Lekeler, Çiller çiller ve lekeler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

derinsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
17
0
Herkese merhaba benim leke ve çiller hakkında bir sorum olacak.Herkes bu forumda bununla ilgili sorular sormuş ama ben kalıcı bir yanıt istiyorum yani denenmiş test edilmiş bir şey.Çiller için bildiğiniz bitkisel evde yapılabilecek ya da dışardan aldığınız bir üründe olabilir tavsiye edebiliceğini birşey var mı?sizinde kullanıp ya da yapıp beğendiniz birşey olsun lütfen.

Merhaba :)
Sitede yeni sayılırım. Benimde çillerim var. Doktora gittiğimde güneşten korun diye güneş kremi verdiler hep. Sonra buradan Filiz Hanım'ın yazdığı bi yorum üzerine Eczacı Mustafa Erşahin diye biri varmış. Bu lekeleri geçiriyormuş. Sonra sitesini buldum Mustafa Bey'in aradım konuştum, hemen sipariş verdim. Bugün 25. günüm acayip değişme var yüzümde. Her gören Mustafa Bey'in numarasını aldı. :) Her akşam yapıyorum ve Mustafa Bey'le sık sık telefonda görüşüyorum. Tabii bıkmadan da güneşten korunuyorum :) İstersen daha detaylı bilgi verebilirim :)

gerçekten çok memnun olurum çünkü denemediğim şey kalmadı ve gerçekten gına geldi.Güvenilir bir krem mi acaba ?yani bazı kremler oluyo tahriş ediyor bu sefer kıp kırmızı dolaşıyorsun etrafta.

Eczanesinin numarasıXXXXXX
Mustafa Bey'in cep telefonu numarası: XXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun sadece bir sorum olacak biz mustafa beye ne dicez yani krem gibi bişi mi bu yani markası yok mu bu karışımın

Rica ederim. Sitesinde Sis Leke Kremi diye geçiyor. Mustafa Bey'i aradığınızda sorununuz neyse onu söylüyorsunuz size yardımcı oluyor. :)

gerçekten çok memnun olurum çünkü denemediğim şey kalmadı ve gerçekten gına geldi.Güvenilir bir krem mi acaba ?yani bazı kremler oluyo tahriş ediyor bu sefer kıp kırmızı dolaşıyorsun etrafta.

Benimde denemediğim şey kalmadı ne okuduysam uyguladım yüzüme. Krem kızarıklık yapıyor.Ama korkma öyle kalmıyor :) Ben kreme başladım sonraki günlerde kızarttı yüzümü hafif. Bırakmadım üstüne gittim kıpkırmızı oldu Mustafa Bey'i aradım sonunda korktum. Dinlendir dedi yüzünü bu sürede yüzüme buzla masaj yaptım ve bepanthen krem kullandım. Geçti sonrasında kendi ten rengim oldu. Yani ben yüzümü direk Mustafa Bey'e bıraktım söylediği herşeyi yapıyorum. Güvenilmeyecek bi krem değil :109: Zaten Mustafa Bey satıcı değil. Eczacı olduğu için ben güvendim. Bir de krem 25 TL olduğu için insanda birşey vardır bunda bu kadar etkili olacak da ucuz olcak saçma gibi gelebiliyor. Yani pahalı aldığım krem oldu. Pahalı olduğu için hiç çıkmayacak şekilde geçirdi mi hayır. Olan 60 TL'me oldu. Herkesin alabileceği bir fiyat sunuyor Mustafa Bey.

başka bir sayfadan kopyaladım
eczacının telefon numarası 0368 261 78 63 eczacı mustafa erşahin- merkezeczanesi
burdan arayıp bütün sorularınızı sorabilirsiniz.. eczacı bıkmadan hersorunuzu yanıtlıyo..
e-mail adresi: mustafa_ersahin@hotmail.com

X