- 1 Eylül 2015
- 24
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi minasuhayal
-
şu forum da yüzlerce şu sorunun neredeyse birebir aynısı var bi o kadar da internette farklı sitelerde. Hala nasıl farklı bir cevap bekleyerek buraya konu açılıyor anlamıyorum. Fal mı bakalım istiyorsun. kim nerden bilebilir böyle bir şeyi? İlişkiye girdiysen en kesin korunma yöntemini kullansan bile hamilelik ihtimalin vardır. Ki senin ihtimalin şu anda yüzde 50 benceOncelikle Merhaba yeni üye oldum arkadaslar lütfen yardım edin 16 benim rgl donemimdi 22 de bittim 29.da erkek arkadaşımla Korunmasız ilişkiye girdik galiba yumurtlama donemimdi ella yı 48 saat sonra ictim felaket bi ağrım var ve fazlasiyla sarı akintim var gebe kalirmiyim netten arastirdim 12 saat snra içen arkadaşlar bile hamile kalmis benim 48 saatlütfen yardımcı olun
E bu kadarının olmasına izin verdiysen şimdi çıldırman biraz saçma değil mi? Bile bile lades demişsin.Evt kalanlar varmış inşallah olmaz ikikez bosaldi
üzerinden 48 saat geçmiş ve bizim ekrandan bakıp hamile olup olmadığını tahmin etmemizi istiyorsunOncelikle Merhaba yeni üye oldum arkadaslar lütfen yardım edin 16 benim rgl donemimdi 22 de bittim 29.da erkek arkadaşımla Korunmasız ilişkiye girdik galiba yumurtlama donemimdi ella yı 48 saat sonra ictim felaket bi ağrım var ve fazlasiyla sarı akintim var gebe kalirmiyim netten arastirdim 12 saat snra içen arkadaşlar bile hamile kalmis benim 48 saatlütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?