- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.035
Cream co nemlendırıcı elımdekı bıtınce deneyeceklerımden
su an elımde effect ha var terkar bunu almayacagım
yorum yazabılır mısınız acaba?
Tabi detaylı yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cream co nemlendırıcı elımdekı bıtınce deneyeceklerımden
su an elımde effect ha var terkar bunu almayacagım
yorum yazabılır mısınız acaba?
HoşgeldinizMerhaba arkadaşlar. 42 yaşındayım. Derin çizgilerim var. Botoks yaptırıyorum arada ama cilt bakımı için birşey yapamıyorum. Küçük bir bebeğim var. Yüzümü zor yıkıyorum. Ama birşeyler de yapmak istiyorum. Foreo bear almıştım. Metal dolgum yüzünden kullanamadım. Çok kötü sızlattı dişimi. Dermaroller var. 1 mm. Geç kaldım biliyorum. Karma, hassas, gözenekli, kırışık cilt için önerileriniz var mıdır?( Böyle yazınca da bir tuhaf oldum. Ne kadar kötüymüş cildim )
Öncelikle hoşgeldin peptit ve ginseng kullanabilirsin..asit olarak güzel asitleri kullanıyorsun c vitamini serumu da öneririm çok iyi antioksidandır biliyorsun bence yeterli şuan için..daha taşın genç 2 sene sonra retinol retinale başla derim..Bende cilt bakımına başladım. 23 yaşındayım cildimde geniş gözenek sivilce sivilce izi var. Karma bir cilde sahibim. Kendimce kurguladigim rutinim için fikrinizi almak istiyorum.
Sabahları marudermin salisilik asitli yüz yıkama jeli
Üstüne marudermin leke kremi
Güneş kremi
Akşamları yağ bazlı temizleyici ve aynı yıkama jeli
Serum haftanın 3 günü marudermin azeleik asiti 4 günüde marudermin gece bakım serumu
Hyaluronik asitli nemlendirici goz çevreme de geçiyorum
Haftada bir de fiddy metodu
Cildim çok hassas ne sürsem sıkıntı çıkarıyor özellikle kullandığım ürünleri kullanıp fayda gören var mı merak ediyorum. Birde bu gece bakım serumunda peptit var yaşım genç sizce bir problem olur mu? 40 üstü yaştaki insanlarda kullanıyor.
Teşekkür ederimÖncelikle hoşgeldin peptit ve ginseng kullanabilirsin..asit olarak güzel asitleri kullanıyorsun c vitamini serumu da öneririm çok iyi antioksidandır biliyorsun bence yeterli şuan için..daha taşın genç 2 sene sonra retinol retinale başla derim..
Fiddy haftada bir fazla değil mi hele de hassas ise cildin?Bende cilt bakımına başladım. 23 yaşındayım cildimde geniş gözenek sivilce sivilce izi var. Karma bir cilde sahibim. Kendimce kurguladigim rutinim için fikrinizi almak istiyorum.
Sabahları marudermin salisilik asitli yüz yıkama jeli
Üstüne marudermin leke kremi
Güneş kremi
Akşamları yağ bazlı temizleyici ve aynı yıkama jeli
Serum haftanın 3 günü marudermin azeleik asiti 4 günüde marudermin gece bakım serumu
Hyaluronik asitli nemlendirici goz çevreme de geçiyorum
Haftada bir de fiddy metodu
Cildim çok hassas ne sürsem sıkıntı çıkarıyor özellikle kullandığım ürünleri kullanıp fayda gören var mı merak ediyorum. Birde bu gece bakım serumunda peptit var yaşım genç sizce bir problem olur mu? 40 üstü yaştaki insanlarda kullanıyor.
Daha henüz bir kere yaptım. Yaptığım zamanda biraz kızardı haftada bir değilde iki haftada bir yapsam daha iyi olur o zaman. Burnumun üstü çok dolu olduğu için ilk başta bu şekilde ilerleyip sonrasında ayda bir e düşürürüm.Fiddy haftada bir fazla değil mi hele de hassas ise cildin?
Ayda bir kere en fazla -o da cilt hassas değilse- iki kere öneriyordu yabancı dermatologlar hatırladığım kadarıyla. Sorun yaşamıyorsan bilemem tabii ama fiddy agresif tarafta biraz çok sık yapmak bariyere zarar verebilir.
Enzim peeling te yapabilirsiniz haftada bir, fiddy i de ayda bir yaparsınız.Daha henüz bir kere yaptım. Yaptığım zamanda biraz kızardı haftada bir değilde iki haftada bir yapsam daha iyi olur o zaman. Burnumun üstü çok dolu olduğu için ilk başta bu şekilde ilerleyip sonrasında ayda bir e düşürürüm.
İlk almanız gereken bence asit olarak aha bha en düşükle başlamanız gerek asit tonik olarak the purest aha bha tonik öneririm bende kullanıyorum..göz çevresi olarak ben hem serum hem krem kullanıyorum i..serum yetmediği zamanlar krem de sürüyorum..aynı yaştayız..Alman gerekenlerMerhaba ben 38 yaşındayım yüzümu yıkayıp tonikleyip nemlendirici sürmekten başka bir şey yapmıyorum. Ama uzun süredir asitleri araştırıyorum. Ama hangi marka ilk aşama da kullanılmalı alışması anlamında hafif olmasi için hangi serumlar öncelikle alınmalı kafam çok karıştı göz çeresi için krem mi serum mu iyi allak bullak oldum. Bana da bilgi verirseniz çok sevinirim❤