- 1 Eylül 2015
- 24
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi minasuhayal
Evt şuanda oda aynı durumda onu strese sokan benim ama o benm kadar dert etmiyo olursa olur diyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedir bu evlilik disi birlikte olmalar. ???? Sizin aileniz nerde ? Hadi bi halt yedin sonrada ayyy hamile kalirmiyjmmm diyosun? Ins hamile kalirsin diyecemde bebeğe acirim.Oncelikle Merhaba yeni üye oldum arkadaslar lütfen yardım edin 16 benim rgl donemimdi 22 de bittim 29.da erkek arkadaşımla Korunmasız ilişkiye girdik galiba yumurtlama donemimdi ella yı 48 saat sonra ictim felaket bi ağrım var ve fazlasiyla sarı akintim var gebe kalirmiyim netten arastirdim 12 saat snra içen arkadaşlar bile hamile kalmis benim 48 saat lütfen yardımcı olun
Kesinlikle siiddetle katılyorum yiyosun haltı yazıon sonra Allah verirse sahp çkarm dion allahm sen sabr ver bizde sewhili olduk neyn acelesi neyn açlığdr bu yahu!!!Nedir bu evlilik disi birlikte olmalar. ???? Sizin aileniz nerde ? Hadi bi halt yedin sonrada ayyy hamile kalirmiyjmmm diyosun? Ins hamile kalirsin diyecemde bebeğe acirim.
Sadece benmi yazdım buraya milyonlarca bu tür yazanlar var hiç bişeye acele ettiğim yok ayrica ben onlemimi anladım gerisi Allah'ın taktiri herkez bişeyler yasabilir buarada 25 yaşındayım açlikla ne alakasi var neyse ben eleştirilere acigim yani sorun yokKesinlikle siiddetle katılyorum yiyosun haltı yazıon sonra Allah verirse sahp çkarm dion allahm sen sabr ver bizde sewhili olduk neyn acelesi neyn açlığdr bu yahu!!!
Kan tahlili yaptiracaktiniz yaptirdinmi,sonuc ne ciktiSadece benmi yazdım buraya milyonlarca bu tür yazanlar var hiç bişeye acele ettiğim yok ayrica ben onlemimi anladım gerisi Allah'ın taktiri herkez bişeyler yasabilir buarada 25 yaşındayım açlikla ne alakasi var neyse ben eleştirilere acigim yani sorun yok
daha iyi sonuç alabilmem için 1hafta sonra yaptirmam gerekiyomusKan tahlili yaptiracaktiniz yaptirdinmi,sonuc ne cikti
Adetine 3 gun kalada kendin test yapmaya baslayabilirsin,benim gebeligimde silik cizgi cikmaya baslamisti,gun gectikce koyulasmisti cizgi.insallah hamole degilsindirdaha iyi sonuç alabilmem için 1hafta sonra yaptirmam gerekiyomus
Ewlilik dısı çocukların nasıl oolurda allahın takdiri dersn Ewlilik dışı cocuklarn nasıl olacaklarını arastr dinimize gore. Rabbm het imkanı verms madem ewleneblrsn neden hak yolu varken bok yolunu seciosun ewliyken ble bu işin kuralları varken sen Allahı dini yapthn cirknliğe nası yakıstrıosn anlams deilimSadece benmi yazdım buraya milyonlarca bu tür yazanlar var hiç bişeye acele ettiğim yok ayrica ben onlemimi anladım gerisi Allah'ın taktiri herkez bişeyler yasabilir buarada 25 yaşındayım açlikla ne alakasi var neyse ben eleştirilere acigim yani sorun yok
Allah diyosun ama bilip bilmeden çokta güzel yargıliyosun nerden biliyosun evlilik disi olucagini sen muslumansinda biz kafirmiyiz hem konumuz evlilik disi çocuk yapmak yada yapmamak bunun günah olduğunu arastirip tartismak değil sana göre tersse böyle şeyler yorum yapmak zorunda degilsin tm mi cnm hem büyük konuşma insaniz basimiza ne geleceği hiç belli olmazEwlilik dısı çocukların nasıl oolurda allahın takdiri dersn Ewlilik dışı cocuklarn nasıl olacaklarını arastr dinimize gore. Rabbm het imkanı verms madem ewleneblrsn neden hak yolu varken bok yolunu seciosun ewliyken ble bu işin kuralları varken sen Allahı dini yapthn cirknliğe nası yakıstrıosn anlams deilim
Tatlm ben ewlym ya saoıl ewlilk dısı deilde ne erkek arkadasm dion ole olsa esn derdn ole deilmi istedgm yere de yorum yaparm sana sprmıcam oldumu sekerAllah diyosun ama bilip bilmeden çokta güzel yargıliyosun nerden biliyosun evlilik disi olucagini sen muslumansinda biz kafirmiyiz hem konumuz evlilik disi çocuk yapmak yada yapmamak bunun günah olduğunu arastirip tartismak değil sana göre tersse böyle şeyler yorum yapmak zorunda degilsin tm mi cnm hem büyük konuşma insaniz basimiza ne geleceği hiç belli olmaz
anladım peki öylede yaparim rgl gunum 16.sinda zaten ilk isim hemen yaptirmak olucak ama dedigini de yaparimAdetine 3 gun kalada kendin test yapmaya baslayabilirsin,benim gebeligimde silik cizgi cikmaya baslamisti,gun gectikce koyulasmisti cizgi.insallah hamole degilsindir
Ayrca kafir demedk haşa onu bn bilemem konuyu aldın istedhn yere cektiinn bu arada tatlm el ele tutusmak bile gunahken neyn bildgnd2en bahsediosun anlams deilim hani iki defa boşaltmakta uzaktan olmuo allah sana neyi layık goruyorsa onu wersn ne diimAllah diyosun ama bilip bilmeden çokta güzel yargıliyosun nerden biliyosun evlilik disi olucagini sen muslumansinda biz kafirmiyiz hem konumuz evlilik disi çocuk yapmak yada yapmamak bunun günah olduğunu arastirip tartismak değil sana göre tersse böyle şeyler yorum yapmak zorunda degilsin tm mi cnm hem büyük konuşma insaniz basimiza ne geleceği hiç belli olmaz
Oldu şekerim iyi gunlerrrrrTatlm ben ewlym ya saoıl ewlilk dısı deilde ne erkek arkadasm dion ole olsa esn derdn ole deilmi istedgm yere de yorum yaparm sana sprmıcam oldumu seker