Yurt içi kargo çok yapıyor onu geldik evde yoktunuz diyor ama aslında hiç uğramıyorKızlar yurt içi kargodan nefret ediyorum ürünümü şube şube gezdirmisler şimdide gelip kendiniz alın iki güne gelmezseniz geri iade ederiz diyorlar dedim bn gelemem geri gönderin delirdim
Allah kahretsin onları okadar çıldırdım napacagimi bilmiyorum şuan Allah'tan kapı da ödeme olacaktı yırttim oradan ya dermo eczanemden söyleyeceğim yada Trendyol Trendyol olursa cerave söyleyeceğim eczane tavsiye vermiştiYurt içi kargo çok yapıyor onu geldik evde yoktunuz diyor ama aslında hiç uğramıyor
Bir türlü yakalayamadım 199 görüyorum hep ya
801 adet satılmış çok seveni var belliŞuan flaş indirime girdi
Selam lar abim ora kapatilmis nerdesinizBen de denemedim ama kuru ciltler için bu ağır gelebilir sana.
Foreo luna 3 ve foreo ufo 2..muhteşem ötesi..ikisi de var bende ve çok memnunum..evet çok pahalı ama işe yarıyorYüz temizleme fırçası/foreo olarak önerebileceginiz bir ürün var mısanırım yavaş yavaş sizlere katılacağım ek ürün önermek isterseniz de dinlerim (cildim yağlı değil çok çok da kuru değil )
Minisi ise yarar mı acabaForeo luna 3 ve foreo ufo 2..muhteşem ötesi..ikisi de var bende ve çok memnunum..evet çok pahalı ama işe yarıyor
TabikiMinisi ise yarar mı acaba
Şuan flaş indirime girdi
801 adet satılmış çok seveni var belli
Evet maalesefSelam lar abim ora kapatilmis nerdesiniz