Çıldırmak üzereyim artık tükendim

Eşinizi kontrol etmek istemişsiniz ve niyetinizi anlayıp tepki göstermiş. sonrasında sizi rahatlatmaması çok saçma olmuş, gözemleyin ama bence yoklama için gitmeyin. Dışarrdan gerçekten biraz dalga geçiliyor.

Demek ki boşuna gitmemişsiniz gruplara girip ergen gibi karı kız güldürecek. Başka gruplarda bekar erkek gibi şu kız bizde olsa diyecek. Az bile yapmışsınız. Bir daha size tavır alırsa telefonu ağzına sokun bence

İşte bende bunu çok istiyorum beni anladınız ama hiç öyle oluşturacak ortam da bir yerde değilim evde kafayı yiyorum bende aynen onun benim etrafımda dönmesini merak etmesini istiyorum
Sizde çıkın dışarı. Kurs vs bulun. Gezin. Çok taktıkça kafa gidiyor. Evde olunca kurdukça kuruyorsundur. Haklı gerekçelerin de var. Boşanmakta istemiyorsun. Konfor alanından uzaklaşmak zor gelir. Anlıyorum aslında..

%100 haklısınız. Kocanız çapkınlığa gitmiş oraya. Gittiğinizde size tepki göstermesi de bundan. Rahat rahat flört edeyim diyor. Allah bilir belki yüzüğünü de çıkarıyordur. Çok var öyle bekarım numarasıyla kız ayartan kişi. Kocanız hiç masum görünmedi. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…