- 5 Temmuz 2010
- 1.192
- 2.201
Hiç bilgim yok canım instagram hesabına yaz istersen cevap veriyorlarArkadaşlar doa kozmetik güneş kremi piyasadan kalktı mı?
Tamam teşekkür edermHiç bilgim yok canım instagram hesabına yaz istersen cevap veriyorlar
Ben yaklaşık 3 haftadır cream co hyaluronic acid serum ve nemlendirici krem setini kullanıyorum ve memnunum cildim kurudur bence nemlendiyor memnun kaldım.Cream co nemlendirici nasıl gidiyor acaba
Benim.nemlendirici bitti de effectha
Cream co tester göndermiş ama anlamak zor tabii hemen
Ben yaklaşık 3 haftadır cream co hyaluronic acid serum ve nemlendirici krem setini kullanıyorum ve memnunum cildim kurudur bence nemlendiyor memnun kaldım.
-----Sabah
-La Roche Posay EffaclarJel
-The Purrest Tonik (Cildim Hassas İse Gül Suyu)
-Tonik kurumadan Cream Co Hyaluronic serum
-Sephora C vitamini serum
-La Roche Posay Güneş Kremi
-----Akşam
-Hello Clean yağ bazlı temizleyici
-La Roche Posay EffaclarJel
-The Purrest Tonik (Asitli serum kullanacaksam Gül Suyu Tonik)
-Tonik kurumadan Cream Co Hyaluronic serum
-Sephora C vitamini serum
-Cream Co nemlendirici
Retinol, Kırmızı Peeling, Niacinamide serum veya Kil maskesi vb ürünler kullandığımda tonik olarak Gül suyu kullanırım ve sadece Hyraluronic serum ve nemlendirici kullanırım. Bu ürünleri akşam kullanmayı tercih ederim.
Sabah
Yüzümü yıkadım
Gözaltı serumu
C vitamin serumu
Güneş koruması
Akşam rutinim
Yüzümü foreo ile derinlemesine yıkadım
Kırmızı peeling serum sürdüm (aha bha)
Aha bha tonik sürdüm
Gözaltı serumu
Aloe vera jel krem
İkisi de aynı marka olduğu için kullanılıyor denmişti..bende bir irritasyon da yapmıyor o yüzden kullanıyorum..beklerim canımAha bha peel üstüne aha bha tonik kullanılıyor mu?
Epeydir salmıştım
Bu gün evdeyim komple bir bakım planlıyorum yapınca yazarım inşallah
She vec kullananlar çok memnun türk markası hayvanlar üzerinde deney yapılmıyorniacinamide olarak ne önerirsiniz
The purest düşünüyordum ama içeriğini bozmuşlar
Teşekkür ederimShe vec kullananlar çok memnun türk markası hayvanlar üzerinde deney yapılmıyor
Rica ederimTeşekkür ederim
Ben hiç bilmiyorum kuzumBu marka hakkında bilgisi olan var mı