- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi minasuhayal
he geçmiş olsun o vakit bebek 48 saat 5 dk lıkEvt kalanlar varmış inşallah olmaz ikikez bosaldi
gelişimini öğrenmek için gebelik takvimi yapmanı öneririm
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he geçmiş olsun o vakit bebek 48 saat 5 dk lıkEvt kalanlar varmış inşallah olmaz ikikez bosaldi
Oncelikle Merhaba yeni üye oldum arkadaslar lütfen yardım edin 16 benim rgl donemimdi 22 de bittim 29.da erkek arkadaşımla Korunmasız ilişkiye girdik galiba yumurtlama donemimdi ella yı 48 saat sonra ictim felaket bi ağrım var ve fazlasiyla sarı akintim var gebe kalirmiyim netten arastirdim 12 saat snra içen arkadaşlar bile hamile kalmis benim 48 saatlütfen yardımcı olun
Evt kalanlar varmış inşallah olmaz ikikez bosaldi
fazla merak kediyi öldürürNe yapcan merak ediyo insan ister istemez yaşayan bilir
Ilk defa başıma böyle bişey geldi ella ictim yan etkileri çok olan bi ilacmis
cık cık cık cıkOlduğu için yazdım olmasaydı yazmadım hani belki kullanan vardir diye yazmistim ilacı geç icmemin sebebi Cenazemiz vardı
Olduğu için yazdım olmasaydı yazmadım hani belki kullanan vardir diye yazmistim ilacı geç icmemin sebebi Cenazemiz vardı