ÇILGIN NEŞELİ BİR İNSAN NASIL OLUNUR?

Ben de orta sekerliyim moda göre değişiyor. Hepimiz özeliz aslında. Bence söylediğiniz gibi her insanın bir güzelliği, özelliği var.

Calistigim okula bi ogretmen arkadasim var.o hep boyle asiri enerjik surekli herseye gulen bi tip.hic sevmiyorum surekli gulen tipleri bana samimi gelmiyor.
Zaman zaman bende samimi bulmuyorum fakat bu gülünen olaya göre değişiyor. Gerçekten komik,gulunmesi gereken olaylarda tepkileri normal buluyorum, fakat cok da mizahi olmayan durumlarda aşırı gülmeyi vs. Abartılı ve absürt buluyorum. Her şeyin bir dozu olmalı bence

Mizaç karakter olduğunu düşüyorum. Aslında enerjiye inanırım ama enerji değişkendir. 19 20 yaşlarımda herkesin imrendiği bir enerjim vardı. Kahkahalara boğulurduk arkadaşlarımla. Evlendiğimin ilk senesi tam bir ölü gibiydim. Enerjim gitmiş farkında değilim. Zamanla kendime geldim ve neşeliyim iyiyim ve bana enerji verebilecek şeyleri yapıyorum. Sizin bi sıkıntınız yok değil mi ? Arkadaş ortamınız nasıl ?

O halde bende kendimi şöyle ifade edeyim. Lise dönemimde çok komik adeta ortamlarin komedi kiziydim. Herkesi guldururdum. (tabii yakin olduklarimi) arkadas ortamim epey genişti. Üniversiteye gittiğimde hepsi dokulduler. Arama sorma yok haliyle bende biraktim. Sanirim bu konuda yoruldum biraz. Kabuguma çekilmek istedim. Zaman zaman hala komikliklerim olur çünkü kendimi tutamam. (Olduğum gibi davranirim) fakat artik eskisi gibi herkesi guldureyim edeyim enerjisi yok. Ama şöyle bi gerçek var çok güler yuzluyum. Agirbasli olabilirim ama öyle somurtkan bir tip değilim. (Dışarıdan buzdolabi gibi olabilirim ama tanisinca hemen kendimi açarım, kanım kaynar vs. ) Oyle biriyim. Genel olarak bakarsak enerjik olmaktan yoruldum biraz sanirim. Şu an 23 yasindayim ve yaşın vermis olduğu bir olgunlukta var sanırım üzerimde.

Evet canım yaşlada alakalı sonuçta büyüyoruz öyle insanları güldüremeyiz dimi kendileri gülebilirler ama hayat enerjimizi kaybetmemeliyiz :) bende 24 yaşındayım ağırbaşlılık geldi artık zaman zaman ortamdan ortama komik enerjik olsamda sınırlarıma ve mesafeme dikkat ediyorum öyle çok kasmayın yani psikolojik olarak huzursuzluğunuz yoksa

Olunmaz doğulur.Bunlar zorlayarak kazanılacak şeyler değil.Olduğu kadar.

Evet relax olmak gerekiyor. Yerine göre ağırbaşli da olmak lazımmm. Yani bende herkesi guldureyim kafasinda değilim elbette ama ergenken insanlar gülünce e ben de mutlu oluyordum. Mizahi yönü kullanmak lazim bazen. Yaşam enerjisine gelirsek bu aslinda bizim elimizde. Kimseye birden hadi kalk mutlu ol diyemem, çünkü bu bizim elimizde olan birşey değil onun elinde olan birşey. Bu alanda fikirler verebilirim sadece,ya da klasik icinden ne geçiyorsa onu yap derim. İşin özü şu, akışına birakmak lazim.

Olunmaz doğulur.Bunlar zorlayarak kazanılacak şeyler değil.Olduğu kadar.
Evet, mizaç deniliyor ona veyahut fıtrat :). Fakat bu alanda kendimizi nasıl geliştirebiliriz onu tartışmak istemiştim sadece.. bir nevi fikir alışverişi diyelim.

Kendimi övmek gibi olmasın öyleyim bende Ama bu sonradan olunan bir şey değil bana göre. Tabi modunu yükselmek pozitif enerji vermek gibi şeyler olsa da genel olarak neysen o şekilde devam ediyorsun genelde. Misal ben hep gülerim ki çevremde de çok duyarım bunu güler yüzlüsün enerjiksin vs. ama atıyorum bugün çok kötü bi olay yaşadım yıkıldım ağladım diyelim iki saat sonra gülmeye başlıyorum yinede millet görse deli sanar Yani engel olamıyorum tebessüme gülümsemeye. Zaten hiçbir zaman yaşadığım kötü anın olumsuz yönünü ne arkadaş ortamına ne de yakınıma yansıtmadım bu yüzden çevrem genelde benim mükemmel harika hayat yaşadığımı sanar ama gerçekler öyle değil işte :) Sürekli olumsuz olan insanlarda öyledir onları da güldüremezsin. Benim liseden yakın bi arkadaşım var kendisini severim ama sürekli bi şeylerden yakınır şikayet eder böyle hayattan bezmiştir kızı gezdiriyorum arayıp güldürmeye çalışıyorum yok kızın huyu bu bi kere benim tansiyonumu düşürdü olumsuz enerjisinden depresyona giriyordum ilk defa

Öyle arkadaşlar tanıyorum maalesef. Size tavsiyem enerjinizi cekiyorsa uzak durmanizds fayda var. Yoksa modu gerçekten etkileyebiliyorlar. Konumuza dönersek, kişilik bakımından bende çok güler yüzlü bir insanım. Fakat, çok enerjik, çılgın oynak bir kız değilim. Yerine gore durağan, yerine göre hareketliyim. Öyle bir yapım var. Şu an bunlari tartistikca kendimi kabullendim aslında :) . Pekişmis oldu.

Tabi ki karakter çok önceden oturuyor. Hani deriz ya hep karadenizliler çok sinirli diye onun gibi düşünün Siz etrafınıza kötü enerji vermiyorsanız bu yeter bence. Herkes aynı olsa daha sıkıcı olurdu. Ben mesela arkadaşlarıma karşı daha samimi cana yakınımdır hatta annem hep şunu der '' arkadaşlarını gördüğünde çocuk gibi seviniyorsun '' diye ama ben engel olamıyorum işte böyle mutlu oluyorum çünkü :) Farklı karakterde olmak çok daha güzel arkadaş ortamında

Her insanın kendine göre bir rengi vardır. Öyle insanlara sevgi kolay gösterilir çünkü karşı tarafa enerji verirler aynı oranda da alirlar. Sizinde kendinize göre bir renginiz var ve benim de sakin insanlar dikkatimi çeker nasil başarırlar o sakinliği agirbasliligi. Ama tabi kendimle mutluyum sadece insanlar öyle olmadiklari için öyle olanları merak edebilirler. Kendinizi nasil rahat hissedeceksiniz öyle davranın. Enerji vermek istediğiniz insanlara zaten bir çaba sarfedersiniz. İnsanın doğallığı bozulmamali. Takılmayın böyle şeylere barışık olun kendinizle.

Eşim çılgın, neşe saçan biri. Hep böylmiydşn diye sorduğum da 'hayır' dedi. Bir kitap hayatını değiştirmiş. Bilinçaltının gücü - Joseph murpfy. Bu kitap sayesinde çevresine sürekli pozitif enerji veren biri olmuş. Kötü olaylar olsa bile 'vardır bir hayır' diyip geçiyor ve yine pozitif kalıyor.

Bu yapınızla alakalı bence..eşim sakindir ben tam tersi eğlenceli cıvıl cıvıl..hatta eşime de dönüp durma sende gel dediğim çok olur..bunu nasıl başarırsınız bence içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın yani karşınızdakiler ay yanlış anlayacak şöyle böyle diye düşünürseniz zaten sus pus oturursunuz rahat olun

hep boyle ilerliyorum

once insanlara temkinli sonra cok samimi oldugumda darbenin nerden geldigini anlamiyorum oldugum gibiyim seviyorum siradaki sarkiyi size gonderiyorum
.

Canım bence üzerinde hiç eğriyi durmaz ve değişme özgürlüğüne sahipsin. İnsanlar çılgın neşeli iken bir travmayla bambaşka biri olarak yaşamaya başlayabiliyorsa tam tersi de mümkün. Ben de eskisinden çok farklı biriyim, benim mizacım bu diyip kabullenseydi muhtemelen şimdiki kadar mutlu olmazdım. Bunum için yoğun bir kendini ikna süreci gerekir, olumlamalar ve subliminaller her gün kullandığın yöntemler olmalı. Kendini sürekli telkin etmelisin. En işe yarayan kalıcı yöntem ise bence hipnozdur Ben de şu an onu deniyorum oto hipnozu

Aaa bu kitabi hiç duymadim bir bakmak isterim. Teşekkürler fikriniz için

Merhaba Bahsettiğiniz hipnoz hakkinda bilgi verebilir misiniz ? Merak ettim açıkçası. Soyledikleriniz çok dikkatimi çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…