• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Cilerim gelinlik son provadan bir kare :)

cilerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
38
6
28
34
Kızlar gelinliğim bitmek üzere. fermuarın olduğu yere sıra inciler dizilerek fermuar gizlenecek. Nasıl sizce :)

Eklentiler

• $1509849_10203458675097165_7750338844471362092_n.jpg
    $1509849_10203458675097165_7750338844471362092_n.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 147
Çok güzel, sende cok guzel taşıyorsun. Benim gelinliğimizde sırtı açık cok hoşuma gider sırt dekoltesi. Güle güle mutlulukla giy. :) çok güzel ve zarif gelinlik

gayet zariff :12::12:
güle güle giyy :16:

çok güzelmiş güle güle giy burada gördüğüm en güzel gelinliklerden biri

Çok güzel, sende cok guzel taşıyorsun. Benim gelinliğimizde sırtı açık cok hoşuma gider sırt dekoltesi. Güle güle mutlulukla giy. :) çok güzel ve zarif gelinlik

Çok güzel güle güle giyin. mutluluklar dilerim.

çok hoşş gerçekten güle güle giy:16:

Çok güzel zarif kibar mutlulukla giyin :nazar::12:

Zarif ve şık :17: Mutluluklar :16:

çok çok teşekkür ederim kızlar, benim de tam aklımdaki modeli çıkardı moda evim, çok içime sindi. Bunun üzerine nasıl bir duvak olmalı fikir verirseniz çok sevinirim :)):16:

çok çok teşekkür ederim kızlar, benim de tam aklımdaki modeli çıkardı moda evim, çok içime sindi. Bunun üzerine nasıl bir duvak olmalı fikir verirseniz çok sevinirim :)):16:

güle güle giy canım çok güzel :nazar:
kenarları gelinliğindeki güpürden sade ve kısa bir duvak iyi olur bence...

Kisa olmali sirtini cok kapatma mumkunse yukaridan olsun. Yanlari gupurlu olsun gelinligindeki gibi

Ön kısmını göremediğim için net bir şey söyleyemesem de çok sevdiğim tepeden duvaklardan olabilir kısa olmalı sanki arkasını net kapatmamalı gibi :26:

aklımda uzun duvak vardı ama herkes kısa yaptır diyor. kısa duvakta da kapanıyor aslında sırt. belki de nikah sonrası düğüne geçişte duvağı komple çıkarmak daha mantıklı olacak :) :92::92::92:

aklımda uzun duvak vardı ama herkes kısa yaptır diyor. kısa duvakta da kapanıyor aslında sırt. belki de nikah sonrası düğüne geçişte duvağı komple çıkarmak daha mantıklı olacak :) :92::92::92:

olabilir çünkü sırtındaki o güzel detayın görünmesi lazım...

Gelinliğinin tam tersi sade bi duvak olabilir tatlım :34: Uclarında tabi güpürlerinden çok şık olur :16:

Gelinliğinin tam tersi sade bi duvak olabilir tatlım :34: Uclarında tabi güpürlerinden çok şık olur :16:
canım aynı fikirdeyim teşekkür ederim. :)
Sırtı çok hoş görünüyor önü nasıl acaba ? :)

Arkası güzelmiş önünü merak ettim ben

kızlar provada sadece arkayı fotoğraf çekmiş modaevi. ben de onların sitesinden aldım fotoyu. Bizim çekmemize izin vermiyorlar, herkes düğün günü görsün büyüsü bozulmasın dediler :) teslim aldığımda önden de fotoğraf eklerim :)
Coook begendim gule gule giy.......
çok teşekkür ederim canım :))

Back