Popüler Konu Cilt bakım rutinlerim

Slm herkese bu nasıl güzel bir konu böyle 🥰 okumaya çakışacağım fırsat buldukça.
Öncelikle yardımınıza ihtiyacım var araştırmaya hiç zamanım yok 1 yaşında uyumayan aşırı hareketli oğlum var bütün zamanım onunla geçiyor nemlendirici bile kullanmıyorum çoğu zaman malesef halsizlikten yorgunluktan.
Benim için rutin oluşturacak önerilerde bulunacak olursa çoook mutlu olurum😍😍

35 yaşındayım
Göz etrafı kırışık
Kuru cilt
Mat soluk esmer cilt
Ve ayrıca dudak için peeling nemlendirici lazım
.
Öncelikle cildimin sanırım asitli ürünlere ihtiyacı var temizlenip aydınlanması lazım, sonrasında parlaklık canlılık veren ürünler ve kuru olduğu için aşırı güzel nemlendirici ürünler

İnş anlatabilmişimdir derdimi ben okumaya geçiyorum sizlerin ürünleri,ilgilenen olursa sevinirim
Bu arada bebek emzirme devam ettiği için asitli ürünlerde sakınca olurmu bilemedim
Fiyat kısıtlaması var mı öncelikle onu sorayım ona göre ürünleri yazıcam..
Kısıtlama yoksa kore ürünlerini öneririm..salyangoz kremi,gözaltı kremi ve esansı salyangozlu tüm seri..serum olarak kore ürünü ginseng ve peptit serum..asit olarak the purest solutions aha bha tonik..cildin asitlere alışınca the purest aha bha serum doa kozmetik retinal krem(en düşük oranla başlaman gerek)bütçen dahilindeyse foreo bear,foreo luna ve foreo ufo..evet pahalılar ama gerçekten işe yarıyorlar

Son düzenleme:
Şuan çalışmadığım için orta halli ürünler olursa sevinirim
The purest solutions ve doa kozmetik diyorum
Aha bha tonik the purest diğerlerini doa kozmetikten almanı tavsiye ederim..doa kozmetikten yıllardır alışveriş yaparım tüm ürünlerini taze yapıp yollarlar..

Merhaba öncelikle 🥰 cilt bakımı benim de hassas olduğum bir nokta peki vücut için ne yapıyorsunuz? benim cildim önceden çok yağlı bir ciltti sonra ben sırtımdaki sivilceler yüzünden doktor eşliğinde malum hapı kullandım sonra yüzüm hep sivilce kustu. acnelyse kremle 1 senedir sivilcelerden kurtuldum izlerinden kurtuldum malesef ki güneş kremi kullanma alışkanlığım yoktu 1-2 senedir kullanıyorum o da gözümü çok yakıyor hala yakmayan krem bulamadım :KK43: şuan benim gece rutini skin cycling denilen rutindeyim. elimdeki ürünler acnelyse 0.5 ve 0.25. hametan la roche b3 retinol serum, the purest solution aha bha tonik, la roche güneş kremi, la roche cicaplast, chamos cica krem, chamos centella tonik, klaris midnight blue serum. nemlendirici olarak da ceradolin su bazlı nemlendirici ve dermosin atoprobiyotik balm var. bugün pazartesi olduğu için sadece yüzümü temizledim the purest toniği sürdüm ve ceradolin krem sürdüm üzerine de hassas noktalara chamos cica kremi sürdüm. yarın sa retinol rutinim. 23 yaşındayım bu arada. Ve benim kollarım cildime göre çok koyu buna bir çözümü olan var mı acaba

Merhaba öncelikle 🥰 cilt bakımı benim de hassas olduğum bir nokta peki vücut için ne yapıyorsunuz? benim cildim önceden çok yağlı bir ciltti sonra ben sırtımdaki sivilceler yüzünden doktor eşliğinde malum hapı kullandım sonra yüzüm hep sivilce kustu. acnelyse kremle 1 senedir sivilcelerden kurtuldum izlerinden kurtuldum malesef ki güneş kremi kullanma alışkanlığım yoktu 1-2 senedir kullanıyorum o da gözümü çok yakıyor hala yakmayan krem bulamadım :KK43: şuan benim gece rutini skin cycling denilen rutindeyim. elimdeki ürünler acnelyse 0.5 ve 0.25. hametan la roche b3 retinol serum, the purest solution aha bha tonik, la roche güneş kremi, la roche cicaplast, chamos cica krem, chamos centella tonik, klaris midnight blue serum. nemlendirici olarak da ceradolin su bazlı nemlendirici ve dermosin atoprobiyotik balm var. bugün pazartesi olduğu için sadece yüzümü temizledim the purest toniği sürdüm ve ceradolin krem sürdüm üzerine de hassas noktalara chamos cica kremi sürdüm. yarın sa retinol rutinim. 23 yaşındayım bu arada. Ve benim kollarım cildime göre çok koyu buna bir çözümü olan var mı acaba
Benim alerjikli bir bünyem olduğu için ve çok kuru dermatoloğum bir losyon verdi vücuduma onu sürüyorum kaşındıkça(çok kuru ciltler biliyorsun kaşınır o zaman sürüyorum)kese falan yapamıyorum zaten kuru daha da kurur diye..doğal olarak çok sıcak suyla banyo da yapamıyorum..yaz kış ılık suyla duş alırım..bu güneş kremini kullanıyorum yakmıyor gözlerimi istersen bir dene

Eklentiler

• 91DD4400-8F73-47E3-BAEB-4CEE24CA0E2A.jpeg
    91DD4400-8F73-47E3-BAEB-4CEE24CA0E2A.jpeg
    94,9 KB · Görüntüleme: 53
Benim alerjikli bir bünyem olduğu için ve çok kuru dermatoloğum bir losyon verdi vücuduma onu sürüyorum kaşındıkça(çok kuru ciltler biliyorsun kaşınır o zaman sürüyorum)kese falan yapamıyorum zaten kuru daha da kurur diye..doğal olarak çok sıcak suyla banyo da yapamıyorum..yaz kış ılık suyla duş alırım..bu güneş kremini kullanıyorum yakmıyor gözlerimi istersen bir dene
bu güneş kremleri nedense bana güven vermiyor testi vs var mı emin olamıyorum. İçindeki filtrelere bir bakayım ama. Gözlerim o kadar sıkıntı ki anlatamam resmen sular seller akıyor yüzümde krem buharlaştıkça özellikle yazın tam bir facia lens kullandığım için. Bana da doktorum lipo olan eczane kremlerinden verdi üreli ama sanki idrar kokuyor gibi hissediyorum:KK43:

bu güneş kremleri nedense bana güven vermiyor testi vs var mı emin olamıyorum. İçindeki filtrelere bir bakayım ama. Gözlerim o kadar sıkıntı ki anlatamam resmen sular seller akıyor yüzümde krem buharlaştıkça özellikle yazın tam bir facia lens kullandığım için. Bana da doktorum lipo olan eczane kremlerinden verdi üreli ama sanki idrar kokuyor gibi hissediyorum:KK43:
Benim doktorumda üre ve lipo olandan verdi..benim losyonum hiç kokmuyor kokusuz

Sabah
Yüzümü yıkadım
Gözaltı serumu
C vitamin serumu
Güneş koruması

Akşam rutini
Yüzümü foreo ile yıkadım
Retinal krem sürdüm

Sabah rutinim
Yüzümü yıkadım
Güneş kremi sürdüm

Akşam
Yüzümü foreo ile derinlemesine yıkadım
Retinal krem sürdüm

Sabah
Yüzümü yıkadım
Gözaltı
C vitamin serumları
Güneş kremi

Aksam
Yağ bazlı
Şu bazlı
Centalla
Arbutin
Göz altı kremi
Maden suyu fıs fıs
Nemlendirici

Akşam
Yüzümü foreo ile derinlemesine yıkadım
Foreo ile masaj yaptım
Retinal krem sürdüm

Cream co hyrulonikk asitim gelmiş kargodan

Yanında nemlendirici tester yollamışlar zaten merak ediyordum anlar miyim etkisini emin değilim ama bakacağız artık:)

X