Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gayet güzel bir uygulama....
gülsuyu herhangi biri olurmu illa rosensmıolmalı yoksa???? hani yer yer kullandım amaaaa ne bilemmm bişey hisssedemedim
cilt bakımını yaptırmadannn satıyolar zaten ürünleri![]()
lazeri cildini soydurmak içinmi yaptırdın sivilce sıkıntısı yağlanma nedeniylemi ??Dermalogicanın ürünlerini kullanıyorum.Fraksiyonel lazer yaptırdığım için doktor önermişti ben de almıştım hala kullanıyorum çok memnunum.
lazeri cildini soydurmak içinmi yaptırdın sivilce sıkıntısı yağlanma nedeniylemi ??
birde kimyasal peeling yaptıran varmıdır
anladımmmm 1 seans bile yaradı diyorsunnnnBenim cildimde sivilce izleri ve çok belli olmamakla beraber delikler vardı bir de dudak üstüm sanırım ağdadan solayı kararmıştı,çok rahatsız oluyordum fondoten pudra sürmekten de nefret eden biriyim doktor da Fraksiyonel lazer önerdi 3 seansta hiçbirşey kalmayacak dedi ben 1 seans yaptırdım henüz Kasım ayında yaptırmıştım.Şu an resmen toparlandı cildim 1 seans olmasına rağmen.Ancak ben de çok iyi baktım cildime güneşli havalarda çok dikkat ettim hatta güneş kremi sürmeden hiç çıkmadım hala da çıkmam.Dermalogica da destekledi bakım konusunda.
rosensı alıcammmmmm ilk işim ooo:) birdeee pamukla değil elinizle sürün demişlerrrr gül suyunu öyle yapayım bariiiYani rosense i internetten blogger lardan arastirdim cogu kisi onu kullaniyor hem uygun fiyatli aktarlarda bulabilirsin duzenli kullanim lazim oyle hemen fark belli olmuyor canim bir de bir,sitede gormustum birkac damla lavanta yagi gazi akinmis yarim sise maden,suyu ve ayni oranda gulsuyu bunlari karistirip kullaniyorsun ben daha,denemedim ama kullanan bayan diluzenli kullanimda sivilcelerin baya gittigini yazmisti
anladımmmm 1 seans bile yaradı diyorsunnnnmaşallahhh daha iyi sonuçlar olur inşallah
![]()
nedense evetttt herkess o halde bacım :)bende bu ara taktim cildime
argan yagi aldim ama daha kulanmiya firsatim olmadi leke aciyormus diyorlar ama bilmiyorum
melissa bacım bende eczanede duymuştum zorahı ama eczacı cosmed i önerdi zorahtan ziyadeeezorah ürünlerini kullanan yok mu arkadaşlar?
ahhh melisa bacım bende bir anlasammmmm alıcamdaaaaa ama testerlarından leke karşıtı bir ürünü dendim çok çok inanılmaz ölçüde memnun kaldımmmmyaa... o kadar iyimiymiş bu cosmed ya...?
zorah ürünlerini kullanan yok mu arkadaşlar?
hadi yaaa bacım büyük geçmiş olsunn.....ben cosmed i yaklaşık 3 hafta kullandım ama tam bir faciaydı benim için çünkü 3 hafta kullandığım ürün için 1 ay allerji tedavisi gördüm...yüzümün tamamı isilik mi desem sivilce mi desem pütür pütür kırmızı beneklerle doldu... ürünleri olduğu gibi çöpe attım.. cosmed ürünlerini öneren güzellik uzmanı olduğunu iddia eden bayanla görüştüm bu konuyu dediği tek şey biz allerjik ciltlere özel çalışıyoruz zaten,nasıl olur?.. düzenli arayacaklarını söyleyen uzman asla aramadı..
benim için berbat bir tecrübeydi yani... tabii herkesin cilt yapısı aynı değil ama hassas cildi olanlar kullanmamalı.. şuan dermacos-farmona ürünleri kullanıyorum ve çok memnunum..
:) iyi gelmişse ne güzel bacımmmm:) bencede fazla paralar saçmaya ne gerekkkBenim yağlı bir cilt tipim var. Alnımda küçük küçük sivilceler olur genelde. Dove kullandım çok iyi geldi. Yumuşacık ve sanki yağlanma azaldı :)