• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Güneş kremi arıyordum. Avene ve la roche i çok öneren oldu. Karma bir cildim var. Avene kuru ve karma ciltlere uymuyor diyorlar. La roche posey de bronzluk veriyormuş. Açık tenliyim vücudumla farklı dursun da istemiyorum.
Trendyol ve hepsi buradaya bakıyorum ama orjinal ürün mü emin olamadım. Kafam karma karışık oldu. Bana da bir el atsanız 😄
Renkli güneş kremi mi?

Son düzenleme:
B
Bir de o ayrıntı var 😄 günlük bakım için istiyorum aslında. Çok sık makyaj yapmam. Fakat lekeler başladı ilk kez bu sene. Önlemem lazım 😔
La roshe kullanıyorum ben baya açık tenliyim fondötende falan en açık rengi kullanırım bir bronzluk vermedi. pudralı mat bitişli olduğu için karma ciltler için ideal.

Benim cildim de açık ve karma. Çok teşekkür ederim. ☺️
Bir de şunlara bakın bunlar da mat bitişli

1653846915855.png
.

1653846951932.png

Ben de tam misshanin şu pembe güneş kremini soracaktım. İçeriği nasıl sizce, fiyatına değer mi karma cilt için? Makyaj vs yapmıyorum sadece güneşten korunmak amaçlı.

Ben de tam misshanin şu pembe güneş kremini soracaktım. İçeriği nasıl sizce, fiyatına değer mi karma cilt için? Makyaj vs yapmıyorum sadece güneşten korunmak amaçlı.
mİSSHA NIN BÜTÜN GÜNEŞ KREMLERİ ÇOK GÜZEL AMA FİYATI HİÇ GÜZEL DEĞİL :(

mİSSHA NIN BÜTÜN GÜNEŞ KREMLERİ ÇOK GÜZEL AMA FİYATI HİÇ GÜZEL DEĞİL :KK43:
Ben geçen yıl 100 küsur liraya almıştım ama şimdi neredeyse 300 olmuş. Siyah noktalar için burun bandı vardı tek kullanımlık, nemlendiricisi vardı çok memnundum ama bitince bir daha alamadım 400 leri bulmuştu en son :/

Ben geçen yıl 100 küsur liraya almıştım ama şimdi neredeyse 300 olmuş. Siyah noktalar için burun bandı vardı tek kullanımlık, nemlendiricisi vardı çok memnundum ama bitince bir daha alamadım 400 leri bulmuştu en son :/
Nivea'nın yenilenen güneş kremi Mıssha muadili diyorlar. fiyatı da uygun. Parlama karşıtı ona da bakın isterseniz

1653987821507.png

Nivea'nın yenilenen güneş kremi Mıssha muadili diyorlar. fiyatı da uygun. Parlama karşıtı ona da bakın isterseniz

Eki Görüntüle 3076008
Temizleme jeli olarak Bioderma sebium foaming jeli nasıl (mavi olanı)
Ayrıca Bepanthol nemlendiricisi iyi mi sizce?
Epey soru sordum 🙈 Bugün eksiklikleri alayım daha da fiyatı artmadan diye düşündüm de.

Yeni cilt bakimi urunlerim geldi bugün

Tonic degistirdim.
Birde goz alti eye patch aldim. Ayrica cica kremi.

Eye patch aldigim yer pinti 😂 hic tester yollamiyor. Alisverisi birakacagim ordan 😂

Oburu ise bol bol yolluyor. Birde ozel kart yaziyor 😍

Eklentiler

• 16540122501593855057304139994320.jpg
    16540122501593855057304139994320.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 1654012526417172169286223137011.jpg
    1654012526417172169286223137011.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 40
Selamlarr, bende uzun yıllar cildimle bir küs bir barışıktım :) ama doğru uzman ve doğru ürünlerle son 2-3 yıldır toparladım ve sanırım rutin oluşturmayı başardım :) tabiki cildimi tanıyarak (bazı ürünleri cildimin o anki durumuna göre değiştirerek kullanıyorum dönüşümlü yani) Ama bugünlerde genelde sorunum bu değil ince ince oluşmaya başlayan çizgiler onun içinde şöyle ilerliyorum;
Dermalogica'nın zamansız yaşlanan ciltlere özel spf'li nemlendiricisi
bb'de la melon iyi geliyor

ama en önemlisi cildi içten beslemek bu yüzden de kollajen olmazsa olmaz. Onda da artık trendlere bakıyorum en son ne çıktı diyerek hep yeniliklere bakıyorum. Kolajen olarak da Vitaliva Collagen'e başladım gerçekten memnunum bendeki 10.000 mg hidrolize kollajen peptit içeren formül ve çilek aroması da nefis. Cildimde şimdiden farkını hissediyorum iyiki değiştirip Vitaliva'ya geçmişim. Bunun haricinde uykuma da dikkat ediyorum işte öyle :)

Selamlarr, bende uzun yıllar cildimle bir küs bir barışıktım :) ama doğru uzman ve doğru ürünlerle son 2-3 yıldır toparladım ve sanırım rutin oluşturmayı başardım :) tabiki cildimi tanıyarak (bazı ürünleri cildimin o anki durumuna göre değiştirerek kullanıyorum dönüşümlü yani) Ama bugünlerde genelde sorunum bu değil ince ince oluşmaya başlayan çizgiler onun içinde şöyle ilerliyorum;

ama en önemlisi cildi içten beslemek bu yüzden de kollajen olmazsa olmaz. Onda da artık trendlere bakıyorum en son ne çıktı diyerek hep yeniliklere bakıyorum. Kolajen olarak da Vitaliva Collagen'e başladım gerçekten memnunum bendeki 10.000 mg hidrolize kollajen peptit içeren formül ve çilek aroması da nefis. Cildimde şimdiden farkını hissediyorum iyiki değiştirip Vitaliva'ya geçmişim. Bunun haricinde uykuma da dikkat ediyorum işte öyle :)
hoşgeldiniz aramıza.evet kolajen çok önemli 3 ay kullanıp bir 3 ay da ara verilmeli.ben de naturagen şase aldım başlayacağım.

Bu cildi içten beslemeye kesinlikle katılıyorum ama bir türlü başlayamadım kolajene

Back