İçinde c vitamini var mı bak. Yoksa c vitamini ile kullanmalısınBen onu deneyim
naturagene baktım.içinde vitamin c vitamin e biotin vitamin b6vitamin b1 varmış.tip 1 3 yazıyor bir de.8000 mg kolajenmiş bir şasede.day 2 day 10.000 diİçinde c vitamini var mı bak. Yoksa c vitamini ile kullanmalısın
Varmisİçinde c vitamini var mı bak. Yoksa c vitamini ile kullanmalısın
Vitamin C | 75 mg | 94 |
Biotin | 36 ɥg | 72 |
Collagen (marine) | 5 g |
Araştırma aşamasındayım. C ceycey0406 kullanıyormuş o bilirVarmis
Vitamin C 75 mg 94 Biotin 36 ɥg 72 Collagen (marine) 5 g
Ama kolajen miktari az mi acaba. Ne kadar olmali acaba ?
başlayayım tadını etkisini vs yazarım.day 2 day iyiydi ama 400 tl olmuş ben 300 den almıştım.mutlaka 3 ay aralıksız kullanılmalıymış kolajenlerAraştırma aşamasındayım. C ceycey0406 kullanıyormuş o bilir
Day2day benim favorilerde şu an 293tlbaşlayayım tadını etkisini vs yazarım.day 2 day iyiydi ama 400 tl olmuş ben 300 den almıştım.mutlaka 3 ay aralıksız kullanılmalıymış kolajenler
aa eczane 400 tl dedi bana .demek ki nette daha ucuz.naturagen rossman da 200 tl civarıydı migrostan 177 ye aldımDay2day benim favorilerde şu an 293tl
Güvenilir satıcılardan alıyorum benaa eczane 400 tl dedi bana .demek ki nette daha ucuz.naturagen rossman da 200 tl civarıydı migrostan 177 ye aldım
Erkek olsaydık yüzümüze iki su çarpsaydık yeterliydiLa roche güneş kremini güvenilir bir siteden sipariş ettim. Gebelik düşünüyorum diye farklı şeyler de alamıyorum (kollojen, c vit, asit) sizleri okuyunca yapmış kadar oluyorum. Kalıcı makyaj yaptım sırf gebelik olursa makyaj yapmayayım diye. Kadın olmak, annelik ne zor şey yahu
Sabah rutinim
Retinol bile yapmışsın aboovvvvvAksam bakimi tamamdir
Yag bazli temizleme
Su bazli temizleme
Tonic
Kil maskesi
Botox etkili serumum
Retinol
Nemlendirici
Yatmadan cica sleeping mask yapsam mi diyorum.
Fazla gelir dimiRetinol bile yapmışsın aboovvvvv
Cica yarına kalsın bence
Zaten kil maskesi yapmışsın yeter daFazla gelir dimi
Retinol um cok hafif. Bir etkisini de goruyormuyum bilmiyorum
Güneş kremini gün içerisinde yeniliyor musun?Akşam bakımı:
Yağ bazlı temizleme
Su bazlı temizleme
Arbutin + Niacinamide
Leke kremi
Göz çevresi bakım kremi
Sabahları da genelde c vit+güneş kremi kullanıyorum ama yüzüm pütür pütür, parlıyor ama sivilce ve leke dolune yapsam düzelmedi şu cildim. ama ergenlikte bile böyle olmadı. sanırım güneş hassasiyeti oluştu yüzümde.
600tl üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?