çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

Canım ben de aynı duyguları yaşadım, seni anlıyorum... Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek inşaallah...Benden sana tavsiye ben yüm arkadaşlarıma dağıtıp 70.000 tane kelime-i tevhid okumuştum...faziletine inanarak oku, yer gök dua üstüne....

canım sanırım artık hamılesın...ALLAH tamamına erdırsın ınsaALLAH . ne guzel demıssın yer gok Dua üstünde dıye ama benım cevremde kımse yk bana bu konuda yardımcı olabılecek 70.000 taneyı ben tek basıma nasıl okurum

ben evlendiğim günden bu yana 8 ay boyunca vajınısmus hastalığyla uğraştım.çok kötü günler yaşadım.şimdi daha ıyı durumdayım.tam rahatladım şükür derken bebek istiyoruz olmuyor.kaç doktora gittim.bişeyın yok dedı.eşim içinde benden sperm örneği aldılar sayı oldukça fzla ama hareketı yavaş olanlarda var ama yıne de gayet iyi bebeğinız olur dedı.bu ay da yumurtlama olmuş orda sperm de var belkı hamıle kalırsın dedı .gecen hafta kan tahlılı yaptırdım çıkmadı.bugun adet gunum gelmedı gebelik testı aldım yıne yok neden olmuyor benımle bır bebek isteyen herkesın oldu. neden benimolmuyor çok üzülüyorum artık (((((((

Canım rahatlarmısın biraz yokmus iste problem demekki daha zamanı gelmedi kendini neden bukadar strese sokuyoyosun olcak insallah Allahın izniyle valla o olcam dedimi ne sprel ne hap ne igne fayda ediyo biliyosun bi kafanı rahat bırak bizde ilk evlendimde cok istiyoduk bi ara olmadı olmadı hep hüsran tam unuttum artık kendi haline bıraktım hiç ummadıgın anda süpriz yasıyosun simdi 2 tane kuzım var ikisinide hep süpriz bi sekilde ögrendim ev tasıyodum bide hiç anlamadım sende bi at herseyi kafamdan önce oluruna bırak tatlım bi

Kizlar Rabbim hepinizi hayirlisiyla bebeklerinize kavustursun. Umut olacaksa 2 yildir cabaladik. 2 dusuk. Ve 3. Hamileligimde melegim tum sorunlara rağmen hayatima geldi. Her gece gündüz dua. Umudu kesmeyin hem de hicc

canım ben senin gibi bir hastalıkla uğraşmış olmasamda senin şu sıralar hissettiklerinin aynısını hissediyorum... uğraşa uğraşa mecalim kalmadı... paramızı testlere gömüyorum resmen... ilk evlendiğimde bundan bir yıl önce istemiyorum bebek demiştim çalışmak istiyorum dedim. şimdi çalışıyorum ama aynı zamanda bebek hasreti ile yanıyorum... 9 ay olacak olacak diye diye doktora gittim ve bu hafta 2. adet gününde gel testler yapalım dedi. yumurtalıkta rahimde problem yok... ben anlamıyorum... bütün arkadaşlarımın var bebeği. kimisinin ikinci yolda... biz ne yanlış yapıyoruz bilmiyorum... tek istediğim ALLAH'ımdan sabır. en iyisini en doğrusunu o bilir elbette...

ah ahh gulum demesı kolay hele ıkı tane kuzudan sonra soylemesı cok daha kolaydır derım.... etrafında o kadar hamıleler bebekler hamıs haberlerı alınca ınsan atamıyor ıste....hatta bak nerden baksan 6aydır aklımda bıle degıl hanı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…