Çıldırtan sözler...

benimde oglumda en sinir olduum sey ki yerinde bir laftı ama ben sinir olurdum:))
tam uyukluyorum iste bebek aglamaya baslıyor annem kayınvalde alıyorlar biraz susturmaya calısıyorlar bakıyorlar olmuyor annesi acıkmıs buuuu bu lafa illet olurdummmmm
beynimden sular dokulur sanki tam dalıp uuyuycam falan annesi hadii acıkmısss :)))))))

ay allahım simdi ise hevesle bekliorum dogsun da kızım annesi acıkmıs desinelr ben hemen emzireyim:)

aayyy kızlarrr allah iyiliğinizi versin ne kadar güzel bir konu açmışsınızz :::))) ilahiii
yaa bende çok karşılaştım butür aptal sözlerle.yeri gelldi kendi annemde yaptı hangi birini susturucağımı bilememiştim ilk günlerde.gerçekten insanın psikolojisini çok etkiliyor.özellikle ilk günlerde sütün geldimi,aa yok gelmemiş,
sezeryan doğum yaptın ondan gelmemiş
yüzünü kızartır aaa bu çocuk kabız olmuş(halbuki daha yarım saat önce temizlemiş oluyorum)
gece uykusu nasıl (zırt pırt soruluyor)
kucak kuşu oldu bu çocuk(halbuki kendileri alıştırdı)
bu çocuk laf konuşmak istiyor
gazı var bu çocuğun
bi sıkıntısı var.....

hamileyken aaaaaaaa sezeryan mı olcaksın kesin göbek kalır tühh
gögüslerin ne kadar küçük sütün yoktur senin ( 2 ay süt aktığı için gögsüme havlu koyuyordum)

bak gör bu çocuk geç konuşacak daha cümle kuramıyor(2 yaşında ve 90 kelime söylüyor)
kızım daha yeni yedi tok karnı çatlatacaksın çocuğu(3 saat olmuş yiyeli)
tmm yemek verme muhallebi yesin akşam yatarken(çocuk 2 yaşında)
uyut çocuğu uyut uykusu var(uyanalı 2 saat olmuş daha)
çocuğun burnu tıkalı kesin et var burnunda(çocuk girip)
oooff daha neler neler.....ist gittiğim zaman başlıyor bunlar burada kimse yok karışacak.(haa eşimi unutmuşum o hepsinden beteeerrr)

2.yi ne zaman düşünüyorsunuz?
Allahım hayırlı evlatlar! versin.
ben düşünmüyorum ikinciyi dedikçe de aaaa olurmu kardeşsiz mi büyüsün çocuk.gel bak o zaman ben neler çekiyom haberin yok dicem diyemiyorum:)

bende sinir oluyorum sivri zekalılara agzı olan konusuyo işte torba degilki büzesin.....

ay evet bi de gece uykusu nasıl sorusu var. insanlar neden bu kadar meraklı sanane arkadaşım sen mi gelip bakcan artık sinir geliyo aynı sorulardan

çok yaşayın kızlar yaa okurken koptum desem yeridir kaydirigubbakcemile3
bende aynılarını yaşıyorum bunlara ek olarakda babannesinin kucağında bekliyorum alcam çocuğu ver anne diyorum halasıda var tabi
Al halası dolaştır biraz demezmi uyuz oluyorummm

kızlar ne çok deri olan varmış:1shok::1shok:
hem güldüm hem de sinir oldum okurkenkötükedihüso:roflol::roflol::roflol:
neler çekmişiz biz
sanki bittimi hala karışandan geçilmiyor benmkiler biri 2 diğeri 4 yaşında ama off offf...anladınız sizkafamçokkarıştı
ben birde bizim zamanımda....lafıyla başlayan bütün yorumlara gıcığımkötükedihüso

Hiç bir ayrıntıyı gözden kaçırmıyorlar doğal olan şeyler bile anormal geliyor.Kızdığım şey çok daha öncede yazmıştım ek olarak kayınvaldemin gözleri bana benziyor dedim diye bize her geldiğinde günde 30 kere tıpkı babasının gözleri kiprikleri uzun uzun oysaki eşimin kısacık kipkikleri vardır.

kapayı hemen kapat kuşun kanadından yel alır

ensesinden öpme inatçı olur

tırnaklarını 6 aay kesme eli uzun olur(hırsız) töbe töbe

kaç kilo bu??

maşallah çok tombik sen kesin mama veriyosun bize sölemiyosun

bu çocuk uyuyoda sen bize yalan sölüyon

ıslak mendil kullanma pişik olur

bu çocuğu böle giydirme biz 6 ay kundak yapardık

sen ver onu bana bak ben nasıl uyutuyom şimdi

bana lohusayken su içilmez bile dediler düsünün su ki sütü en çok artıran şey ayrıca sezeryan olduğum için de çok su içmem gerekti neymiş benim içtiğim su çoçuğun göğsüne dururmuş

yanaklarını elleme sarkar sonra

dişleri mi çıkıcak acaba erken

kesin arkası erkek

sen en iisi salıncak kur

gerçekten çok güldüm ama biçoğunu bende yaşadım.benden kısa bir süre önce doğum yapmış birisi bile bana akıl vermeye başladı.bana diyor ki çocuğun karnı ağrıyor.halbu ki o anda bulunduğumuz yerde soba var ve içerisi çok sıcak çocuk o yüzden ağlıyor.diş etleri için jel kullanma diyor..bebeğimin altını pamukla temizleyip sonra kuruluyorum bu yaptığımda doğru değilmiş.yapmam gereken ıslak mendilleri önce yıkayıp sonra kullanmakmış.niye diye sorarsanız o öyle yapıyor ve kesinlikle onun yaptığı doğru.

valla bende de aynen dedikleriniz gibi herbişey sölediler
- Bak yoğurt yedin tabi çocuk gaz oldu
- Bu doymuyo kızım mama yap , bak nasıl deliksiz uyuyucak
- Üşüyo bu çocuk , giydirirsin terliyo bu çocuk
- Yıkarken boğcaksın çocuğu
- Su ver susuyo bu çocuk bizim zamanımızda verirdik
- Eşimde bizim kız biraz ağlasa doktoru ara
- Çok ağlarsa kaptığı gibi acile götürebilim :)

ayyy kafayı yemedik iyi aklıma gelirse yazarım

bu ne ya tırstım kızlar yaa kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğinizi versin:sm_cool:

Benim sütüm duvarlara çarpardı...Fazlalıktan ne yapacağımı şaşırırdım..Bölleee böleee bezler koyardım da ona rağmen fışkırırdı...Vah tühhh..Doymuyo tabii çocukkk..Sözlerin sahibi kayınvalidem

Kızımmm süt varmı sık bakiimmm
Yok mu hala süt sık bakimmm
Emzirdin mi kızım
Mama mı veriyosun yine meme ver
sanki ben makinayım zaten süt yok diye bunalan bi tipim... bu da kendi annem
neyse ki onunkiler duvara fışkırmıyomuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…