çıldırmak üzereyim!! Yardım!!

merviko

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
24
0
16
İstanbul
merhaba ;

evleneli 2 ay olacak ve ben hala ilişkiye giremedim.. ilk günlerde bunun geçici bişey olduğunu düşünüyordum fakat artık hiç çözemeyecekmişim gibi geliyor. haftalardır herhangi birşey yazmadan forumu okuyorum belki bende birşeyler yapabilirim diye fakat genelde parmak egzersizlerinden bahsediliyor bu bana mide bulandırıcı geliyor :S

aslında bende kasılma bacakları kapatma vb. olmuyor bacaklarımı açabiliyorum p. oraya yerleştiriyorum ama denediğimiz zaman bi türlü o zıkkım oraya girmiyor :S acaba kendimi mi tanımıyorum yanlış pozisyonda mı deniyoruz yada bende fizyolojik bi problem mi var diyorum ne yapsam nasıl yapsam bilemedim..

bu işi başaran arkadaşlar hangi pozisyonda denemeliyim? o anda ne yapmalıyım? yada tavsiyeleriniz neler bana yardımcı olursanız inanın çok sevineceğim ya düşünsenize kocam uyuyor şuan ve ben yine uykusuz sıkıntılı gecelere mahkum :S

merhaba
öncelikle sakin olmanı öneririm. evet bu çok can sıkıcı bir durum bende bununla aylarca uğraştım ve sonunda BU MUYDU yani diyebildim.
sende kasılma problemi yok anlattıklarına göre. o zaman vajinismus olduğunu pek düşünmüyorum. bence biraz korkuyorsun o yuzden tam olmuyordur...

sana tavsiyem:
altta sen ol. ama belinin altına yastık koy. daha sonra eşin çok hafif girmeye çalışsın. milim milim. bu sırada sende derin nefes alıp ver ve ıkın. zaten ıkınınca o kendılıgınden gırıyor. şaşıracaksın ama parmağını yerlestırırp ıkınırsanda parmak kayıp gidiyor.
orası zaten çok esnek. her şekli alıyor. bence korkma cunku kasmadıgın surece acımıyor bile. bende ne kan vardı ne acı. ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur.

dikkate aldığın için teşekkürler.. buarada ya özel olacak ama herhangi bir kayganlaştırıcı kullandınmı? birde ne kadar yaşadın bu problemi?

evet kullandım. medikalden ultrason jeli alabilirsin litresi 3 lira gibi bişey. ama su bazlı diğer kayganlaştırıcı da aynı etkiyi veriyor zaten. ben 8 ay uğraştım

Arkadaşım bence vakit geçirmeden tedavi ol.Benim yaptığım hataları yapma , doktor tedavisiyle hiç canın yanmadan çok kısa sürede ve kolayca bu dertten kurtuluyorsun.

Arkadaşım bence vakit geçirmeden tedavi ol.Benim yaptığım hataları yapma , doktor tedavisiyle hiç canın yanmadan çok kısa sürede ve kolayca bu dertten kurtuluyorsun.

istanbulda yaşıyorum tavsiye edeceğin bir doktor varmı? ve tedavi yöntemi hakkında biraz bilgilendirebilirmisin beni??

istanbulda yaşıyorum tavsiye edeceğin bir doktor varmı? ve tedavi yöntemi hakkında biraz bilgilendirebilirmisin beni??

Benim tedavimi yapan canım doktorum Çiğdem Tezcan.Arkadaşım içini rahatlatacak bir şey söyliyeyim ,banada herkes parmak egzersizinden bahsediyordu,ben bırak o bölgeye dokunmayı aynayla bile bakamıyordum.Şu anda ise anne adayıyım ve sağlıklı bir kadınım.Çiğdem hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır.
Çiğdem hanımın tedavi metodunda öncelikle senin vajinismus olma sebebini araştırıyor ve bu konu üzerine sana özel bir tedavi programı oluşturuyor.Tedavisinde hipno terapiyle vajinismus korkunu öncelikle yok ediyor.Hipno terapide bilincini kaybetmiyorsun ama bir hayal durumu gibi bir durum oluşuyor.Ben üçüncü görüşmede hiç canım yanmadan aparat egzerislerine başlamıştım.4.seansta sorunum tamamen çözülmüştü.Bayan doktor olması bana ayrı bir güven verdiğindenmidir bilmiyorum ama daha internet sitesini incelerken sorunumu çözeceğim doğru yer olduğunu anladım.Çok güleryüzlü anlayışlı ve canayakın birisi.Kendisine o kadar minnettarım ki anlatamam doğrusu.Ücret konusunuda araştırmıştım diğer bahsedilen fiyatların çok altında bir rakama sorunumu çözdüğümü söyleyebilirim.Çiğdem hanımın muayenesi bursada ama benim tedavi olduğum sırada istanbuldan gelen bir arkadaşla tanışmıştım.O da haftasonları gelerek tedavisini olmuştu.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.Bana sorarsan biran önce tedaviye başlamalısın.

iyi günler bende çiğdem hanıma gitmek istiyorum bursada olduğu için bende bursadayım. süleyman bey ve çiğdem hanım arasında çok kararsız kalmıştım ama süleyman bey ankarada oduğu için ağırlığım çiğdem hanım. ama ya olmazsa diye çok korkuyorum. şu an adetim ve ayın 28 inde bi yerden para bekliyorum sonra hemen başlıcam hatta 1 ekim evlilik yıldönümümüz ozamana kadar halletmek istiyorum bu sorunumu.

merhaba, yurtdısında yasıyorum. acaba tedavi ne kadar sürüyor tahmini bişey söyleyebilirmisin.

Ben de bugün ilk bugün gittim
bugün benimde ilk görüşmem oldu o kadar heyecanlı o kadar korkuyordum ki kalbim o kadar hızlı attı ki haftaya ilk seans başlıyor inş başarabilirim
Sanki imkansız gibi geliyor çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…