Bir kereye mahsus denicem bakalım yarın hepsini kullanamam çünkü bnm değilLeke karşıtı aydınlatıcı bir tonik dene bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kereye mahsus denicem bakalım yarın hepsini kullanamam çünkü bnm değilLeke karşıtı aydınlatıcı bir tonik dene bakalım :)
Bir kereye mahsus denicem bakalım yarın. Hepsini kullanamam bnm değilÇok güzel toniklere bayılırım bakalım memnun kalacak mısın
Evet canım tonik benim favori listemde bu elimdeki tonik bitince almak istediğim toniklerden biri deneyip yorum yapacak birinin olması şahane olduuu merakla bekliyorum yorumlarınıKızlar bu tonik değil mi yengem bizde unutmuş yarın bir deneyeceğim kullanmayi bakalım nasıl olacak kullanıp deneyen varmı aranızda @Kova hatunu Bearhug @Skinkeyrlover @Tu me manques noegthy @Ahuu14
Geçmiş olsun Benim cildim de sivilce ay da yıl da bir çıkar , ben size Maruderm in temizleyicilerini önerebilirim. Trendyol da şuan 2.si 1 TL kampanyası var ikisini de alın bence memnun kalmazsanız duş jeli yaparsınız:)Sabah kalktım şakağında kocaman ağrılı , burnumdada küçük 3-4 tane sivilce belirmiş
Rutinimde hiç bir değişik üründe yok ten makyajı yapmıyorum reglim iki gün önce bitti.
Sabah yıkadım tonikledim nemlendirici ve güneş kremi sürdüm
Dönerkende rossmandan bunu aldım , yıkama jeli için eczaneyede uğradım cerave bioderma laroche internet fiyatlarının 100 - 150 tl üzerinde almadan çıktım netten alacağım
Cildim karma sivilceye yatkın ve hassas ben yıkama jeline bir türlü karar veremiyorum
Hepsiburada da 40 TL daha uygunmuşSabah kalktım şakağında kocaman ağrılı , burnumdada küçük 3-4 tane sivilce belirmiş
Rutinimde hiç bir değişik üründe yok ten makyajı yapmıyorum reglim iki gün önce bitti.
Dönerkende rossmandan bunu aldım , yıkama jeli için eczaneyede uğradım cerave bioderma laroche internet fiyatlarının 100 - 150 tl üzerinde almadan çıktım netten alacağım
Cildim karma sivilceye yatkın ve hassas ben yıkama jeline bir türlü karar veremiyorum
Geçmiş olsun Benim cildim de sivilce ay da yıl da bir çıkar , ben size Maruderm in temizleyicilerini önerebilirim. Trendyol da şuan 2.si 1 TL kampanyası var ikisini de alın bence memnun kalmazsanız duş jeli yaparsınız:)
Hepsiburada da 40 TL daha uygunmuş
Ay hiç sorma cilt bakimin hiç tadı yok çıldıracağım3 gün cilt bakımı yapmadım cildim çöle döndü ne sürsem anında emiyor, Frudia nın serumu çok iyi geldi ilk fırsatta yedeklemem lazım
hiç sorma cilt bakiminin hiç tadı yok çıldıracağımSabah kalktım şakağında kocaman ağrılı , burnumdada küçük 3-4 tane sivilce belirmiş
arbutinim, göz altı kremim ve göz makyajı cıkarmak ıcın kullandıgım suyum bugun teslım edılecekmıs cok mutluyum :)
anlık tek eksıgım
hyrulonık asıt hala alamadım
ındırım bulunca alacagım ınsallah:)
Hyrulonik asit ne olmayı düşünüyorsun
Dün yine flaşa gelmişti 127 TL idisanırım memnun kaldıgım cream co bir tüp daha bitireceğim (içinde peptit var ya heralde o yüzden çok beğeniyorum)
kıyasladıgım purest solutions (bu bayaa basit kalıyor cream co yanında)
Dün yine flaşa gelmişti 127 TL idi