cildiricam

Oncelikle Merhaba yeni üye oldum arkadaslar lütfen yardım edin 16 benim rgl donemimdi 22 de bittim 29.da erkek arkadaşımla Korunmasız ilişkiye girdik galiba yumurtlama donemimdi ella yı 48 saat sonra ictim felaket bi ağrım var ve fazlasiyla sarı akintim var gebe kalirmiyim netten arastirdim 12 saat snra içen arkadaşlar bile hamile kalmis benim 48 saat:KK61: lütfen yardımcı olun

İlk olarak korunmasız bir şekilde i. Girilmesi hata.Son pişmanlık fayda etmez. Bekleyip göreceksiniz sevgili konu sahibi.Neden bu kadar geciktirdiniz ki içmeyi?48 saat az da değil.
bence bu konu da bu başlığa uymuyor dert ama sanki de cinsellik konusu.Tabii ki de en doğrusunu içerik editörümüz bilir. O okypete bu ikinci oldu ama :)(:

Ilk defa başıma böyle bişey geldi ella ictim yan etkileri çok olan bi ilacmis

Hem korunmadan bihabersiniz hem iki kere boşalıyor,sonrada çıldıracağım
Bencede çıldır ama akılsızlığına
Ertesi gün hapı öyle hergun doğum kontrolü için kullanacağın bişey değil

Olduğu için yazdım olmasaydı yazmadım hani belki kullanan vardir diye yazmistim ilacı geç icmemin sebebi Cenazemiz vardı

Olduğu için yazdım olmasaydı yazmadım hani belki kullanan vardir diye yazmistim ilacı geç icmemin sebebi Cenazemiz vardı

En azından korunsaydınız canım ya.Dikkat etmemişsiniz ki.İkinizde biliyordunuz nasılsa bir anlık ihmalin nasıl sonuçlar doğurabileceğini.Olsun cenazen iki dkda iç bitir.Engel olabileceğini düşünmüyorum,kim ölmüşse Allah rahmet eylesin.

Allahım hem korunmazlar sonra allah verdikten sonra bize bişey düşmez derler sen korunda arkadaşım yine olursa o zman allahtan dersin :KK12:

Evt aynen öyle buda ders olsn daha önce hiç başıma bişey gelmemiş ti sonucu yazcam aminn Sağol Cenazemiz köydeydi uzaktı baya bide pazar gününe denk gelince eczane bulmak zordu

Back