güzel. Ama onu kullanırken nemli sünger ile dağıtmasınız
Hayır kullanmadımgolgefeslegeni daha önce asit kullandınız mı?
Işıltılı cildine ışıltı katsin
Teşekkür ederim cevaplar için
Hayır kullanmadım
Teşekkür ederim bi bakacağım hemenEki Görüntüle 3142854
Peptit ve hyaluronic asit ile başlayıp anti- again içerikli yüz kremi ile destekleyebilirsiniz. Bir de ha kullanınca mutlak nemlendirici kullanın
Naptın kiErgen cildine dönmek üzere cildim
Birsey yapmadim. Hala en sade sekilde cilt bakimi yapiyorum.Naptın ki
Tercihe bağlı. Siyah noktalara da uygulayabilirsiniz bütün yüze deFiddy yöntemini yapan varmı salistik asitle kili tüm yüzemi kullanıyoruz yoksa sadece siyah noktali bölgemize mi kızlar
Tşk ederimTercihe bağlı. Siyah noktalara da uygulayabilirsiniz bütün yüze de
GünaydınKızlar hayırlı akşamlar nasılsınız napiyonuz yarın kullandığımız ürünleri güncelleyelim mi atalim buraya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?