- 22 Nisan 2020
- 12
- -1
- 1
- 35
- Konu Sahibi sareeyildizz
-
o neden çocuğunu düşünmüyor biz değersiz miyiz ??gidicem zatenvalla şuan o ortamdan uzaklaşman en iyisi olur. çocukların var onları düşünmek zorundasın.
Bence eşinizide eve almayın bulaştırabilir oraya gidiyorsa ondada vardır
Sizi düşünmüyorsa çocuğunu düşünsün ne kadar bencil kocalar var ya inanılır gibi değil
Çok saçma uzaklaşın bence çocuğunuzu ve kendinizi karantinaya alın bian öncetest yaptır diyorum bi babamın durumu belli olsunda cenaze olursa gidemem diyor akla bak akılsız işte
Annenize haber verdiniz mi gideceğinizi? O evde kaldıkça risk altındasınız
Odalarınızı ayırın. Yemeklerinizi falan da. Herşeyinizi ayırın eşinle. Kızı da yanına bırakma. Diğer taraftan anası babası oblar da bu süreçte onlara destek olmak doğal hakkı. Ama maske takmıyor mesafe korumuyorsa falan annesigilde kalsın en temizi. Derece için tartışmayın. Şu an onların ihtiyacı vardır. Bence en temizi kibarca annesigilde kalmasını söyle. Hem onlara destek olursun falan de. Evde için içini yiyecek cocugun var.
iz semt olarak yakın ve farklı yerdeyiz o koronalı kişilerden ama hastenye gidiyor bişeyler istiyotlr götürüyor vs vs vefa destek hattını rasınlar diyorum mahalleye reklam olurlarmış lafa bakOoyy geçmiş olsun. Valla durduğunuz kabahat. Zaten coronanın alasının ortasındaymışsınız, bir de eve girip çıkan insanlar dikkat etmiyorsa, size bulaşması çok çok büyük ihtimal. Aileniz izolasyona uygun mu yaşıyorlar peki? Şu dönemde insanların cahil cahil davranışları her zamankinden daha sinir bozucu gerçekten ya. İnsan kendi çocuğunun, ailesinin canını nasıl tehlikeye atar, valla akıl alacak gibi değil.
Yani bulaşma ihtimali çok yüksek bilemezsiniz kendinizdedemi var diye çünkü temas ömemli
gidicem yoksa çıldırcam bunun davranışları beni deli edecekKendini ve cocugunu korumak adina bir an once ailenin yanina.git
Virüs olmuşlar da reklamımı düşünüyor bu ne saçmabn
iz semt olarak yakın ve farklı yerdeyiz o koronalı kişilerden ama hastenye gidiyor bişeyler istiyotlr götürüyor vs vs vefa destek hattını rasınlar diyorum mahalleye reklam olurlarmış lafa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?