- 22 Nisan 2022
- 81
- 22
-
- Konu Sahibi minikpasta
Herkese selaam
Evet soru başlığına göre biraz enteresan bir soru sormus olabilirim, fakat zaman zaman bu soruyu kendime çok soruyorum bugün de buraya yani sizlere sormak istedim.
Kişilik bakımından sakin,agir başlı ortama göre neşeli ve komik bir insan oluyorum.
Bazı arkadaşlarım ise her ortamda neşeli enerjileri hic düşük değil aktif çılgın insanlar.
Bazen onlar gibi olmak istiyorum ama olamiyorum, imreniyorum bu konuda onlara bazen.
Çünkü hem çılgınlar enerji saciyorlar davranışları ile hem de seviliyorlar. (İlgi çekiyorlar diyelim)
Benim kişiliğim yukarıda anlattığım gibi ortama göre değişiyor. Ama hep enerjik olmak isterdim.. Saçma bir soru gibi gelebilir ama bu konuda neler yapilabilir sizce? Sadece merak ettiğim için sormak istedim.
Bundan 6-7 yıl önce ben de çok neşeli bir insandım. Yaşadıklarımın yükü arttıkça hayat enerjim söndü adeta. O zamanlarımı çok özlüyorum. Şimdiki hayatımı tercih ederim ama o zamanlarki enerjime çok ihtiyacım var. Bir yolu varsa bana da söyleyin.Herkese selaam
Evet soru başlığına göre biraz enteresan bir soru sormus olabilirim, fakat zaman zaman bu soruyu kendime çok soruyorum bugün de buraya yani sizlere sormak istedim.
Kişilik bakımından sakin,agir başlı ortama göre neşeli ve komik bir insan oluyorum.
Bazı arkadaşlarım ise her ortamda neşeli enerjileri hic düşük değil aktif çılgın insanlar.
Bazen onlar gibi olmak istiyorum ama olamiyorum, imreniyorum bu konuda onlara bazen.
Çünkü hem çılgınlar enerji saciyorlar davranışları ile hem de seviliyorlar. (İlgi çekiyorlar diyelim)
Benim kişiliğim yukarıda anlattığım gibi ortama göre değişiyor. Ama hep enerjik olmak isterdim.. Saçma bir soru gibi gelebilir ama bu konuda neler yapilabilir sizce? Sadece merak ettiğim için sormak istedim.
Bence sürekli mutlu enerjik gözüken tipler ağır depresyonda (şahsi fikrim tabii ki bilimsel bir gözlem değil), o yüzden bence kimse gibi olmayalım...Herkese selaam
Katılıyorumm kesinlikle orijinallik bozulmamaliBaşka insanlarin karakterlerini kopyalamaya çalişmak ve "mış gibi" yapmak çoğu zaman belli oluyor diye düşünüyorum.
Ben bir ortamda sessiz durunca da ilgi cekiyorum mesela, illa birileri bir soru sorar, laf atar bana dönerler.
İnsanlarin duruşunu, enerjisini taklit etmeye calişmak komik duruyor.
Elbette soylerimmBundan 6-7 yıl önce ben de çok neşeli bir insandım. Yaşadıklarımın yükü arttıkça hayat enerjim söndü adeta. O zamanlarımı çok özlüyorum. Şimdiki hayatımı tercih ederim ama o zamanlarki enerjime çok ihtiyacım var. Bir yolu varsa bana da söyleyin.
Elbette soylerimmBundan 6-7 yıl önce ben de çok neşeli bir insandım. Yaşadıklarımın yükü arttıkça hayat enerjim söndü adeta. O zamanlarımı çok özlüyorum. Şimdiki hayatımı tercih ederim ama o zamanlarki enerjime çok ihtiyacım var. Bir yolu varsa bana da söyleyin.
Katılıyorum o da olabilirBence sürekli mutlu enerjik gözüken tipler ağır depresyonda (şahsi fikrim tabii ki bilimsel bir gözlem değil), o yüzden bence kimse gibi olmayalım...
Allah iyiliğinizi versino kadar çılgın demişsiniz ki aklımdan geçen çılgın neşeliler şahsen beni yordu aklıma aysel gürel tarzı geldi çılgın anlayışım o benimama neşeli dişil derseniz mesela saba tümer örneği verebilirim kadın kadın duran ve neşeli onun gibi mi diyorsunuz
bence herkesin içinden gelen tavrı sergilemesi en doğrusu aksi halde çok yapmacık kasıntı görünüyor
Evet hatta zaman zaman sessiz olduğumda direkt gozler bana çevriliyor ve insanlar sohbet açmaya sorular sormaya başlıyordu. Sanırım akışına bırakmak en doğrusu.Bence kişinin kendine özgü hali tavrı gibisi yok.
Bir arkadaş vardı iş ortamında. İlgi çekeceğim diye kendini paralardı. Birden kahkaha atmalar, uzun uzun gülmeler garip tepkiler. Belli oluyor yani ve çok eğreti duruyor. Hiç zorlamayın kendinizi doğal olun. Zaten ilgi çekecekseniz duvar gibi dursanız da çekersiniz.