Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Cildini bu kadar seven ve koruyan tum arkadaslarin bunu yaparkenki motivasyonunu cok merak ediyorum
beni mutlu eden sayılı şeylerden biri şekerim. O yüzden severek yapıyorum. Gerçi dün gece uyuya kalmışım

güne temiz bir cilt ile uyanmak nasıldır hiç bilemeyeceksin hhahahahahaha
Yüzüme bakım yaparken kendimi çok iyi hissediyorum. Hele de bakım işini bitirip aynaya bakınca gözlerim aynen böyle oluyor. Ki ben sadece iki ürün kullanırken böyle hissediyorum senin ürünlerden kullansam uçarım herhalde

Ben daha uçamadım. Ürünlerin etki etmesini bekliyorum. bazıları için düzen ve zaman şart. Oturdum bekliyorum böyle

Nası yaaUçman lazımdı o kadar ürünle. Neyse dediğin gibi düzeni otursun zamanla uçarsın.
Ben temel rutininimi yapıyorum ancak serumları rutinime yeni ekledim. Hy 1 yıldır kullanıyorum. doğru ürünü bulmak da çok zor. Uzun bir süreç yani. Şu anda elimdeki doğru ürünler

La roshe posey cicaplast yağlı bir kremdir ne sıklıkla kullanıyorsunuz.sivilce tedavisi sonrası genelde tavsiye edilir

Ay bha da kullanamam ben sadece Fiddy yaparken kullanırım sanırım
ahh bu koreliler..ne varsa onlardan çıkıyor.fiddy ne olaki die googleden arattım hayır yani zaten bebek poposu gibi suratları var.asitlerle ne uğraşıyorlar acaba

bu arada konuyu yeni gördüm bir yıl önce açılmış. cilt bakımı bölümüne bakayım dedim.ilk sayfadaki bilgiler çok sağlam

Güneş kremi arıyordum. Avene ve la roche i çok öneren oldu. Karma bir cildim var. Avene kuru ve karma ciltlere uymuyor diyorlar. La roche posey de bronzluk veriyormuş. Açık tenliyim vücudumla farklı dursun da istemiyorum.
Trendyol ve hepsi buradaya bakıyorum ama orjinal ürün mü emin olamadım. Kafam karma karışık oldu. Bana da bir el atsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…