• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller çiller ve en önemlisi dudak üstündeki lekeden nasıl kurtulunur acil yardımmmm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

eyiryah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
10
0
86
Samsun
yüzümdeki çiller ve dudak üstünde bıyık şeklinde görünüm veren lekeden kurtulmak istiyorum. 26 yaşındayım ve haziranda nişanım var . çillerimi pek önemsemiyorum ama bu lekeden kurtulmam gerek. güneş lekesimi yoksa bıyık aldırmaktan oluşan lekemi anlamadım.. bana yardımcı olun kızlar..

yüzümdeki çiller ve dudak üstünde bıyık şeklinde görünüm veren lekeden kurtulmak istiyorum. 26 yaşındayım ve haziranda nişanım var . çillerimi pek önemsemiyorum ama bu lekeden kurtulmam gerek. güneş lekesimi yoksa bıyık aldırmaktan oluşan lekemi anlamadım.. bana yardımcı olun kızlar..

selam ben konu açtım kremlerle ilgili bakabilirsin geçti benımkiler

a.s ama bulamadım açtığın konuyu :( bide bişi daha sorucam sen hangisi için ne kullan ve ne kadar sürede geçti

ben expigment % 4 kullandım 1 ay anca olmuştur hala kullanıyorum acnelyse ve expigment ıkısı bırden kullanıyorum akşamları baya baya gıtıler porselen gibi oldu yüzüm bembeyaz açıldı 2.3 ay kullanmayı düşünüyorum

ben expigment % 4 kullandım 1 ay anca olmuştur hala kullanıyorum acnelyse ve expigment ıkısı bırden kullanıyorum akşamları baya baya gıtıler porselen gibi oldu yüzüm bembeyaz açıldı 2.3 ay kullanmayı düşünüyorum
herhangi bir tahriş yada yan etkisi gibi bişileri var mı. hem çiller hemde leke için dimi..

yok tahriş oluyor biraz benım cildim hassastır baya acnelyse soyuyo biraz cıldı ondan tahriş oluyo kızarıyo biraz gecıyo sonra expigment evet hem çil hemde leke için ilk bikaçgün az az sür dene bakalım

mrb ben de seninle aynı dertten muzdaribim kendimi bildim bileli yüzümde çiller ve son birkaç yılda da dudaklarımın üst kısmında koyu lekeler vardı ben de expigment ile acnelyse kullandım ama hem uzun bir süreç gerektiriyor hem de bir gün güneş kremi kullanmadan çıksam lekeleniyordum ve sürekli kızarık duruyordu cildim ben de gözümü karartıp tca asit sipariş ettim ve 3 seansta cildimdeki fark inanılmazdı fotoğraf eklemeyi bir türlü beceremediğim için şu an ekleyemiyorum öğrenebilirsem yüklerim buraya hazirana kadar daha çabuk çözüm alabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum lazer falan hariç tabi :) ha bunu da güzellik merkezlerinde yaptırmana gerek yok tca yı internetten satan bir sürü yer var sipariş edebilir ya da eczanelerde seyreltilmiş halini yaptırabilirsin eczaneden bir de bepanthene krem alıyorsun ve 5 gün çok dışarı çıkmamayı göze alıyorsun doğru yaptığında ilk seansta bile çok byük farklar görebilirsin yapmaya karar verdiğinde hem forumda çok detaylı bilgi var hem de bana da sorabilirsin tecrübelerimi senle paylaşırım

sealm bede tca yı düşündüm fakat çok riskli bu durum göze alamadı şahsen yavaş,yavaşda olsa etkisini 4 günde gösterdi 1 ayda göz altımdakı lekelerım gitti azcık burnumda kaldı ve omuzlarımda

sanırım ben umutsuz vaka olucam :( expigmenti cildiyeci vermişti kullandım ama bi etkisini göremedim. cildimi tahriş eden bişiler yapamam çünki çalışıyorum + burun kemiği ameliyatı geçirdim daha bir ay olmadı. napcam bilmiyorum.

sanırım ben umutsuz vaka olucam :( expigmenti cildiyeci vermişti kullandım ama bi etkisini göremedim. cildimi tahriş eden bişiler yapamam çünki çalışıyorum + burun kemiği ameliyatı geçirdim daha bir ay olmadı. napcam bilmiyorum.

ne kadar zaman kullandınki sen ? benım cildim bebek tenıyle aynı eşdegerde hassas olarak .tahriş derken azıcık kzarıyo ve pullanma oluyo sabah akşama dogruda bende geçiyo öle sokaga çıkılmıycak gıbı degılki
burun kemigi amelıyatı derken nasıl oldu canım geçmiş olsun bende böle kemık çıkıgı var çok az ama ilginç elimle düzeltınce geçiyo gene aynısı oluyor anneme dıyorumkı şu kemigi gidipte aldırayım kızıyo bellı olmuyo dıye

canım lekelerden 1 maksimum 2 seansta kısa sürede kurtulacağın melan-aut diye bir enzim peeling sistemi var kuzenimde de sendeki gibi benzer lekeler vardı yüzde 95 bitti denemeni tavsiye ederim hele kısa sürede sonuç almak isteyenler için ideal senin gibi:))

ne kadar zaman kullandınki sen ? Benım cildim bebek tenıyle aynı eşdegerde hassas olarak .tahriş derken azıcık kzarıyo ve pullanma oluyo sabah akşama dogruda bende geçiyo öle sokaga çıkılmıycak gıbı degılki
burun kemigi amelıyatı derken nasıl oldu canım geçmiş olsun bende böle kemık çıkıgı var çok az ama ilginç elimle düzeltınce geçiyo gene aynısı oluyor anneme dıyorumkı şu kemigi gidipte aldırayım kızıyo bellı olmuyo dıye

saol canım.. Ben bir ay kadar kullandım.
Kemik ameliyatım benim içerden. Yani dışarda bişiyim yok içerde kemik olduğu için nefes almamı engelliyodu onu aldırdım şimdi rahatım. Herkes dışardan sanıyo :))

saol canım.. Ben bir ay kadar kullandım.
Kemik ameliyatım benim içerden. Yani dışarda bişiyim yok içerde kemik olduğu için nefes almamı engelliyodu onu aldırdım şimdi rahatım. Herkes dışardan sanıyo :))

hımm geçmiş olsun canım çok ,çok ama 1 ay kısa bir zaman zaten

xpigmenti bende kullandım hiç bir şekilde faydasını göremedim en güzeli tca hiç bir riski yok...

ben 1 aydır kullanıyorum ama baya faydasını gördüm tca faydaalı bılıyorumda cıldım ınce vede hassas korkuyorum işte hepten yanmayalım :)

ben alao vera yı denicem kızlar onu çok önerdiler. bakalım. gelsin siparişlerim sizlere sonucu sölerim :)

Benimde çillerim var, yazın daha çok belli, baharın gelmesiyle ve çiçeklerin açmasıyla çillerim de filizleniyor :)
Hiç önemsemiyorum bende..yakışıyormuş bile öyle derler hep
Ama o leke olayı nedir bilemiyorum :44:

ben alao vera yı denicem kızlar onu çok önerdiler. bakalım. gelsin siparişlerim sizlere sonucu sölerim :)

alao verada çok iyidir cilt için kendınde yetiştirebilirsin aslında çiçegini .böle sıyırdıgın zaman suyu çıkıyoya o cildi baya güzel yapıyor .sen neynı sipariş ettın canım ? faydalarını yaz bakalım

alao verada çok iyidir cilt için kendınde yetiştirebilirsin aslında çiçegini .böle sıyırdıgın zaman suyu çıkıyoya o cildi baya güzel yapıyor .sen neynı sipariş ettın canım ? faydalarını yaz bakalım

r3 faktör ve epiblanc kremi.. bide cilt temizliği için avokado sabunu.. r3 faktör cildi soyuyomuş ama gözle görülür bi soyulma olmuyomş. işe gittiğim için bu benim için çok iyi bi durum :)epiblanc da lekeleri açıyomuş ikisini bir anda kullanıcam. bakalım bir ay kullanmam gerekiyomuş. denicem en azından bitkisel bişi tedavisi de olur die düşünüyorum.. deneyip görücem bakalım :) aloa vera yı nasıl yetiştirebilirim ki nerden bulucam nasıl bakıcam ona blmiyorumki. yetiştirsem güzel olur vala suyunu haabire sürerim :)))

Son düzenleme:
r3 faktör ve epiblanc kremi.. bide cilt temizliği için avokado sabunu.. r3 faktör cildi soyuyomuş ama gözle görülür bi soyulma olmuyomş. işe gittiğim için bu benim için çok iyi bi durum :)epiblanc da lekeleri açıyomuş ikisini bir anda kullanıcam. bakalım bir ay kullanmam gerekiyomuş. denicem en azından bitkisel bişi tedavisi de olur die düşünüyorum.. deneyip görücem bakalım :) aloa vera yı nasıl yetiştirebilirim ki nerden bulucam nasıl bakıcam ona blmiyorumki. yetiştirsem güzel olur vala suyunu haabire sürerim :)))

bu dedıklerin eczanedemi satlıyor acaba ? çiçekçilerde varkii yemyeşil uzuyo işte bayaaa rahat bakımı onların yeşil oldukları için çiçekli bitkilerin ömrü 3a y ama bunun uzun sanırım yetiştirmedım ama öle görünüyo :)gelişmeleri sende yaz

bu dedıklerin eczanedemi satlıyor acaba ? çiçekçilerde varkii yemyeşil uzuyo işte bayaaa rahat bakımı onların yeşil oldukları için çiçekli bitkilerin ömrü 3a y ama bunun uzun sanırım yetiştirmedım ama öle görünüyo :)gelişmeleri sende yaz

tamam canım. kullanımda iyi gelip gelmedini sölerim

Back
X