• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak üzereyim

iikincii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
4
0
1
Kayseri
Ikinci bir üyelik aldım kimliğini ifşa etmemek adına çünkü eşim üyeliğimi biliyor ve bu konuyu açtığımı bilmesini istemiyorum. Biraz uzun ve ancak arada gizli bakabilirim yazılanlara

Ben Üniversite son sınıfta yıllardır beni oğluyla evlendirmek isteyen bir aile dostumuzun oğluyla birkaç ay görüştükten sonra güya mantığıma uyduğu için nişanlandım düğün tarihimiz bir yıl sonrası için belliydi ve aldatılarak aslında en başından beri hayatındaki ikinci kadın olduğumu öğrenerek ayrıldım

6 ay sonra aslında yıllardır tanıdığım birine aşık oldum ve bunu önce ben söyledim karşılıklı olduğunu itiraf edemediğini öğrendim yakın zamanda tayini çıkacaktı ben deli gibi aşıktım eş durumu tayini için hemen nikah yapıldı ve düğün tarihi eski nişanlımla planlanan tarihe denk geldi düğün günü öğrendim ki o da aynı gün evleniyor yani eski nişanlımla aynı gün başka kişilerle evlendik

Mutlu olduğunu sandığım bir evliliğim vardı Beni uyutmadan uyumayan ben yemek yemeden yemek bile yemeyen bana tapan adam beni hastanede yatarken terketti bir daha ulaşamadım ve boşandım hala sebebini bilmiyorum ve hala olağanüstü birşey olduğunu düşünüyorum

Ve boşanmanın üstünden 8 sene geçti ben şimdi 3 yıllık evliyim yakın zamanda öğrendim ki eski eşimle de
- düğünlerimiz aynı dönemde olmuş
- aynı zamanda tüp bebek yaptırmışız
- bebeklerimiz bir hafta arayla doğmuş
- karısı da bende aynı dönem hastalık geçirmişiz
Bu aynı dönem dediğim zamanlar belki de aynı gün yada aynı hafta

Şaşkınım kader bu mu diyorum birgün oğlumla kızı karşılaşacak gibi geliyor ve son günlerde deli gibi muhasebe yapıyorum sürekli aklıma geliyor yaşananlar çıldırmak üzereyim...

Son düzenleme:
Konu girmis birbirine..

Ilk nisanlindan mi bahsediyosun sen?
Evlendigin bosandigin adamdan mi?

Karman corman anlatmıssın, kim ney anlamadım..

Ikisiyle de aynı günlerde evlendik ama eski eşimle hayatımızdaki önemli olayların hepsi aynı zamanlarda oluyor

Ilk esten bahsediyorsunuz sanirsam... Anlamadigim bosanana kadar hicmi karsilasmadiniz, hicmi sormadiniz, hicmi bi cevap almadiniz, bosanma sebebi olarak ne gösterildiki?
Sizin hala kalbinizde belli, baya bi tesadüfler olmus, ama bence dua edinki evlatlariniz sizin düsündügünüz gibi karsilasmasin....
Iknizde yuva kurmussunuz ve evlat sahibi olmussunuz, herkes kendi yoluna, öyle bisey olursa iki tarafinda iliskisi citirdar ister istemez hos bi durum olmaz, heleki cocuklar icin, karsi cikildimi niye diye soracak.... En iyisi fazla arastirmamak ve böyle biseyin olmamasi icin dua etmek...:ssz:

Kafanizda hala bazi seyleri sorguladiginiza gore ilk esinizi unutamamis, dahasi ilk nisanliniza kadar dusunuyorsunuz hala. Gecmisi birakin gitsin yok ayni zamanda su olnus bu olmus ne geregi var ki?

Konu sahibi iki kere evlenior.. ikinci evliliginde ise, eski eside ayni gun baska biriyle evlenior.. yani konu sahibi ve eski esi ayni gun ikinci evliliklerini yapiorlar baskasiyla.. ve hayatlarindaki hastalik cocuk vs vs bu givi olaylarin hepsini ilk esiyle aynu tarihlerde yasiyormus.. ve ilerde xocuklari denk gelipte asik olurlar diede korkuormusta bisey sorcam konu sahibine.. neden eski esinizin butn hayatini biliyorsunuz? Bu kdr yakinmi size? Yani istemeden mi ogreniyorsunuz bunlari yoksa eski esinizin neler yaptığını merak edip gizli gizli arastiriyormusunuz? Eger siz surekli takip halindeyseniz esinize yazik diorum ne kdr ayip bi hareket. Bence kendi evliliginize odaklansaniz iyi olur

Niye boşandığımızı hala bilmiyorum annesi beni sevmezdi ama o bunu sorun etmezdi sadece bensiz daha mutlu olacaksın diye mesaj attı ortadan kaybolunca ve bir daha görmedim aylarca aradım sebep sordum dinledi ağladı cevap vermedi

Mutlu bir evliliğim var kocam çocuğum evim arabam bi düzenim var ama bazen aklıma geldiğinde çıldıracak gibi oluyorum hem belirsizlik hem tarihler

Tarihleri tesadüfen öğrendim araştırmadan ama bi arkadaşımla planlayıp aynı gün yapmaya çalışsan olmaz yastık değişir kader değişmez diye boşa dememişler sanırım

Ikinci bir üyelik aldım kimliğini ifşa etmemek adına çünkü eşim üyeliğimi biliyor ve bu konuyu açtığımı bilmesini istemiyorum. Biraz uzun ve ancak arada gizli bakabilirim yazılanlara

Ben Üniversite son sınıfta yıllardır beni oğluyla evlendirmek isteyen bir aile dostumuzun oğluyla birkaç ay görüştükten sonra güya mantığıma uyduğu için nişanlandım düğün tarihimiz bir yıl sonrası için belliydi ve aldatılarak aslında en başından beri hayatındaki ikinci kadın olduğumu öğrenerek ayrıldım

6 ay sonra aslında yıllardır tanıdığım birine aşık oldum ve bunu önce ben söyledim karşılıklı olduğunu itiraf edemediğini öğrendim yakın zamanda tayini çıkacaktı ben deli gibi aşıktım eş durumu tayini için hemen nikah yapıldı ve düğün tarihi eski nişanlımla planlanan tarihe denk geldi düğün günü öğrendim ki o da aynı gün evleniyor yani eski nişanlımla aynı gün başka kişilerle evlendik

Mutlu olduğunu sandığım bir evliliğim vardı Beni uyutmadan uyumayan ben yemek yemeden yemek bile yemeyen bana tapan adam beni hastanede yatarken terketti bir daha ulaşamadım ve boşandım hala sebebini bilmiyorum ve hala olağanüstü birşey olduğunu düşünüyorum

Ve boşanmanın üstünden 8 sene geçti ben şimdi 3 yıllık evliyim yakın zamanda öğrendim ki eski eşimle de
- düğünlerimiz aynı dönemde olmuş
- aynı zamanda tüp bebek yaptırmışız
- bebeklerimiz bir hafta arayla doğmuş
- karısı da bende aynı dönem hastalık geçirmişiz
Bu aynı dönem dediğim zamanlar belki de aynı gün yada aynı hafta

Şaşkınım kader bu mu diyorum birgün oğlumla kızı karşılaşacak gibi geliyor ve son günlerde deli gibi muhasebe yapıyorum sürekli aklıma geliyor yaşananlar çıldırmak üzereyim...

kafam karıstı.
1.nişanlınızdan ayrıldınız,
2.eşinizden ayrıldınız,
3.başkasıyla mı evlisiniz onu anlamadım? kımın bosanmasının uzerınden 8 yıl, siz kımınle 3 yıllık evlısınız?

Niye boşandığımızı hala bilmiyorum annesi beni sevmezdi ama o bunu sorun etmezdi sadece bensiz daha mutlu olacaksın diye mesaj attı ortadan kaybolunca ve bir daha görmedim aylarca aradım sebep sordum dinledi ağladı cevap vermedi

Mutlu bir evliliğim var kocam çocuğum evim arabam bi düzenim var ama bazen aklıma geldiğinde çıldıracak gibi oluyorum hem belirsizlik hem tarihler

Tarihleri tesadüfen öğrendim araştırmadan ama bi arkadaşımla planlayıp aynı gün yapmaya çalışsan olmaz yastık değişir kader değişmez diye boşa dememişler sanırım

Durduk yere seni birakip giden adama niye hala deger atfediyosun ki? Belki de baska kadin icin birakti seni

Çok ilginç gerçekten. ama takılma bence tarihlere hayatına bak. sana hiç bir açıklama yapmayan adamın hayatını boşver gitsin
Çocuklarınız için ne olacağını hiç bilemezsiniz takdiri ilahi..

arkadaşlar anlamayacak ne var anlamadım :44:

Konu sahibi yıllar önce nişanlanıyor ama aldatıldığı için ayrılıyor
Sonra başkasıyla tanışıyor ve evleniyorlar. düğün tarihi de eski nişanlısı ile aynı
Evlendiği kişi konu sahibini terkediyor sonra aradan 5 yıl geçiyor yeniden evleniyor ve yine düğün tarihi eski eşiyle aynı...
Doğumu, hastalığı vs eski eşinin karısıyla aynı tarihlerdeymiş

arkadaşlar anlamayacak ne var anlamadım :44:

Konu sahibi yıllar önce nişanlanıyor ama aldatıldığı için ayrılıyor
Sonra başkasıyla tanışıyor ve evleniyorlar. düğün tarihi de eski nişanlısı ile aynı
Evlendiği kişi konu sahibini terkediyor sonra aradan 5 yıl geçiyor yeniden evleniyor ve yine düğün tarihi eski eşiyle aynı...
Doğumu, hastalığı vs eski eşinin karısıyla aynı tarihlerdeymiş

Ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi teşekkürler

Konu girmis birbirine..

Ilk nisanlindan mi bahsediyosun sen?
Evlendigin bosandigin adamdan mi?

Ilk nisanlisiyla aynı zamanda evlenmiş. O evlendiği adamla boşanmış. Yıllar sonra kendi 2. Kez evlenmiş ve öğrenmiş ki o boşandığı eşi de aynı tarihte evlenmis,bebek yapmis,karısı hastalanmış sanırım

Back