- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Ve aleyküm selamkomşu topiğe bir selam vereyim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve aleyküm selamkomşu topiğe bir selam vereyim dedim
Bende bir türlü basliyamadim. Hatta pek bilgim yok ne iyidir diyehoşgeldiniz aramıza.evet kolajen çok önemli 3 ay kullanıp bir 3 ay da ara verilmeli.ben de naturagen şase aldım başlayacağım.
yav karıştırıp senin gruptaki üyeye hoşgeldiniz yazmışım.ben en iyisi bizim topiğe geri döneyimVe aleyküm selam
Tip leri var sanırımBende bir türlü basliyamadim. Hatta pek bilgim yok ne iyidir diye
Nasil tip ince,siskoTip leri var sanırım
senin yüzünden topikleri karıştırdım sanırım.ikisinde de varsın yaBende bir türlü basliyamadim. Hatta pek bilgim yok ne iyidir diye
Konu cilt bakimi olsun yetersenin yüzünden topikleri karıştırdım sanırım.ikisinde de varsın ya
Araştırıyorum halaNasil tip ince,sisko
ben day 2 day kullandım bir ay pahalıydı bıraktım.geçen hafta naturagen şase aldım.onu 3 ay kullanacağım .bir kutu 30 günlük.en ucuzu oydu migrosta 177 tl idi.yoksa day 2 day i tercih ederdimAraştırıyorum hala
Toz seklinde almistim. Suya katip icmek icin. Kusuyordum resmenAraştırıyorum hala
Sase ne demekben day 2 day kullandım bir ay pahalıydı bıraktım.geçen hafta naturagen şase aldım.onu 3 ay kullanacağım .bir kutu 30 günlük.en ucuzu oydu migrosta 177 tl idi.yoksa day 2 day i tercih ederdim
Bir kaç marka var. Tozmu yoksa hap mı bilemedimben day 2 day kullandım bir ay pahalıydı bıraktım.geçen hafta naturagen şase aldım.onu 3 ay kullanacağım .bir kutu 30 günlük.en ucuzu oydu migrosta 177 tl idi.yoksa day 2 day i tercih ederdim
tek kullanımlık paketlenmiş tozlar demek.30 günlük kür var içinde yani.en az 3 ay kullanılmalı etki etmedi için kolajenin.hapını dermatoloğum tavsiye etmiyor.toz şase olmalı.Sase ne demek
dr toz dedi bana.hap çok daha ucuz yoksa onu devamlı kullanırdım 12 ayBir kaç marka var. Tozmu yoksa hap mı bilemedim
Doktor yazdıysa tip 3 olandan kullanıyorsun dimi? İçinde c vitamini var mıdr toz dedi bana.hap çok daha ucuz yoksa onu devamlı kullanırdım 12 ay
shots da var migrosta arada tek kullanımlık alır içerimShots seklindede varmis. Ilk defa gordum..
Burda jelibon gibide var
o naturagen değildi day 2 day di.ondan yok şimdi o yüzden hatırlayamadımDoktor yazdıysa tip 3 olandan kullanıyorsun dimi? İçinde c vitamini var mı
Kolajenim içinde c vitamini yoksa ekstra kullanmak gerekiyormuş. O şekilde aktif oluyormuşo naturagen değildi day 2 day di.ondan yok şimdi o yüzden hatırlayamadım
Ben onu deneyimshots da var migrosta arada tek kullanımlık alır içerim