Cilt Bakımı Ürünleri Cildinizin güzelliği için kullandığınız ürünler neler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
benim yüzümde normalda sivilce çıkmaz.ergenlikte bile tek tüktü.ancak üniversiteye ilk başladığımda sivilce patlaması yaşadım.kolay değil teksin,farklı bir şehir.farlı bir hava.yemek sistemin değişiyor.:50: her neyse derken ben soluğu cildiyecide aldım.bana isoterxin verdi.yanındada La roche effaclar duo ve yüz temizleme jelini kullandım.çok düzenli kullandım ama.gece yatarken isoterixini sürdüm sabah yıkadım jel ile üzerine effaclar duo yı kullandım.2 ay sonra differin ile jel ve effaclar k ya geçtim.sivilcelerim bitti.şimdi ise küçük sivilceler için imex i kulanıyorum.ancak la rochenin jeline ve effaclar k ya devam.onları hergün düzenli kullanıyorum o kadar.makyaj mazemelerinden pudra fondöten veya kapatıcı kullanmıyorum.:51::16: la rochenin jeline ve k sına hastayım.

Cips,kola ve yağlı besinlerden uzak dursun. Ben kendi uyguladığım kürleri yazacağım, herkes cildimin çok pürüzsüz olduğunu söylüyor ve yaptığım bakıma borçluyum kesinlikle, umarım sizede faydası olur.

Öncelikle en çok işe yarayan uygulama; bal ve limon. Küçük bir kaba 3-4 tatlı kaşığı bal ve 3-4 damla limon koyun. Cildinize uygulayıp 15 dakika kadar beklettikten sonra durulayın. Ve bunu haftada en az 2 kere yapın. Sivilcelere karşı inanılmaz bir etkisi var.

İkinci uygulama; Çay suyunu pamuk ile cildinize uygulayın. Siyah noktalara birebir. Düzenli yapıldığı takdirde tabii.

Üçüncü uygulama; Zeytinyağı sabunu alın. "Selesta" marka sabunu öneririm. Her sabah düzenli olarak yüzünüzü bu sabunla yıkayın.

Dördüncü uygulama; Gül suyu. Pamuk ile cildinize uygulayın hem nemlendiriyor hem de cildi ferahlatıyor.

Krem olarak Gülçiçek gül aromalı kremi tavsiye ediyorum. Reklamı yapılan kimyasal ürünleri kullanmayın derim çünkü hiçbir etkileri yok. En güzeli doğal yöntemler.
evett süreklilik önemli .... paylaşım için çok teşekkür ederiz.. yalnız şu çayla yapılan tonikde ben adaçayı ile bişeyler duymuştumda bu normal içtiğimiz rize çayıylda oluyormu yararrı, onumu önermiştiniz acaba ... çok sağolun

benim yüzümde normalda sivilce çıkmaz.ergenlikte bile tek tüktü.ancak üniversiteye ilk başladığımda sivilce patlaması yaşadım.kolay değil teksin,farklı bir şehir.farlı bir hava.yemek sistemin değişiyor.:50: her neyse derken ben soluğu cildiyecide aldım.bana isoterxin verdi.yanındada La roche effaclar duo ve yüz temizleme jelini kullandım.çok düzenli kullandım ama.gece yatarken isoterixini sürdüm sabah yıkadım jel ile üzerine effaclar duo yı kullandım.2 ay sonra differin ile jel ve effaclar k ya geçtim.sivilcelerim bitti.şimdi ise küçük sivilceler için imex i kulanıyorum.ancak la rochenin jeline ve effaclar k ya devam.onları hergün düzenli kullanıyorum o kadar.makyaj mazemelerinden pudra fondöten veya kapatıcı kullanmıyorum.:51::16: la rochenin jeline ve k sına hastayım.
evet evettt kızkardeşimdeee aynennn lisede ergenlikde hiççç bişey yoktuuu berrraktııı... taaki kredili yurtlarda 4 yıl kalana dekkkk.. cildiyeye de gitti ama basit kremlerle anlık düzelmeler yaşandı sadeceeee ..

cilt doktoruna sadece kollarımda çıkan egzamalar için gitmiştim ve doktor cildimin çok sağlıklı ve güzel göründüğünü söylemişti, 30 yaşında olmama rağmen çok şükür henüz kırışıklıklarla tanışmadım hamilelik dönemimde lekelenmişti yüzüm ama sonradan geçti genelde herkes cildimi beğenir yaşımdan küçük göründüğümü söyler saçımdaki beyazlara rağmen.:). ben bol sıvı almaya ve güneşten cildimi korumaya dikkat ederim pudra fondöten, kapatıcı asla kullanmam sadece bir kere misha' nın bb kremini bir hevesle aldım birkaç kere sürdüm attım köşeye duruyor yüzümde birşey olunca rahatsız oluyorum.. bir de pirinç sabunu kullanırım ama benim cildim karma ve yağlı olmayan yanak çevrem de nemli bir cilt. her cilt tipine herkese uymayabilir o yüzden dikkat etmek lazım birşeyi denerken.

Son düzenleme:
cilt doktoruna sadece kollarımda çıkan egzamalar için gitmiştim ve doktor cildimin çok sağlıklı ve güzel göründüğünü söylemişti, 30 yaşında olmama rağmen çok şükür henüz kırışıklıklarla tanışmadım hamilelik dönemimde lekelenmişti yüzüm ama sonradan geçti genelde herkes cildimi beğenir yaşımdan küçük göründüğümü söyler saçımdaki beyazlara rağmen.:). ben bol sıvı almaya ve güneşten cildimi korumaya dikkat ederim pudra fondöten, kapatıcı asla kullanmam sadece bir kere misha' nın bb kremini bir hevesle aldım birkaç kere sürdüm attım köşeye duruyor yüzümde birşey olunca rahatsız oluyorum.. bir de pirinç sabunu kullanırım ama benim cildim karma ve yağlı olmayan yanak çevrem de nemli bir cilt. her cilt tipine herkese uymayabilir o yüzden dikkat etmek lazım birşeyi denerken.
pirinç sabunu dikkatimi çekti bacım....
doğum lekeleri doğumdan sonra zamanla geçiyormu ki kendiliğinden:(

pirinç sabunu dikkatimi çekti bacım....
doğum lekeleri doğumdan sonra zamanla geçiyormu ki kendiliğinden:(

benim hamilelikte 16. haftadan 20. haftaya kadar falan bayağı lekelenmişti burun çevrem 20. haftadan sonra kendiliğinden geçti. pirinç sabununu da tesadüfen aktarda görüp almıştım o zamandan beri kullanıyorum duş da dahil. doktoruma sormuştum kullanabilirsin demişti zaten.

benim hamilelikte 16. haftadan 20. haftaya kadar falan bayağı lekelenmişti burun çevrem 20. haftadan sonra kendiliğinden geçti. pirinç sabununu da tesadüfen aktarda görüp almıştım o zamandan beri kullanıyorum duş da dahil. doktoruma sormuştum kullanabilirsin demişti zaten.
hımmmmmm bakayımmmm baya doğal öneri varrr kedimde yararlanacağım çok çok şükür bir sıkıntım yok kızkardeşim dertli amaaaa bende pahalı kremlerle temizlktense arkadaşın dediği gibi doğal ürünlerlee ve hattaaa

:) hacışakirle cildime bakıp lavantalısıyla şımartmayı yeğlerim.... :)

Suanda hamileyim adet donemim yeni gecti bende yuzume suanda dogak kayisi sabunu kullaniyorum nemlendirici ozellikli gayet iyi geliyor bakalim devam etmeyi dusunuyorum kimyasal biseyler kullanmiyirum suansa ama makyaj cikaricada mecburum salmamak adina ama her gunde makyaj yapmiyorum sorun olmaz diyorum
Ha bide yatmadan gul suyu ile siliyorum yuzumu

3 aydan sonra suanda elimdede bulunan estee lauder ile cildimi temizlemeyi dusunuyorum gul suyundan ziyade
Siyah noktalara buhar,banyosu yaoan varmi oda cok zararliymis diye duydum

Kil maskesini uygulayanlar dogal kendilerimi hazirlamis acaba bana alerji yapiyor kipkirmizi kaliyor bi kac gun :) avonun cilt bakim urunlerine guvenmiyorun nir kac kere gecici egzama oldu yuzum
Temizleyici olarak diadermine kullaniuorum goz makyahi cilt,makyaji ve tonigi ancak sutunu hc kullanmadim sut ne ise yariyor onuda cozemedim
Ancak nemlendirici olara bepanthol losyon kullaniyorim suanda devam ediyorum bunu avon temizleyicilerdrn yuzum dokulmeye basladiginda gittigim dermatolog onermisti cokta memnunum

evet evettt kızkardeşimdeee aynennn lisede ergenlikde hiççç bişey yoktuuu berrraktııı... taaki kredili yurtlarda 4 yıl kalana dekkkk.. cildiyeye de gitti ama basit kremlerle anlık düzelmeler yaşandı sadeceeee ..

eğer cildi benim gibi ise kullanabilir.ilk başlarda biraz yüzün yanar ve soyulur.altından çıkan taze deriyi ortaya çıkarır.bende doğallıktan yanayım.ancak benim yüzümde doğal yöntemler pek işe yaramadı.sirke ve suyu karıştırıp yuzüme uygulamıştım doktora gitmeden önce.bırakın sivilceyi geçirmeyi küçük küçük izler bıraktı.ama şimdi 1 yıllık tedavi sonrası tekrar eski haline döndü.zaten ağır bir tedavi değildi.kremlerim hafif idi.:52:

evett süreklilik önemli .... paylaşım için çok teşekkür ederiz.. yalnız şu çayla yapılan tonikde ben adaçayı ile bişeyler duymuştumda bu normal içtiğimiz rize çayıylda oluyormu yararrı, onumu önermiştiniz acaba ... çok sağolun

Tabiki olur, hatta poşet çay içtiğinizde bile poşeti atmayıp kullanabilirsiniz

En cok sevdigim ürün Avene nemli yüz maskesi, eczanelerde satiliyor. Kuru cildim var, hem aksam sürüyorum bolca maske gibi, tamamen cildim cekiyor icine, kalani masaj yapiyorum ve yatiyorum. Hemde normal krem olarak kullaniyorum, sabah ve aksam. Kislari daha cok kullaniyorum, yazlari bir sabah aksam aziycik kullansam yetiyor. Ve termal suyunuda cok seviyorum, makyajin üstüne bile sIkIlabiliyor (ben yine avene´inkini kullaniyorum), yazin serinlemek icinde sIkIyorum yüzüme, ayrica kizarikliklari yok ediyor.

Merhaba canım,
Cildinzle ne kadar oynarsanız o kadar kötü olur
Ben yıllardır gül sabunu ve gül suyu kullanırım arada birde aktarlardan aldıgım gül yagını kullanırım
Sabun temizliginide sadece artık ersagın sıvı sabunu ile yapıyorum çok şükür cildim çok iyi
Kardeşinede özellikle gül suyu ve sabunu tavsiye ederim

En cok sevdigim ürün Avene nemli yüz maskesi, eczanelerde satiliyor. Kuru cildim var, hem aksam sürüyorum bolca maske gibi, tamamen cildim cekiyor icine, kalani masaj yapiyorum ve yatiyorum. Hemde normal krem olarak kullaniyorum, sabah ve aksam. Kislari daha cok kullaniyorum, yazlari bir sabah aksam aziycik kullansam yetiyor. Ve termal suyunuda cok seviyorum, makyajin üstüne bile sIkIlabiliyor (ben yine avene´inkini kullaniyorum), yazin serinlemek icinde sIkIyorum yüzüme, ayrica kizarikliklari yok ediyor.

bu avene termal suyu dediğiniz bildiğimiz mağden suyu spreyimi ve eczanelerdemi satılıyor hatta sarı kızında varmış doğal maden suyu spreyi çok aradım ama bulamadım marketlerde satılıyor diye okudum ama bulamadım birde fiyatı nedir acaba

Sebamed clearface yıkama köpüğü ve toniğini kullanırsa rahatlar bence. Sabah akşam cildini temiz tutması önemli. Makyajını mutlaka temizlesin. Gül suyu ve lavanta suyunu da tonik olrak kullanabilir. :)

avene ürünlerini kullanıyorum. sivilceler için küçük tüp kremi, nemlendiricisni, maskesini ve temizleyecisini kullanıyorum memnunum tabi bütçede kocaman bir delik açıldı

bu avene termal suyu dediğiniz bildiğimiz mağden suyu spreyimi ve eczanelerdemi satılıyor hatta sarı kızında varmış doğal maden suyu spreyi çok aradım ama bulamadım marketlerde satılıyor diye okudum ama bulamadım birde fiyatı nedir acaba

termal suyunun özelligi cildi yenilemesi, cok etkili oldugunu ben cildimde lazer yaptiktan sonra anlamistim, cildim cok hassas ve kirmiziydi ve normalde sürdügüm kremlerin hepsi yaniyordu, sadece avene termal suyu ve nemlendirici maskeyi kullanabilmistim.
Sakinlestiriyordu, nemlendiriyordu, canlandiriyordu, sivilceler varsa daha cabuk sönüyordu.
Bir müddet yeni sise almayim, kullanmayim, hemen aradaki farki görebiliyorum.
Zaten fransada cildi yanmis insanlari doktorlar kur olarak avene termal tesislerine gönderiyorlarmis.
Suyun icinde mineraller, örnegin yüksek miktarda cinko varmis, bu yüzden sivilcelerede iyi geliyor. yani en iyisi kendiniz bir aratin internetden daha iyi ve detayli bilgiler bulabilirsiniz, ama ben senelerdir aliyorum ve defalarca almisimdir, kücük 50 ml lik siseleri var, onlari deniyebilirsiniz, ben onla baslamistim.
Yurtdisindan aliyorum ben, yurtdisinda 50 ml 3-4 Euro, 150 ml 7-9 Euro, 300 ml likte var ama fiyatini bilmiyorum, ya kücügünü yada ortanciyi aliyorum, 150 ml nekadar kullandigina bagli ama bana yazin 3 ay, kislarida 6 aya kadar dayaniyor.
Ve makyajin üstünden fiskirdigin zaman cok güzel sabitliyor ve canlilik katiyor cilde, kesinlikle hic rimel vsde akmiyor.

Ürünler sadece eczanelerde satiliyor, online eczanelerde daha ucuz oldugu icin tavsiye ederim. Avene´den önce Vichy´ninkini almistim, ondanda memnundum, ama Avene´i bana cilt doktorum tavsiye etmisti, bu yüzden bu markada kaldim.

Back
X