Çok leziz gözüküyor ellerine sağlık başarılarÇilekli Magnolia Puding İçin gereken malzemeler;Merhabalar yine bir tarifle karşınızdayım
Eki Görüntüle 2120194
Hazırlanışı;
- 5 su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı un
- 100 ml krema (yarım kutu)
- 3/4 su bardağı şeker
- Vanilya
- 1 yumurta
- 1 paket bebe bisküvisi (yulaflı diğer bisküviler de tercih edilebilir)
- 1 su bardağı fındık
Eki Görüntüle 2120207 Eki Görüntüle 2120208 Eki Görüntüle 2120209 Eki Görüntüle 2120210
- Uygun bir tencereye 1 lt sütü alalım.
- 4 yemek kaşığı unu, 1 su bardağından biraz az şekeri, 1 yumurtayı,100 ml yani yarım paket süt kremasını ekleyerek kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirelim.
- Muhallebi koyulaşıp göz göz olduktan sonra ocaktan alarak 1 paket vanilya ekleyelim karıştıralım ve soğumaya bırakalım.
- Diğer tarafta küçük paket bebe bisküvisini ve fındığı rondodan geçirelim ve ikisini karıştıralım.
- Şimdi istediğimiz sıra ile bisküvilerimizi, muhallebilerimizi ve araya da çileklerimizi bardaklarımıza dolduralım. Ben bu tarifte meyve olarak çilek tercih ettim. Muzlu ve çikolatalı da çok lezzetli oluyormuş :) Bardak veya cup yerine derince bir tepside kullanabilirsiniz.
- Buzdolabında bir kaç saat dinlendirdikten sonra afiyetle yiyebiliriz.
Veeeee AFİYET OLSUN
Ablacımm çok teşekkür ederimmEllerine emeğine sağlık canımSunum çok güzel olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederimmmGörüntü sunum süper ellerine sağlık
Başarılar dilerm
Teşekkür ederimmmEllerine sağlık canım sunumun çok güzel olmuşyarışmada başarılar diliyorum...
TeşekkürlerrEllerine sağlık başarılar bol şans
Çok teşekkür ederim bekliyorumm resimlerini bir dahaki turda ..Nasıl oy vericem bu turda belli değil. Milyon tane favorim oldu şimdiden.
Bu da tadına çok net kefil olacağım tatlılardan çok lezzetli oluyorama ben yapınca hiç bu kadar düzgün görünmüyor maalesef, resmen simetrik olmuş senin kaselerin içeriği. Bir de fotoğraflarken kumaşla fon oluşturmana bayıldım. Başka bir turda ben de denicem aynısını
TeşekkürlerrAyy ellerine sağlık..
Teşekkür ederimmmmmmmmÇok leziz gözüküyor ellerine sağlık başarılar
Sen offff diyosan tamamdırOffff diyorum
Ellerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum.
Ayy beğenmene çok sevindimmmYaav bi teker teker gelin ya
Diyet yapıyoruz şurda.
Bayaa iyi olmuş of of.Ne vardı da bu kadar güzel yaptın.
Ayy beğenmene çok sevindimmm
Bak sana bi foto eklim eminim bunu da begeniceksin
Teşekkür ederim güzel yorumun içinn
Eki Görüntüle 2120692
Dün sunum yapmaya çalışırken az daha sabote ediliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?