• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracağım...

Bence gereken etkiyi yapar. Baya dikkat çeker. :KK39:

Değerli taşların isimlerini de kullanabilirsin. Ametist, sedef, firuze, kuvars, safir, zümrüt gibi. Daha çok var da bunlar aklıma gelenler. Tabi bu taşların anlamları da var.
Bak safir guzel olabilir rengini camasorda gecelikte falan dusununce şık duruyo yani zihinde iyi yer eder

Paçalı Don. Ismin yanına da seksi bir pacali don resmi koyunca şahane olur :KK45:
Şaka bir yana mağazanın ismi kirmizi siyah olsun. Kırmızı yazan yer kirmiziyla yazilsin,arka fon siyah olsun. Ayni sekilde siyah yazan yer siyahla yazılsın arka fon kırmızı olsun. Bence içeriğede gayet uygun :KK45:

dükkanın içide dışıda mavi kırmızı isim ve kırmızı siyah tabela malesef uygun olmaz yoksa güzel fikir, ayrıca aylarca araştırma yaptım tüm iç giyim mağzaları kırmızı pembe siyah yada beyaz ben farklı olsun istedim giren çıkmak istemesin.

Bloomers.webp

merhaba arkadaşlar. herkesin derdi başka başka allah hepimize yardımcı olsun. benim sorunum iç giyim üzerine dükkan açıyorum tadilat felan herşey tamam sadece ürün almak kaldı iş yeri açmak için başvuruda bulunucam resmi yerlere ama hala isim bulamadım lütfen yardım edin.hakikatten çıldıracağım.ayrıca konuyu doğru yere açmadıysam kusuruma bakmayın nereye açsam bilemedim.

Hayırlı olsun Lady bence

buradan ilham alarak başladım ( birkaç değişiklikle elde olmayan nedenlerden)dükkan tarzım bu.

bloomers dükkan adı.ben paris düşündüm yada masmavi ama çok klişe geldi gözüme karar veremiyorum.

bloomers dükkan adı.ben paris düşündüm yada masmavi ama çok klişe geldi gözüme karar veremiyorum.

Resmen dükkanın adını "külot" koymuşlar onlar :KK70:
Biraz klişe evet :) Böyle çamaşır iç giyim olunca çok seksi ve çarpıcı şeyler geliyo akla ama Türkiye burası :KK70: her akla geleni koyalım diyemiyo insan

Bayildim ya tasarim cok hos olmus... hayırlı nusteriler bol kazanclar..

Aslında mor zeminli tabelada ametist ismi de çok dikkat çeker.
İki fikir de etkileyici bilemedim.

Ya açikcasi ic giyim magazasi olunca kafada sexi biseyler uyandirmasi taraftariyim:KK23: yoksa camasir her yerdende alinir
Eeee dükkanın adını sexi vs :KK53: koyamayacagina göre kafada uyandiracak bir isim olmalı ki kadın erkek musteri ayirimi yoksa bu dusunceler ilk planda olali ki daha fazla musteri kazanilabilsin

Mesela safir yada kırmızı kafada az bucuk birseyler uyandiriyo mesela onu ic giyimle baglanti kurulabiliyor ama ametis cok bilenen bi tas yada renk olmadigi icin kulaga cok guzel hitap ediyo ama zihinde birseyler uyandirmiyo

Bence safir renginde safir yazisi cok uygun olur ama yinede konu sahibinin fikri

kızlar küçük kızımı okula götürmeliyim ayrıca dükkana bakayım ustalar ne kadar ilerlemiş.hepinize şimdiden çok çok teşekkürler birkaç saate dönücem.

Back
X