merhaba
öncelikle sakin olmanı öneririm. evet bu çok can sıkıcı bir durum bende bununla aylarca uğraştım ve sonunda BU MUYDU yani diyebildim.
sende kasılma problemi yok anlattıklarına göre. o zaman vajinismus olduğunu pek düşünmüyorum. bence biraz korkuyorsun o yuzden tam olmuyordur...
sana tavsiyem:
altta sen ol. ama belinin altına yastık koy. daha sonra eşin çok hafif girmeye çalışsın. milim milim. bu sırada sende derin nefes alıp ver ve ıkın. zaten ıkınınca o kendılıgınden gırıyor. şaşıracaksın ama parmağını yerlestırırp ıkınırsanda parmak kayıp gidiyor.
orası zaten çok esnek. her şekli alıyor. bence korkma cunku kasmadıgın surece acımıyor bile. bende ne kan vardı ne acı. ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur.
Arkadaşım bence vakit geçirmeden tedavi ol.Benim yaptığım hataları yapma , doktor tedavisiyle hiç canın yanmadan çok kısa sürede ve kolayca bu dertten kurtuluyorsun.
istanbulda yaşıyorum tavsiye edeceğin bir doktor varmı? ve tedavi yöntemi hakkında biraz bilgilendirebilirmisin beni??
Benim tedavimi yapan canım doktorum Çiğdem Tezcan.Arkadaşım içini rahatlatacak bir şey söyliyeyim ,banada herkes parmak egzersizinden bahsediyordu,ben bırak o bölgeye dokunmayı aynayla bile bakamıyordum.Şu anda ise anne adayıyım ve sağlıklı bir kadınım.Çiğdem hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır.
Çiğdem hanımın tedavi metodunda öncelikle senin vajinismus olma sebebini araştırıyor ve bu konu üzerine sana özel bir tedavi programı oluşturuyor.Tedavisinde hipno terapiyle vajinismus korkunu öncelikle yok ediyor.Hipno terapide bilincini kaybetmiyorsun ama bir hayal durumu gibi bir durum oluşuyor.Ben üçüncü görüşmede hiç canım yanmadan aparat egzerislerine başlamıştım.4.seansta sorunum tamamen çözülmüştü.Bayan doktor olması bana ayrı bir güven verdiğindenmidir bilmiyorum ama daha internet sitesini incelerken sorunumu çözeceğim doğru yer olduğunu anladım.Çok güleryüzlü anlayışlı ve canayakın birisi.Kendisine o kadar minnettarım ki anlatamam doğrusu.Ücret konusunuda araştırmıştım diğer bahsedilen fiyatların çok altında bir rakama sorunumu çözdüğümü söyleyebilirim.Çiğdem hanımın muayenesi bursada ama benim tedavi olduğum sırada istanbuldan gelen bir arkadaşla tanışmıştım.O da haftasonları gelerek tedavisini olmuştu.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.Bana sorarsan biran önce tedaviye başlamalısın.
Benim tedavimi yapan canım doktorum Çiğdem Tezcan.Arkadaşım içini rahatlatacak bir şey söyliyeyim ,banada herkes parmak egzersizinden bahsediyordu,ben bırak o bölgeye dokunmayı aynayla bile bakamıyordum.Şu anda ise anne adayıyım ve sağlıklı bir kadınım.Çiğdem hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır.
Çiğdem hanımın tedavi metodunda öncelikle senin vajinismus olma sebebini araştırıyor ve bu konu üzerine sana özel bir tedavi programı oluşturuyor.Tedavisinde hipno terapiyle vajinismus korkunu öncelikle yok ediyor.Hipno terapide bilincini kaybetmiyorsun ama bir hayal durumu gibi bir durum oluşuyor.Ben üçüncü görüşmede hiç canım yanmadan aparat egzerislerine başlamıştım.4.seansta sorunum tamamen çözülmüştü.Bayan doktor olması bana ayrı bir güven verdiğindenmidir bilmiyorum ama daha internet sitesini incelerken sorunumu çözeceğim doğru yer olduğunu anladım.Çok güleryüzlü anlayışlı ve canayakın birisi.Kendisine o kadar minnettarım ki anlatamam doğrusu.Ücret konusunuda araştırmıştım diğer bahsedilen fiyatların çok altında bir rakama sorunumu çözdüğümü söyleyebilirim.Çiğdem hanımın muayenesi bursada ama benim tedavi olduğum sırada istanbuldan gelen bir arkadaşla tanışmıştım.O da haftasonları gelerek tedavisini olmuştu.
merhaba, yurtdısında yasıyorum. acaba tedavi ne kadar sürüyor tahmini bişey söyleyebilirmisin.
Ben de bugün ilk bugün gittimBenim tedavimi yapan canım doktorum Çiğdem Tezcan.Arkadaşım içini rahatlatacak bir şey söyliyeyim ,banada herkes parmak egzersizinden bahsediyordu,ben bırak o bölgeye dokunmayı aynayla bile bakamıyordum.Şu anda ise anne adayıyım ve sağlıklı bir kadınım.Çiğdem hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır.
bugün benimde ilk görüşmem oldu o kadar heyecanlı o kadar korkuyordum ki kalbim o kadar hızlı attı ki haftaya ilk seans başlıyor inş başarabilirimBenim tedavimi yapan canım doktorum Çiğdem Tezcan.Arkadaşım içini rahatlatacak bir şey söyliyeyim ,banada herkes parmak egzersizinden bahsediyordu,ben bırak o bölgeye dokunmayı aynayla bile bakamıyordum.Şu anda ise anne adayıyım ve sağlıklı bir kadınım.Çiğdem hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?