• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Çiller için Zeki Gündüz'ü duyan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

xltoxs

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2007
3.846
8
683
Manisa
merhaba aradaslar.nette dolasırken gördüm.zeki gündüz.gazi üniversitesi kimya ögretmenligi bölümünde hocaymıs.kendi yüzü yanıkmıs.onun için bir karısım bulmus.yüzüne iyi gelmiş.birkaç kişide basvurmus.onlarıda tedavi etmiş.bendede günesten kaynaklanan kahverengi çiller war.bilmiyorum faydası olurmu?baska duyan arastıran warmı acaba???????????lütfen paylasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba aradaslar.nette dolasırken gördüm.zeki gündüz.gazi üniversitesi kimya ögretmenligi bölümünde hocaymıs.kendi yüzü yanıkmıs.onun için bir karısım bulmus.yüzüne iyi gelmiş.birkaç kişide basvurmus.onlarıda tedavi etmiş.bendede günesten kaynaklanan kahverengi çiller war.bilmiyorum faydası olurmu?baska duyan arastıran warmı acaba???????????lütfen paylasın.

Evet şimdilrde o karışımın kremi var,gunduzkrem.com adresindn satın aldım,başta söylenilenler çok abartı gelmişti ama yüzümde ki pek çok ürünle geçmeyen günş lekeleinden bıktığım için denesem ne olur dedim,mayıs ayından beri kullanıyorum,ilk kullanımda kızarıklık olabiliyo ve en fazla 15 dakikada geçiyor,hiçbir yan etkisi yok tamamen bitkisel.lekerime gelince artık yoklarr:)

Back
X