- 22 Nisan 2020
- 12
- -1
- 34
-
- Konu Sahibi sareeyildizz
Virüs olmuşlar da reklamımı düşünüyor bu ne saçma
Kendinizi ve çocuğunuzu koruma konusunda haklısınız.Eşinizin üstünüze yürümesi ve el kaldırması da hoş değil ama kendimi sizin yerinize koyduğumda eşimin ailesi böyle ciddi bir hastalık geçirirken ateşölçeri kv ye verdi diye laf etmezdim.
Siz onun ailesisiniz fakat hastanede refakat edeceği kişi de komşu yada arkadaşı değil babası.
Hiç linç yiyesim yok ama olaya bu pencereden de bakmak gerektiğini düşünüyorum
Eşinizin el kaldırması bu kadar umursamaz olması kabul edilemez bence sizde bırakın ateş ölçeri canınızı kurtarmaya bakın dahada önemlisi cananızı kurtarınakıl yok hiçbirinde insan biz olduk onlar olmasın der ama nerde
test yaptır diyorum bi babamın durumu belli olsunda cenaze olursa gidemem diyor akla bak akılsız işte
Eşinizin el kaldırması bu kadar umursamaz olması kabul edilemez bence sizde bırakın ateş ölçeri canınızı kurtarmaya bakın dahada önemlisi cananızı kurtarın
Babası ölürse cenazeyi size teslim etmeyecrkler ki. Nereye gömüldüğünden haberiniz olursa ne ala. Gitmiyor teste ama pozitifse, ve serbestçe dışarı cıkarken başka insanlara da bulaştırdıgını bilmiyor mu? Babasını düşünürken başka insanların canına sebep olacagını? Hadi başkalarını da geçtim en yakın siz ve cocugu var. Bir tarafı düşünürken diğer tarafı kör kuyulara atmak olmaz ki. Ona da hak vermeye çalıştım çünkü ben de çok aileciyimdir ama yok nerden tutsan elde kalıyor kocanızın tavırları. O zaman evde odalarınızı ayırmaktan başka seceneğin yok. Ailenize gitseniz de olmaz gibi. Cünkü belki suan sizde pozitifsiniz. Bu defa anne babanıza bulaşır Allah korusun. Allah kolaylık versin.git kaç defa dedim gitmiyor babsı ölünce cenazesini kaldırıp test yaptıracakmış akılsız
siz de haklısınız ama esiniz daha çok haklı ailesi anne babası kardeşi pozitif babasının durumu kötü diyorsunuz biri kalacaksa tabi ki buda evladı olacaktır...eşimin annesi babası üst katında abisigil oturuyor.toplu halde koronaya yakalandılar 7 kişi .kayınpederim hariç heepsi evde kayınpeder hastanede...benimki sürekli dışarda ya da hastanede zaten hastaneye almıyorlar ...2 yasında bi çocuğum var korkuyorum kesin o kendine bulaştıracak çocuğun ateş ölçerinide gitti anasına verdı hiçbirinin durumu kötü değil kayınpeder hariç.şimdi piyasada ateş ölçer yokk!!! annemgile gitmeyi düşünüyorum o bizi düşünmüyor bende onu düşünmeyeceğim...dışarı önlrmsiz çıkıyor ....ateş ölçeri niye verdin dedim o konudn kavga çıktı üstüme yürüdü elini kaldırdı ben nasıl bir adamla evliyim anansı abbası değerlide biz değersizmiyiz nefret doluyum su an psikolojim iyice bozuldu hergün ağlıyorum en son yanına biri gitsin dediler benimki gitmeye kalktı bu kadar cahillik olur mu korona olup yatacak sonra zaten böbrek hstası napacağım benn bu adamla
En doğrusunu yaparsın allah yardımcın olsun canımBİR AN ÖNCE GİDİCEM OĞLUM DIŞINDA HİÇBİRİ UMRUMDA DEĞİL
Hıc durma annene gıt.annem sürekli gel diyor.. onla 1aydan beri ayrı odalarda kalıyoruz temasımx yok ama ortak alanları kullanıyoruz risk
eşimin annesi babası üst katında abisigil oturuyor.toplu halde koronaya yakalandılar 7 kişi .kayınpederim hariç heepsi evde kayınpeder hastanede...benimki sürekli dışarda ya da hastanede zaten hastaneye almıyorlar ...2 yasında bi çocuğum var korkuyorum kesin o kendine bulaştıracak çocuğun ateş ölçerinide gitti anasına verdı hiçbirinin durumu kötü değil kayınpeder hariç.şimdi piyasada ateş ölçer yokk!!! annemgile gitmeyi düşünüyorum o bizi düşünmüyor bende onu düşünmeyeceğim...dışarı önlrmsiz çıkıyor ....ateş ölçeri niye verdin dedim o konudn kavga çıktı üstüme yürüdü elini kaldırdı ben nasıl bir adamla evliyim anansı abbası değerlide biz değersizmiyiz nefret doluyum su an psikolojim iyice bozuldu hergün ağlıyorum en son yanına biri gitsin dediler benimki gitmeye kalktı bu kadar cahillik olur mu korona olup yatacak sonra zaten böbrek hstası napacağım benn bu adamla
bence sizin psikolojınız bozulmuş destek almalısınızbenim 2yasındaki çocuğumun hayatı onın 75 yasındski babasından 70 yaşındaki anasından daha değerli değerli benim için ateş ölçeride laf yaparım piyasada yok benim 2ySINDAKİ OĞLUMUN ATEŞ ÖLÇERİ ARTIK YOK
Canını değil de elalem ne deri düşünen insana laf anlatamazsınız sanırım. Alın çocuğunuzu gidin, ben olsam giderdim. Şu cehalet yüzünden kendimi de çocuğumu da niye riske atayım yav? Böyle insanlar sabır testi gibi.bn
iz semt olarak yakın ve farklı yerdeyiz o koronalı kişilerden ama hastenye gidiyor bişeyler istiyotlr götürüyor vs vs vefa destek hattını rasınlar diyorum mahalleye reklam olurlarmış lafa bak
Ateş ölçere bu kadar anlam yüklemeyin bence.benim 2yasındaki çocuğumun hayatı onın 75 yasındski babasından 70 yaşındaki anasından daha değerli değerli benim için ateş ölçeride laf yaparım piyasada yok benim 2ySINDAKİ OĞLUMUN ATEŞ ÖLÇERİ ARTIK YOK
Ayrıca neden evinizde bir adet ateşölçer vardı ki? Bozulma riski var farklı bölgelerden ölçen var örneğin dijital ve civalı ya da kolaltindan ölçen kulaktan ölçen vb olmak üzere birkaç çeşit olması gerekir diye düşünüyorum.benim 2yasındaki çocuğumun hayatı onın 75 yasındski babasından 70 yaşındaki anasından daha değerli değerli benim için ateş ölçeride laf yaparım piyasada yok benim 2ySINDAKİ OĞLUMUN ATEŞ ÖLÇERİ ARTIK YOK