Cilt Bakımı Ürünleri Cildinizin güzelliği için kullandığınız ürünler neler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Cildim oldukça yağlı ve sivilce problemi yaşıyordum. Clinique markasını bir arkadaşım önerdi bende her sabah ve akşam Clinique Anti Blemish serisinin yüz temizleme köpüğünü ve toniğini kullandım ve çok memnun kaldım, sivilce bazı dönemler hariç neredeyse hiç çıkmıyor. :KK66: Benim gibi yağlı ve sivilcelenmeye müsait cilde sahip olanlara öneririm.

Dalan D'olive zeytinyağlı vücut kremi kullanıyorum. Çok güzel kokuyor. Memnunum :cool:

bende artistry cilt bakım ürünlerini kullanıyorum çokta memnunum bilgi almak isterseniz görüşebiliriz

Clean clear, neutrugena, diadermine doldurdum evi, migrosta anneler günü yüzde elli indirim ile aldım hepsini 10 kadardan fazla, iyi güzel de cildime bakıyorum şimdi çok bozulmuş sivilce oyuğu bile var ki cildim genelde iyidir, en son yoğurt bal zeytinyağı falan da sürdüm ama pek işe yaramamış ne kurtarır acaba beni diyorum artık gidip bakım yaptırsam çözüm olur mu bilemiyorum gözenekler de genişlemiş cilt ütüleme diye bir şey duydum o mu çare olacak acaba basit bir işlemse iyi olabilir diye dusunuyorum

clean and clearın turuncu toniğiyle siliyorum ardından bıttım sabunuyla yıkıyorum.Çok yağlı olan cildimi epey dengeledi çok şükür

Back
X