• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Cilt bakım rutinlerim

Akşam bakım rutini ;çift bazlı temizlik yaptım ,yatıştırıcı tonik ,niacinamide 20 dk bekledikten sonra retinol serum ondan sonra bioderma atoderm krem sürdüm göz altına da peptit krem sürdüm , sivilce izlerime lokal olarak Avene cica sürdüm bu akşamki rutinim bu şekilde bitti ,minimal ürün kullanacam dedikten sonra yine ben :KK48:

Akşam bakım rutini ;çift bazlı temizlik yaptım ,yatıştırıcı tonik ,niacinamide 20 dk bekledikten sonra retinol serum ondan sonra bioderma atoderm krem sürdüm göz altına da peptit krem sürdüm , sivilce izlerime lokal olarak Avene cica sürdüm bu akşamki rutinim bu şekilde bitti ,minimal ürün kullanacam dedikten sonra yine ben :KK48:
Ben bugün çok az ürünle bitirdim..🙃 bazen de minimal deyip coşuyorum o ayrı 😂

Ben sabah sadece su ile yıkadım , maruderm peptit serumu kıllandım gözaltıma dermoskin krem üstüne solante güneş kremi , Akşam çift temizlik , avene termal su , she vec hyaluronik asit gözaltıma dermoskin peptit serum tüm yüze krem
👍👍👍 harika

Merhaba solante güneş kremi almak istiyorum trendyolda sahte ürün var mıdır?
Evet trendyolda daha önce sahte ürünler çıktı..satıcının puanı ve altındaki yorumlara bakmanı öneririm..

Back