of ya içimi boşaltmazsam çatlayacağım bebeğim 8 aylık bunca zaman yaşamadıım şey kalmadı kaynanam ve görümcemin hergün çat kapı gelmesinden bıkmıştım karşı apartmana oturttular bizi bebek olacakyaher neyse kocamla boşanıordum evi terkettim.eşimle hiç sorunum yok ama ailesi yüzünden ondan nefret edior gibi davranıorum bazen halbuki nasıl mutluyuz herneyse ya ay nasıl doluyum az önce kaynanam evinden benim evi aradı açtım kaynanamın eltisi dedi napıosun temizlik yaptım çok yoruldum yattım dinleniorum dedim hadi kızı al gel dedi gelemem yenge çok yorgunum dedim oda o zaman zekiyeyi ( görümcemi) göndereyim kızı ver o getirsin dedi çüşşşşşşşşşşşşşşşş artık yaaaaaaaaaaaaaaaa saat 6 olmuş kızım 7 de yatıor ya nasıl bi mantık bu ya hangi anne gönderir ki bu insanında 2 çocuu var o böyle göndermiş demekki kusura bakmasınlar çocuum varken babamı tanımam ki benim ailem o kadar bilinçli ki anlatamam...hele kaynanam görmemişin çocuu olmuş dior bana.. ve en ağrıma giden şu ki onun yüzünden evi terkettim dedim ya o gün aradı ağlıyor telefonda neymiş kızıma bir şey olsa ben canımı vermezmişim ama o verirmiş sen kimsin ya ben varken sen kimsin anası benim 9 ay kustum altıma isedim hastanelerde yattım 13 saat doum sancısı çektim özürlü dediler dış gebelik dediler herşeye ben katlandım ben ağladım o kim yaaaaaaaaaaaaaaaaa ay bak gene ağlıorum kurtulmak istiyorum ben yaaaaaaaa onların ailesinde bir tane bebeğinin üstüne titreyen anne görmedim ya güne götürüo beni zorla anammmmm orda bi kız bebeğini vermiş bi çocuun eline 9 yaşında bi kızın eline gün boyunca kucağında görmedim nasıl bir anne bu. benim çocuum çok uyuyomuş ben zorla uyutuom sanki dr uma söyledim normalden bile ii dedi dr um çok şanslısınız dedi bebeğim herşei aylar öncesinden yapıor nie çünkü okulumu bıraktım onun için hacettepede mühendislik okuordum son sınıftaydım 1 dönem kalmıştı ama onlara güvenemediim için okulumu bıraktım ben kimse bana bir şey diyemez...yabanimi diolar desinler varmı yabaniyim görmemiişmiyim varmı görmemişim bir tanecik bebeğim var başında hemanjiom var dr kanaması tehlikeli olur dior ama onlar ell,or avuçluor ya ben daha 8 aylık bebeğimin orasına ellemedim yıkarken nasıl korkuorum ay çok kötü oldum offffffffffffffffffffffffff
aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum hala herşeyi denedim öpme beni yazan önlükde aldım ama fayda etmedi her öpmeye kalkıştıklarında uyarmak zorunda kalıyorum
bende bebeğimi kucaklarında dikkatsizce tutan insanlara kızıyorum,tutup garip garip sallamalar,sen birazdaha büyü seni ısırcam demeler,bebeğime bişeyler tattırmaya çalışmalar mesela bikaç gün önce kayınvalidem ve ekibi oğluma sarma yalattırıyodu oğlum 2aylık bile değildi ozaman sinir oldummm alsanaalsanasmile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?