merhaba arkadaşlar. herkesin derdi başka başka allah hepimize yardımcı olsun. benim sorunum iç giyim üzerine dükkan açıyorum tadilat felan herşey tamam sadece ürün almak kaldı iş yeri açmak için başvuruda bulunucam resmi yerlere ama hala isim bulamadım lütfen yardım edin.hakikatten çıldıracağım.ayrıca konuyu doğru yere açmadıysam kusuruma bakmayın nereye açsam bilemedim.
Nüans sahiden cok guzel bi isim her is yeri icinde uygun ama mana itibariyle herkes bilmeyebildigi icin kafada izlenim bırakması lazimNüans:)
Vallaha kırmızı benimde aklıma geldiKırmızı olsun çok manidar
Şaka bir yana hayırlı olsun. En basit görünen en zor kısmı sanırım bu. Bence Nisan, Eylül gibi naif ay isimleri olabilir. Turkuaz veya Gökkuşağı da olabilir.
Senin kendi isimlerinden de türetebilirsin. Başka bir şey gelmiyor aklıma şu anda.
Yabancı isim istersen bir fikrim yok.
Vallaha kırmızı benimde aklıma geldi
Yanlış hatırlamıyorsam nüansın iç giyim zinciri yokmuof arkadaşım çok haklısın evvelahir. biraz tutucu bir muhit o yüzden öyle çok sexi isim istemiyorum.ayrıca nüans çok hoşuma gitti bilemedim şimdi.çokta heycanlıyım .dekorasyonda mavi tonlar hakim pastel mavi lila pembe yeşil pcde hiç foto yok olsa atardım ama çekicem en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?