• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracağım...

serra ilk okuduğum kitabın karakteridir kitabı çok sevmiştim.herkese açıkla dur neden serra diye ama fuşyayı listeme ekledim :)

Bir genç kızın gizli defteri mi? ;)

Bence Serra adı da yakışır dükkan için,
Nikita niki, cici...

Hayırlı olsun canım ben olsam çiçek isimleri koyarım papatya çok tatlı, orkide,hanımeli bunlar sıcak gelen isimler olurdu...

Nüans sahiden cok guzel bi isim her is yeri icinde uygun ama mana itibariyle herkes bilmeyebildigi icin kafada izlenim bırakması lazim

Ben işin kâr zarar boyutuna bakiyorum da azıcık :KK53: kar zarari dusunmesem gozum kapali nuans koyardim
Yani is yeri isimin getirisi açısınsan bakmak lazim
Sanki nuans olursa sadece elit tabaka gider gibi geliyor

Hatta elit mi olsa ne
Ben olaya bu kadar geniş bakmamstim:))

serra ilk okuduğum kitabın karakteridir kitabı çok sevmiştim.herkese açıkla dur neden serra diye ama fuşyayı listeme ekledim :)
yoksa okuduğunuz ilk kitap Bir Genç Kızın Gizli Defteri adlı seri mi :)

Ya ben bi şey diyemem ama yanlış anlamayın fuşya koymayın, kötü bi kelime gibi okunabilir şöyle göz ucuyla bakıldığında.

Önerim canım Siyah Kuğu.
Geçen gün istanbul yıldız parkında ki golet de gördük. Nasıl asil, zarif bir hayvan. O kadar güzel ki anlatamam. Kriterlerin de tek isim olsun türkçe karakter olmasın gibi şeyler yoktur herhalde.

Madame serra ben cok elit ve guzel, bi arkdas demis geride, begendim ben.
Yada benim fikirlerimden yola cikarsak " hayal butik", "ruya butik", yada " ruyam".

Yazan oldu mu bilmiyorum ama...

★★★İç-Sell★★★

Bu arada hayırlı olsun.
Mağaza dizayn çok güzel olmuş.
Bolll kazançlar....

merhaba arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ederim. vaktizi ve fikrinizi ayırdınız bu yaptığınız benim çok kıymetli yazdığınız isimlerim hepsini liste yaptım ve saklıyacağım allah kısmet ederse belki 2. veya 3. dükkanıma isim lazım olabilir :) (hayal kurmaktan kim ölmüş ) şöyle izah edeyim benim iki kızım var 15 ve 6 yaşlarında ikisinin isminide eşimle çok severek koyduk.büyük kızım NİSA küçük kızım TAMAY fakat aralarında kıskançlık olmasın diye isimlerini dükkan adı yapmamaya karar vermiştim.açıkçası NİSA nın kuranda kadın diye geçmesinden dükkan ismi için uygun olduğunu düşünüyordum ve akşam eşimin desteği ile karar vermiş bulunuyorum. Nisa iç giyim olacak.hepinizi ayrı ayrı selamlıyor ve hepinizin hayal ettiğiniz tüm güzelliklere kavuşmanızı diliyorum.

Serraa, dükkan çorlunun neresinde, açtınız mıı çook güzel.

Back
X