- 3 Ocak 2011
- 6.288
- 16.386
- 39
Fiyat kısıtlaması var mı öncelikle onu sorayım ona göre ürünleri yazıcam..Slm herkese bu nasıl güzel bir konu böyle okumaya çakışacağım fırsat buldukça.
Öncelikle yardımınıza ihtiyacım var araştırmaya hiç zamanım yok 1 yaşında uyumayan aşırı hareketli oğlum var bütün zamanım onunla geçiyor nemlendirici bile kullanmıyorum çoğu zaman malesef halsizlikten yorgunluktan.
Benim için rutin oluşturacak önerilerde bulunacak olursa çoook mutlu olurum
35 yaşındayım
Göz etrafı kırışık
Kuru cilt
Mat soluk esmer cilt
Ve ayrıca dudak için peeling nemlendirici lazım
.
Öncelikle cildimin sanırım asitli ürünlere ihtiyacı var temizlenip aydınlanması lazım, sonrasında parlaklık canlılık veren ürünler ve kuru olduğu için aşırı güzel nemlendirici ürünler
İnş anlatabilmişimdir derdimi ben okumaya geçiyorum sizlerin ürünleri,ilgilenen olursa sevinirim
Bu arada bebek emzirme devam ettiği için asitli ürünlerde sakınca olurmu bilemedim
Kısıtlama yoksa kore ürünlerini öneririm..salyangoz kremi,gözaltı kremi ve esansı salyangozlu tüm seri..serum olarak kore ürünü ginseng ve peptit serum..asit olarak the purest solutions aha bha tonik..cildin asitlere alışınca the purest aha bha serum doa kozmetik retinal krem(en düşük oranla başlaman gerek)bütçen dahilindeyse foreo bear,foreo luna ve foreo ufo..evet pahalılar ama gerçekten işe yarıyorlar
Son düzenleme: