Renkli güneş kremi mi?Güneş kremi arıyordum. Avene ve la roche i çok öneren oldu. Karma bir cildim var. Avene kuru ve karma ciltlere uymuyor diyorlar. La roche posey de bronzluk veriyormuş. Açık tenliyim vücudumla farklı dursun da istemiyorum.
Trendyol ve hepsi buradaya bakıyorum ama orjinal ürün mü emin olamadım. Kafam karma karışık oldu. Bana da bir el atsanız
Bir de o ayrıntı varRenkli güneş kremi mi?
La roshe kullanıyorum ben baya açık tenliyim fondötende falan en açık rengi kullanırım bir bronzluk vermedi. pudralı mat bitişli olduğu için karma ciltler için ideal.B
Bir de o ayrıntı vargünlük bakım için istiyorum aslında. Çok sık makyaj yapmam. Fakat lekeler başladı ilk kez bu sene. Önlemem lazım
Benim cildim de açık ve karma. Çok teşekkür ederim.La roshe kullanıyorum ben baya açık tenliyim fondötende falan en açık rengi kullanırım bir bronzluk vermedi. pudralı mat bitişli olduğu için karma ciltler için ideal.
Bir de şunlara bakın bunlar da mat bitişliBenim cildim de açık ve karma. Çok teşekkür ederim.
mİSSHA NIN BÜTÜN GÜNEŞ KREMLERİ ÇOK GÜZEL AMA FİYATI HİÇ GÜZEL DEĞİLBen de tam misshanin şu pembe güneş kremini soracaktım. İçeriği nasıl sizce, fiyatına değer mi karma cilt için? Makyaj vs yapmıyorum sadece güneşten korunmak amaçlı.
Ben geçen yıl 100 küsur liraya almıştım ama şimdi neredeyse 300 olmuş. Siyah noktalar için burun bandı vardı tek kullanımlık, nemlendiricisi vardı çok memnundum ama bitince bir daha alamadım 400 leri bulmuştu en son :/mİSSHA NIN BÜTÜN GÜNEŞ KREMLERİ ÇOK GÜZEL AMA FİYATI HİÇ GÜZEL DEĞİL
Nivea'nın yenilenen güneş kremi Mıssha muadili diyorlar. fiyatı da uygun. Parlama karşıtı ona da bakın istersenizBen geçen yıl 100 küsur liraya almıştım ama şimdi neredeyse 300 olmuş. Siyah noktalar için burun bandı vardı tek kullanımlık, nemlendiricisi vardı çok memnundum ama bitince bir daha alamadım 400 leri bulmuştu en son :/
Temizleme jeli olarak Bioderma sebium foaming jeli nasıl (mavi olanı)Nivea'nın yenilenen güneş kremi Mıssha muadili diyorlar. fiyatı da uygun. Parlama karşıtı ona da bakın isterseniz
Eki Görüntüle 3076008
Temizleme jeli olarak Bioderma sebium foaming jeli nasıl (mavi olanı)
Ayrıca Bepanthol nemlendiricisi iyi mi sizce?
Epey soru sordumBugün eksiklikleri alayım daha da fiyatı artmadan diye düşündüm de.
Teşekkür ederimEvet iyi cildinize uygunsa
Çift aşamalı temizlik yaptım
komşu topiğe bir selam vereyim dedimÇift aşamalı temizlik yaptım
Kil maskesi yaptım
Tonikledim
Niaceminide sürdüm
Arbutin sürdüm
Göz altı serumu sürdüm
Cica kremi sürdüm.
Pamuk gibi oldum
hoşgeldiniz aramıza.evet kolajen çok önemli 3 ay kullanıp bir 3 ay da ara verilmeli.ben de naturagen şase aldım başlayacağım.Selamlarr, bende uzun yıllar cildimle bir küs bir barışıktım :) ama doğru uzman ve doğru ürünlerle son 2-3 yıldır toparladım ve sanırım rutin oluşturmayı başardım :) tabiki cildimi tanıyarak (bazı ürünleri cildimin o anki durumuna göre değiştirerek kullanıyorum dönüşümlü yani) Ama bugünlerde genelde sorunum bu değil ince ince oluşmaya başlayan çizgiler onun içinde şöyle ilerliyorum;
Dermalogica'nın zamansız yaşlanan ciltlere özel spf'li nemlendiricisi
bb'de la melon iyi geliyor
ama en önemlisi cildi içten beslemek bu yüzden de kollajen olmazsa olmaz. Onda da artık trendlere bakıyorum en son ne çıktı diyerek hep yeniliklere bakıyorum. Kolajen olarak da Vitaliva Collagen'e başladım gerçekten memnunum bendeki 10.000 mg hidrolize kollajen peptit içeren formül ve çilek aroması da nefis. Cildimde şimdiden farkını hissediyorum iyiki değiştirip Vitaliva'ya geçmişim. Bunun haricinde uykuma da dikkat ediyorum işte öyle :)
Bu cildi içten beslemeye kesinlikle katılıyorum ama bir türlü başlayamadım kolajeneSelamlarr, bende uzun yıllar cildimle bir küs bir barışıktım :) ama doğru uzman ve doğru ürünlerle son 2-3 yıldır toparladım ve sanırım rutin oluşturmayı başardım :) tabiki cildimi tanıyarak (bazı ürünleri cildimin o anki durumuna göre değiştirerek kullanıyorum dönüşümlü yani) Ama bugünlerde genelde sorunum bu değil ince ince oluşmaya başlayan çizgiler onun içinde şöyle ilerliyorum;
Dermalogica'nın zamansız yaşlanan ciltlere özel spf'li nemlendiricisi
bb'de la melon iyi geliyor
ama en önemlisi cildi içten beslemek bu yüzden de kollajen olmazsa olmaz. Onda da artık trendlere bakıyorum en son ne çıktı diyerek hep yeniliklere bakıyorum. Kolajen olarak da Vitaliva Collagen'e başladım gerçekten memnunum bendeki 10.000 mg hidrolize kollajen peptit içeren formül ve çilek aroması da nefis. Cildimde şimdiden farkını hissediyorum iyiki değiştirip Vitaliva'ya geçmişim. Bunun haricinde uykuma da dikkat ediyorum işte öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?