Dediğim gibi emzirin faydasını göreceksiniz onsutu sagmaniza gerek yok ozaman . Gayet uzun normal emmeye başladı bebeğim . Sırt üstü düz yatın memenizin üstüne koyun emsin . Yada arkanıza mümkün olduğunca yaslanın.Evet ben de oyüzden pek fazla sağmak istemiyorum çünkü sağınca daha fazla geliyor.Oğluma veriyorum ozaman rahatlıyoruz hep beraber ama memeyi tutturmak mesele işte bir tutsa bir şekilde emziriyorum da okdr inat ki kafasına kolumun altına sokuyor resmen.Yatark bile artık emziremiyorum kafayı çeviriyor.
Şimdi deneyeceğim bakalım ne yapacak.Aslında arkama yaslanıp üstüme yatırıyorum ama hiç sevmemişti bir de böyle deneyelim.Dediğim gibi emzirin faydasını göreceksiniz onsutu sagmaniza gerek yok ozaman . Gayet uzun normal emmeye başladı bebeğim . Sırt üstü düz yatın memenizin üstüne koyun emsin . Yada arkanıza mümkün olduğunca yaslanın.
Şuan hala böyle emen 2 yas bebem var memedeŞimdi deneyeceğim bakalım ne yapacak.Aslında arkama yaslanıp üstüme yatırıyorum ama hiç sevmemişti bir de böyle deneyelim.
Tazyik yüzünden o zaman. Bizimki gibi olmuş. Pozisyonu değiştirin, önden sağmayı tavsiye etmiyorlar. Elinizle yapın ki süt çoğalmaya devam etmesin diyorlar. Blok emzirme yapıyorum ben. Bir memeden uzun süre emziriyorum. Diğer meme nadasta bırakılıyor. Biraz fazla sertleşince az az sağıyorum. Devam ediyorum diğeriyle. Azaltmak isterseniz tabi sütü.Boğulma hissi oluyor hala ön sütü alıyorum ama emdikten bir süre sonra mesela 5 dk sonra memeye tekrar süt geliyor işte ozaman tekrar başlıyor eğer uykulu değilse de bırakıyor ozaman maalesef.
Bana da iyi gelmişti söylediklerinizDediğim gibi emzirin faydasını göreceksiniz onsutu sagmaniza gerek yok ozaman . Gayet uzun normal emmeye başladı bebeğim . Sırt üstü düz yatın memenizin üstüne koyun emsin . Yada arkanıza mümkün olduğunca yaslanın.
Denedim almadı maalesefBana da iyi gelmişti söyledikleriniz
Uykulu anında verin. Ben o zaman önden sertliğini alıp yumuşayınca emzirerek barıştırmıştım mememle. Bir de pozisyon. Dizime bindirerek memeye alıp arkaya yattım sonra. Alışıyor. Her uyanık yakaladığımda deneidm. Sonunda tekrar alıştı.Denedim almadı maalesef
Mucize olmaz sürekli deneyin öğrenilmiş bir zorluk var denemek istemeyebilir başta . İnşallah düzelir. Düzelmez ise emzirme danışmanından yardım alabilirsiniz muhakkak başka yöntemleri vardır.Denedim almadı maalesef