bu avene termal suyu dediğiniz bildiğimiz mağden suyu spreyimi ve eczanelerdemi satılıyor hatta sarı kızında varmış doğal maden suyu spreyi çok aradım ama bulamadım marketlerde satılıyor diye okudum ama bulamadım birde fiyatı nedir acaba
termal suyunun özelligi cildi yenilemesi, cok etkili oldugunu ben cildimde lazer yaptiktan sonra anlamistim, cildim cok hassas ve kirmiziydi ve normalde sürdügüm kremlerin hepsi yaniyordu, sadece avene termal suyu ve nemlendirici maskeyi kullanabilmistim.
Sakinlestiriyordu, nemlendiriyordu, canlandiriyordu, sivilceler varsa daha cabuk sönüyordu.
Bir müddet yeni sise almayim, kullanmayim, hemen aradaki farki görebiliyorum.
Zaten fransada cildi yanmis insanlari doktorlar kur olarak avene termal tesislerine gönderiyorlarmis.
Suyun icinde mineraller, örnegin yüksek miktarda cinko varmis, bu yüzden sivilcelerede iyi geliyor. yani en iyisi kendiniz bir aratin internetden daha iyi ve detayli bilgiler bulabilirsiniz, ama ben senelerdir aliyorum ve defalarca almisimdir, kücük 50 ml lik siseleri var, onlari deniyebilirsiniz, ben onla baslamistim.
Yurtdisindan aliyorum ben, yurtdisinda 50 ml 3-4 Euro, 150 ml 7-9 Euro, 300 ml likte var ama fiyatini bilmiyorum, ya kücügünü yada ortanciyi aliyorum, 150 ml nekadar kullandigina bagli ama bana yazin 3 ay, kislarida 6 aya kadar dayaniyor.
Ve makyajin üstünden fiskirdigin zaman cok güzel sabitliyor ve canlilik katiyor cilde, kesinlikle hic rimel vsde akmiyor.
Ürünler sadece eczanelerde satiliyor, online eczanelerde daha ucuz oldugu icin tavsiye ederim. Avene´den önce Vichy´ninkini almistim, ondanda memnundum, ama Avene´i bana cilt doktorum tavsiye etmisti, bu yüzden bu markada kaldim.