- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
-
- Konu Sahibi lovelygirl_
Bazen sizi bazen yanma kadın olmak ne zor şey inanın ; (zamanla gecıyor
11 aylık evlılıgımın 6 ayı vajınısmusla gectı anlıyorum
enfeksıyon da agrı yapıyor tam gecmemıstır
bıde tam yenmeden cocuk dusunmeyın
normal dogumda bıle sorun cıkabılıyor cunku vajınısmusu tam yenın
acelecı olmayın romantık olun yeterlı ıslaklık olunca yapın tek yolu bu
bende oyle dusunuyordumBazen sizi bazen yanma kadın olmak ne zor şey inanın ; (
Zaten vajiyi iyi ki astım bide onunla ugrasamazdim ama bu yanmalar ooo offffffrbende oyle dusunuyordum
hatta bunca kadın cıldırmıs nasıl yapıyolar anlamıyorum dıyordum
megerse sorun bendeymıs
zamanla alısıyor gecıcek merak etme dert etme stres yapma
dusundukce daha cok kasılırsın...
ne guzel sorun devam etmıyor bu cok buyuk basarı . mutluluk.
Ben de böyle bi konu açacağımi düşünmüyordum :)))) kasiyorum evetKendini cok mu kastin? Ya da esin direk konuya mi gecti?
Ben kim boyle konulara yorum yazmak kim
kastıgın ıcın yanıyorZaten vajiyi iyi ki astım bide onunla ugrasamazdim ama bu yanmalar ooo offffffr
olsun canim faydamiz olur insallah ben kendi yorumuma guldum:)Ben de böyle bi konu açacağımi düşünmüyordum :)))) kasiyorum evet
Sistit olmuştum evet iltihap vardı ancak atbiyotik kullandım geçmişti. Ama şimdi gene yanma oldu ilişki sırasındaolsun canim faydamiz olur insallah ben kendi yorumuma guldum:)
Kendini kasma, on sevismeyi uzun tutun, jeller var onlari kullanabilirsiniz..
Belkide iltihap falan olmussundur.. Tuvalete gidince yaniyor mu?
Bunlari deneyecegim canımkastıgın ıcın yanıyor
kayganlastırıcıyı dene
azcık romantık romantık dans edın falanmuzık eslıgınde
sakınlestırsın sızı
mum ısıgı :)
cocuk olunca zor olur barı tadını cıkarın
kayganlastırıcı kolaylastırır
Teşekkür ederim canım benim.Tabiki engel degil.. Gebelige engel olan korunmaktir.. haplarini ihmal etme hergun saatinde ic..
Belkide yara falan olmustur o yuzden yaniyordur..
Haklısınız gerçekten is es zor oluyor alışma süreci beni yiprattiDaha vajinismusu yeni yenmişsiniz hatta acı kasma vs devam ediyormuş. .bence çocuğu biraz erteleyin şunu tam olarak yenin biraz keyfini çıkarın. Sonra hamilelikti lohusalıktı derken tekrar sekteye uğrayabilir. Evlilikte cinsellik önemlidir sonra siz de eşiniz de bu neydi şimdi diye kalakalmayın
Iliski öncesi wcye gidiyorum evet . Canım ovilasyon zamanına dikkat ettin mi ? Birde ben sitelerden araştırıyorum hepsi farklı aralık veriyorBende vajinismus hastasıydım. Yendikten 1 ay sonra hamile kaldım. Lohusalık bittikten sonra ilişkiye girdiğimde benimde yanma oldu. Ama düzenli beraberlik olursa ve kayganlaştırıcı, Bebe yağı filan kullanırsanız daha rahat ve acısız olur tabi ön Sevişmede şart. Hala adetim bittikten sonra ilk seferde yanma oluyor. Bir de ilişki öncesi wc ye gidin çünkü ilişki sırasında tuvaletim gelirse yanma oluyor bende.
Iliski öncesi wcye gidiyorum evet . Canım ovilasyon zamanına dikkat ettin mi ? Birde ben sitelerden araştırıyorum hepsi farklı aralık veriyor