Anti-Aging Cildinize Sihirli Dokunuş: Yeşil Çay

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ya evet çaykurun o ürünü çok güzel fakat bir tek dezavantajı var o da, sallama poşet olmaması. mutlaka çay gibi demlemen gerekiyor. pek pratik değil ama birkaç bardak içmek için demlenir. hatta aklıma gelmişken gidip yapayım şimdi. tadı çok güzel gerçekten katılıyorum, o acılık yok.

ben günde 2 kupa iciyorum icne limon skiyorum yoksa icemiyorum tadi kötü vallahi ben 5 dakika demleyip öyle iciyorum:içelim:

Yeşil çayı cok sevıyorum Lipton'un limonlu ve yasemınlı yeşıl cayına bayılıyorum.

yesıl cayın yasemınlısını cok merak ettım.burda bulursam denıycem ama parfum gıbı kokmaz umarımsempatiksalakcinni

ben çay olarak içemiyorum ya.. solgar ın yeşilçay kapsülünü aldım, ondan kullancam..

bende bayılıyorum yesıl caya kızlar ben lıptonu da denedım dogadanı da ama dogadanı tek gecerım
yasemınlısı ve lımonlusu mukemmel gunde 5 fıncan falan ıcıyorum bayılıyorum ya normalde cok sıyah cay ıcerdım ama 3 aydır falan hıc sıyah cay tuketmemeye basladım sadece yesıl cay sositososito

yesıl cayı tek gecerım walla kahveden sonra.yaasemınlı ballı vıtamınlı zencefıllı bergamutlu lımonlu cok cesııdı war.sade sevmeyenler ıcın.muhtesemmmmm.

ben de günde en az 1 fincan içmeye özen gösteriyorum bikaç aydır nane limonlusu hoşuma gidiyor bergamutlusuda güzel sade içemeynler denesin
ben de yaseminlisini merak ediyorum denicem

yesılcayı her gun 5 cayında ıçıyorum..yanı oğlumu uyuttuksan sonra pc basında ıçıyorum..alışkanlık halıne geldı..

bencede doğadan yeşil çay,kesinlikle süper,ama şimdi kafam karışık ,acaba hamilelikte yan etkileri varmıdır kızlar?...

bencede doğadan yeşil çay,kesinlikle süper,ama şimdi kafam karışık ,acaba hamilelikte yan etkileri varmıdır kızlar?...

Yeşil çay içen hamile kadınlar sorunsuz bir doğum gerçekleştirebilirken, sakat çocuk dünyaya getirme riski de azalacak. bebeklerin özürlü doğma olasılığı %60 azalıyormuş canım.gönül rahatlıgıyla içebılirsin.opuyorumnanaktan

ben de günde iki fincan limonlu içiyorum; limonla anti oksidan özelliği daha artıyormuş

cnm bence o şekilde işlem görmüş çaylardan ziyade aktardan alıp demleyerek içmen daha sağlıklı olacaktır :)

Anti aging etkisini ortaya çıkarmak için limon damlatın ve şekersiz için. Ben böyle duydum ve uyguluyorum. Gerçekten cilt tonunun eşitlendiğini gözlemliyorum ve parlak.

yeşil çay ben de içiyorum ve gerçekten faydalı olduğuna inanıyorum.ben demlik şeklinde olan bardaklardan aldım,onda demliyor ve içiyorum. hazır poşet çay şeklinde kullanmayın diyorlar.:KK17:

anti aging etkisi için limon damlatılmasının nedeni ne acaba..c vitamininin antioksidan etkisi mi?

X