• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çiLek yağı dert oLacak başıma

qLamorous

kıSkançç!!
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
146
0
96
34
İstanbul
qöğüs bakımında qöğüs büytme yöntemi olarak çilek yağıyla masaj önerdiler..yağı aldım ama nete yazınca yakıcı yağ olduğunu suyla seyreltildiğinin öğrendim suyla seyreltirsem göğüsllerme uygulayamam ama seyreltmezsen yakar diyorlar..ne yapmalıyım??:sm_confused::sm_confused:

qöğüs bakımında qöğüs büytme yöntemi olarak çilek yağıyla masaj önerdiler..yağı aldım ama nete yazınca yakıcı yağ olduğunu suyla seyreltildiğinin öğrendim suyla seyreltirsem göğüsllerme uygulayamam ama seyreltmezsen yakar diyorlar..ne yapmalıyım??:sm_confused::sm_confused:

Bence suyla seyreltme durumu yüz için geçerlidir, vücutta problem olacağına zannetmiyorum. Güneş ışığına maruz kalmıyor çükü yüz gibi...yerimseniben

cildiz güzelleştirdiğini duymuştum ama göğüs büyütücü özelliğini duymamıştım :uhm: aslı var mı ki???

Evet kızlar bende çilek yağını suyla seyreltmeden sürdüm,biber sürmüs gibi yaktı..Zararı vardır diye bi daha da cesarwt edemedim çilek yağını kullanan arkadaslar varsa nasıl kullandıklarını yazabilirler mi acaba ?

canim bence bu konuyu gogus buyutme yontemlerinde açsaydin bu topigi :)))))) bence çilek yerine çorekotu yagi kullan ben onunla masaj yapiyorum gogusume :))))) ve etki ediyor :)))

çilek yağı hakkında intnette hep sıkılştrıcı gözeneklri sıkılştrma özllği var yazıyo ben göğslrme sürdüm ama snra bde küçltr die braktım

ben cilek yagını severek bayılarak kullanıyorum kokusu beni delirtiyor boshayallersmile
hiçte bi problemle karsılasmadım ama bundan sonra seyrelterek kullanmaya özen göstericem

göğüsler için çilek yağı diyorum başka bir şey demiyorum kızlar.bir haftadır kulanıyorum aman maş diyeyimm.her gece yatmadan önce masajla sürüyorum ve ir haftadır her sabah gece yattığımdan daha iri bir şekilde kalkıyorum.ben de çok işe yaradı teytey

Evet kızlar bende çilek yağını suyla seyreltmeden sürdüm,biber sürmüs gibi yaktı..Zararı vardır diye bi daha da cesarwt edemedim çilek yağını kullanan arkadaslar varsa nasıl kullandıklarını yazabilirler mi acaba ?

Bende suyla fln seyretlemeden kullandım. bi kutu bitti. kullanırken çok memnundum ama bıraktıktan 6 ay snra göğüslerim yumuşadı.:( tekrar başlıyacam. Yüze uygularken aktar bana da su ekle demişti. ama vücudumda seyreltmedim. hiç bir yakma sorunu da olmadı. Sen yüzüne mi sürdün ki. o zmn yakması normal.:( seyreltte dene bence. :34:

Back
X