çıldıracağım...

SERRA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
388
287
123
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar. herkesin derdi başka başka allah hepimize yardımcı olsun. benim sorunum iç giyim üzerine dükkan açıyorum tadilat felan herşey tamam sadece ürün almak kaldı iş yeri açmak için başvuruda bulunucam resmi yerlere ama hala isim bulamadım lütfen yardım edin.hakikatten çıldıracağım.ayrıca konuyu doğru yere açmadıysam kusuruma bakmayın nereye açsam bilemedim.

Oncelikle is yeri nedir yani magaza cafe kres ona gore yorum yapabiliriz

Bu arada hayırlı olsun Allah utandirmasin

Hmmm ic giyim olunca tabi biraz daha zor :)

Ama soyle soyleyeyim sanirim pazarlama dersinde gormustum is yerinin adı bile satış üzerinde cok etkili mesela adının uzun olup kısa olması ne bileyim kafada uyandirdigi izlenim tabelada ki renklendirme dahi cok onemli

Bence hepimiz bi dusunup yardimci olalim

Senin kafanda bi fikir var mi dusundugun alternatifler varsa ona gore degerlendirme yapalim

Hayırlı mübarek olsun canım. Bol kazançlı bereketli helal kazançlar nasip etsin Allah. Konuyu takipteyim güzel fikirlerim olursa paylasirim

hayırlı olsun :)

ben öyle bi yer açsam mutlaka renk yada ay isimlerinden koyarım

ocak , kasım , ekim - mavi - siyah - pembe gibi :)

Kırmızı olsun çok manidar

Şaka bir yana hayırlı olsun. En basit görünen en zor kısmı sanırım bu. Bence Nisan, Eylül gibi naif ay isimleri olabilir. Turkuaz veya Gökkuşağı da olabilir.
Senin kendi isimlerinden de türetebilirsin. Başka bir şey gelmiyor aklıma şu anda.
Yabancı isim istersen bir fikrim yok.

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim inanın varlığınız bile rahattı anlatamam.çok stresliyim dükkanı açmak üzereyim isim yok hala saçmalığa bakarmısınız çok kızıyorum kendime.

Nüans sahiden cok guzel bi isim her is yeri icinde uygun ama mana itibariyle herkes bilmeyebildigi icin kafada izlenim bırakması lazim

Ben işin kâr zarar boyutuna bakiyorum da azıcık kar zarari dusunmesem gozum kapali nuans koyardim
Yani is yeri isimin getirisi açısınsan bakmak lazim
Sanki nuans olursa sadece elit tabaka gider gibi geliyor

Hatta elit mi olsa ne

Vallaha kırmızı benimde aklıma geldi

Armoni . müzik terimi olmasına rağmen iç giyim diyince kulağa hoş geliyor bence.

of arkadaşım çok haklısın evvelahir. biraz tutucu bir muhit o yüzden öyle çok sexi isim istemiyorum.ayrıca nüans çok hoşuma gitti bilemedim şimdi.çokta heycanlıyım .dekorasyonda mavi tonlar hakim pastel mavi lila pembe yeşil pcde hiç foto yok olsa atardım ama çekicem en kısa zamanda.

Vallaha kırmızı benimde aklıma geldi

Bence gereken etkiyi yapar. Baya dikkat çeker.

Değerli taşların isimlerini de kullanabilirsin. Ametist, sedef, firuze, kuvars, safir, zümrüt gibi. Daha çok var da bunlar aklıma gelenler. Tabi bu taşların anlamları da var.

Yanlış hatırlamıyorsam nüansın iç giyim zinciri yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…