• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Cilt bakım rutinlerim

Yurt içi kargo çok yapıyor onu geldik evde yoktunuz diyor ama aslında hiç uğramıyor
Allah kahretsin onları okadar çıldırdım napacagimi bilmiyorum şuan Allah'tan kapı da ödeme olacaktı yırttim oradan ya dermo eczanemden söyleyeceğim yada Trendyol Trendyol olursa cerave söyleyeceğim eczane tavsiye vermişti

Bunları aldım cream co peptit serum ve purest arbutin bulamadım
Cerave eczaneden aldım
Cream co rosman
Saç tonik Watsons

Hala elimdeki ürünlerle yıkama tonik nemlendirici krem güneş kremi şekilde standart rutinimi yapıyorum yeni aldıklarımı bittikçe ekleyeceğim

Eklentiler

• EAE9919B-3D6A-485B-8BE0-5BE599112163.jpeg
    EAE9919B-3D6A-485B-8BE0-5BE599112163.jpeg
    137,6 KB · Görüntüleme: 51
Yüz temizleme fırçası/foreo olarak önerebileceginiz bir ürün var mı 😇 sanırım yavaş yavaş sizlere katılacağım ek ürün önermek isterseniz de dinlerim (cildim yağlı değil çok çok da kuru değil )

Yüz temizleme fırçası/foreo olarak önerebileceginiz bir ürün var mı 😇 sanırım yavaş yavaş sizlere katılacağım ek ürün önermek isterseniz de dinlerim (cildim yağlı değil çok çok da kuru değil )
Foreo luna 3 ve foreo ufo 2..muhteşem ötesi..ikisi de var bende ve çok memnunum..evet çok pahalı ama işe yarıyor

Şuan flaş indirime girdi

801 adet satılmış çok seveni var belli :KK36:

evet evet gordum 127 tl cok ıyı fıyat ama dun gun ıcınde cok alısverıs yaptım o yuzden kendıme soz vermıstım kart donene kadar baska harcama yok dıye

26 ya da 27 sınde kart donecek. o arada tekrar bu fıyatı gorursem alacagım

tesekkurler bılgılendırme ıcın ama :)

Back