- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Ellerine sağlık canım sunum şahaneÇilekli Magnolia Puding İçin gereken malzemeler;Merhabalar yine bir tarifle karşınızdayım
Eki Görüntüle 2120194
Hazırlanışı;
- 5 su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı un
- 100 ml krema (yarım kutu)
- 3/4 su bardağı şeker
- Vanilya
- 1 yumurta
- 1 paket bebe bisküvisi (yulaflı diğer bisküviler de tercih edilebilir)
- 1 su bardağı fındık
Eki Görüntüle 2120207 Eki Görüntüle 2120208 Eki Görüntüle 2120209 Eki Görüntüle 2120210
- Uygun bir tencereye 1 lt sütü alalım.
- 4 yemek kaşığı unu, 1 su bardağından biraz az şekeri, 1 yumurtayı,100 ml yani yarım paket süt kremasını ekleyerek kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirelim.
- Muhallebi koyulaşıp göz göz olduktan sonra ocaktan alarak 1 paket vanilya ekleyelim karıştıralım ve soğumaya bırakalım.
- Diğer tarafta küçük paket bebe bisküvisini ve fındığı rondodan geçirelim ve ikisini karıştıralım.
- Şimdi istediğimiz sıra ile bisküvilerimizi, muhallebilerimizi ve araya da çileklerimizi bardaklarımıza dolduralım. Ben bu tarifte meyve olarak çilek tercih ettim. Muzlu ve çikolatalı da çok lezzetli oluyormuş :) Bardak veya cup yerine derince bir tepside kullanabilirsiniz.
- Buzdolabında bir kaç saat dinlendirdikten sonra afiyetle yiyebiliriz.
Veeeee AFİYET OLSUN
Teşekkür ederim canımmmmmmmEllerine sağlık canım sunum şahane
3 nüde verem ablam ayıpsınHımmmm ellerine sağlık harika olmuşlar,1 tane istiyorum mümkünse.
Başarılar diliyorum sanada..
3 nüde verem ablam ayıpsın
Teşekkür ederimmm
Teşekkür ederim , aynen bi kazandibi bir de magnolia hastasıyım :)Başarılar dilerim He, bu magnoliaların görüntüsü beni benden alıyor, pastahane camlarına yapışan sinek gibi, her geçişte bi rengarenk incelerim. Sen de şahane bir iş çıkarmışsın, çok şık görünüyor. :*
Valla ben bilmem. Biri yazmış yapılan tatlıyı yapacağım diye.Bunlar bitti ama ben sana yenısı yaparım hemide 10 tane
Tatlı mı yapanı taciz ederim
Kim o kim kim kimValla ben bilmem. Biri yazmış yapılan tatlıyı yapacağım diye.
Teşekkür ederimmm canımmm yoktunn yokluğun hissedildiOooo kanka bana söylediğinde sunum güzel olur demiştim de bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim bayıldımmm ellerine sağlık
Hakaret etti saygısız dedim oysa ki banlandım sonraTeşekkür ederimmm canımmm yoktunn yokluğun hissedildi
Uzak dur BDV den
evet azcık stalkladım neden gittin diyeHakaret etti saygısız dedim oysa ki banlandım sonra
Daha girmem oraya kuzum teşekkür ederim bende buraları özledim
Ben ne yapmışım değil mi ama ne suçum vardıevet azcık stalkladım neden gittin diye
İşte görmezden gelin dıyolar ama bazen görmezden gelemeyıp laf söyluyoruz ve polemikten ceza yıyyoruz.Ben ne yapmışım değil mi ama ne suçum vardı
Bana aklın kıt mı kalın kafalı falan dedi bende saygısız dedim sonra bannİşte görmezden gelin dıyolar ama bazen görmezden gelemeyıp laf söyluyoruz ve polemikten ceza yıyyoruz.
Senınki de öyle oldu demi ?
bende girmiim girmiim dıyorum ama off bağımlılık uzun zamandır ban almıyorum .Bana aklın kıt mı kalın kafalı falan dedi bende saygısız dedim sonra bann
Daha da girmem bdvye
Seninki yine iyiymişbende girmiim girmiim dıyorum ama off bağımlılık uzun zamandır ban almıyorum .
Geçen biri fitne demiş bana
Waowww diyorum ,ne güzel tutturmuşsun kıvamını,ne güzel sunum yapmışsın ,başarılar diliyorum .Çilekli Magnolia Puding İçin gereken malzemeler;Merhabalar yine bir tarifle karşınızdayım
Eki Görüntüle 2120194
Hazırlanışı;
- 5 su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı un
- 100 ml krema (yarım kutu)
- 3/4 su bardağı şeker
- Vanilya
- 1 yumurta
- 1 paket bebe bisküvisi (yulaflı diğer bisküviler de tercih edilebilir)
- 1 su bardağı fındık
Eki Görüntüle 2120207 Eki Görüntüle 2120208 Eki Görüntüle 2120209 Eki Görüntüle 2120210
- Uygun bir tencereye 1 lt sütü alalım.
- 4 yemek kaşığı unu, 1 su bardağından biraz az şekeri, 1 yumurtayı,100 ml yani yarım paket süt kremasını ekleyerek kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirelim.
- Muhallebi koyulaşıp göz göz olduktan sonra ocaktan alarak 1 paket vanilya ekleyelim karıştıralım ve soğumaya bırakalım.
- Diğer tarafta küçük paket bebe bisküvisini ve fındığı rondodan geçirelim ve ikisini karıştıralım.
- Şimdi istediğimiz sıra ile bisküvilerimizi, muhallebilerimizi ve araya da çileklerimizi bardaklarımıza dolduralım. Ben bu tarifte meyve olarak çilek tercih ettim. Muzlu ve çikolatalı da çok lezzetli oluyormuş :) Bardak veya cup yerine derince bir tepside kullanabilirsiniz.
- Buzdolabında bir kaç saat dinlendirdikten sonra afiyetle yiyebiliriz.
Veeeee AFİYET OLSUN
Teşekkür ederimm canımmmWaowww diyorum ,ne güzel tutturmuşsun kıvamını,ne güzel sunum yapmışsın ,başarılar diliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?