Popüler Konu Cilt bakım rutinlerim

Çok uzun bir aradan sonra fiddy yaptım sonunda
Son aşamadayım şu an yüzümde yağ bazlı temizleyici var. Yıkadıktan sonra

Tonik
Hyalüronik serum
Ginseng
Nemlendirici

Şeklinde bitireceğim bugün bir daha gece rutini yapmam artık

Merhaba arkadaşlar. 42 yaşındayım. Derin çizgilerim var. Botoks yaptırıyorum arada ama cilt bakımı için birşey yapamıyorum. Küçük bir bebeğim var. Yüzümü zor yıkıyorum. Ama birşeyler de yapmak istiyorum. Foreo bear almıştım. Metal dolgum yüzünden kullanamadım. Çok kötü sızlattı dişimi. Dermaroller var. 1 mm. Geç kaldım biliyorum. Karma, hassas, gözenekli, kırışık cilt için önerileriniz var mıdır?( Böyle yazınca da bir tuhaf oldum. Ne kadar kötüymüş cildim )

Hoşgeldiniz
A vitamini kullanıyor musunuz?retinol ,retinal ,aha bha vs..derin çizgiler için botox dan çok dolgu yaptırın derim..bende foreo bear almayı düşünüyorum,onu kullanmadan önce botox dolgu diş için dolgu vs dikkat edilmesi gerektiğini okumuştum..ne kadar kullandınız bearı?
Gözenek için a retinol,aha bha kullanın derim
Lekeniz varsa arbutin c vitamini olmazsa olmaz her cilt tipleri kullanmalı..ben size mesaj atıcam

Akşam rutinim
Yüzümü foreo luna 3 ve johnsons baby ile yıkadım
Sonra foreo ufo 2 ile ginsengli maskeyi yapıcam (manuel olarak tüm led ışıkları gezdiriyorum yüzümde)
İyice emildikten sonra da doa kozmetik retinal krem sürücem bitiricem

Sabah cerave ile yüzümü yıkadım
Yves rocher tonik ile tonikledim
Nemlendirici ve güneş kremi sürdüm

İl dışı görev için yola çıkıyorum bu hafta muhtemelen rutinimi yazmam

Akşam
Yüzümü johnsons baby ve foreo ile yüzümü yıkadım
Retinal krem sürdüm

Sabah rutinim
Yüzümü yıkadım
Gözaltı serumu
C vitamini
Güneş koruması

Akşam rutinim
Yüzümü elimle yıkadım (genelde foreo luna 3 ile yıkıyorum)
Retinal krem sürdüm

Bende cilt bakımına başladım. 23 yaşındayım cildimde geniş gözenek sivilce sivilce izi var. Karma bir cilde sahibim. Kendimce kurguladigim rutinim için fikrinizi almak istiyorum.

Sabahları marudermin salisilik asitli yüz yıkama jeli
Üstüne marudermin leke kremi
Güneş kremi

Akşamları yağ bazlı temizleyici ve aynı yıkama jeli
Serum haftanın 3 günü marudermin azeleik asiti 4 günüde marudermin gece bakım serumu
Hyaluronik asitli nemlendirici goz çevreme de geçiyorum

Haftada bir de fiddy metodu

Cildim çok hassas ne sürsem sıkıntı çıkarıyor özellikle kullandığım ürünleri kullanıp fayda gören var mı merak ediyorum. Birde bu gece bakım serumunda peptit var yaşım genç sizce bir problem olur mu? 40 üstü yaştaki insanlarda kullanıyor.

Öncelikle hoşgeldin peptit ve ginseng kullanabilirsin..asit olarak güzel asitleri kullanıyorsun c vitamini serumu da öneririm çok iyi antioksidandır biliyorsun bence yeterli şuan için..daha taşın genç 2 sene sonra retinol retinale başla derim..

Teşekkür ederim

Merhaba ben 38 yaşındayım yüzümu yıkayıp tonikleyip nemlendirici sürmekten başka bir şey yapmıyorum. Ama uzun süredir asitleri araştırıyorum. Ama hangi marka ilk aşama da kullanılmalı alışması anlamında hafif olmasi için hangi serumlar öncelikle alınmalı kafam çok karıştı göz çeresi için krem mi serum mu iyi allak bullak oldum. Bana da bilgi verirseniz çok sevinirim❤

Fiddy haftada bir fazla değil mi hele de hassas ise cildin?
Ayda bir kere en fazla -o da cilt hassas değilse- iki kere öneriyordu yabancı dermatologlar hatırladığım kadarıyla. Sorun yaşamıyorsan bilemem tabii ama fiddy agresif tarafta biraz çok sık yapmak bariyere zarar verebilir

Daha henüz bir kere yaptım. Yaptığım zamanda biraz kızardı haftada bir değilde iki haftada bir yapsam daha iyi olur o zaman. Burnumun üstü çok dolu olduğu için ilk başta bu şekilde ilerleyip sonrasında ayda bir e düşürürüm.

Enzim peeling te yapabilirsiniz haftada bir, fiddy i de ayda bir yaparsınız.

İlk almanız gereken bence asit olarak aha bha en düşükle başlamanız gerek asit tonik olarak the purest aha bha tonik öneririm bende kullanıyorum..göz çevresi olarak ben hem serum hem krem kullanıyorum i..serum yetmediği zamanlar krem de sürüyorum..aynı yaştayız..Alman gerekenler
Hyalüronik asit (nemlensin yüzün diye asit diye geçer ama asit değil)
Nemlendirici
Arbutin serum(leken varsa ve ya yoksa da leke olmasın diye kullanılıyor)
Niasinamid(canlandırıcı)
Peptit ve ginseng serum(en önemlileri)bizim yaşımız için
Güneş kremi(yaz kış farketmeksizin
Aha bha tonik en düşük (%5)
Cildin alışınca retinol retinal krem

Sabah
Yüzümü yıkadım
Güneş koruması

Akşam
Yüzümü foreo ile yıkadım
Retinal krem

Slm herkese bu nasıl güzel bir konu böyle okumaya çakışacağım fırsat buldukça.
Öncelikle yardımınıza ihtiyacım var araştırmaya hiç zamanım yok 1 yaşında uyumayan aşırı hareketli oğlum var bütün zamanım onunla geçiyor nemlendirici bile kullanmıyorum çoğu zaman malesef halsizlikten yorgunluktan.
Benim için rutin oluşturacak önerilerde bulunacak olursa çoook mutlu olurum

35 yaşındayım
Göz etrafı kırışık
Kuru cilt
Mat soluk esmer cilt
Ve ayrıca dudak için peeling nemlendirici lazım
.
Öncelikle cildimin sanırım asitli ürünlere ihtiyacı var temizlenip aydınlanması lazım, sonrasında parlaklık canlılık veren ürünler ve kuru olduğu için aşırı güzel nemlendirici ürünler

İnş anlatabilmişimdir derdimi ben okumaya geçiyorum sizlerin ürünleri,ilgilenen olursa sevinirim
Bu arada bebek emzirme devam ettiği için asitli ürünlerde sakınca olurmu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…