- 31 Temmuz 2007
- 2.110
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeşil çayı hamile iken ve emzirirken kullanmak zararlıymış.
bu arada aktardan aldığım yeşil çay aynı balık gibi kokuyordu.
ben çaykurun bergamot aromalı olanını aldım.(taneke kutuda olanı)çok güzel tavsiye ederim.
ama hamile iseniz kullanmayın.
O zaman bırak canım..bende hamileyken denemiştim,yararı olur diye..sende hamileymişsin..Zaten bir hazımsızlık,şişkinlik falan sözkonusu oluyor hamilelikte..En azından ben öyleydim..Doğadan form çayıyla bu sorunumu hallettim o zaman..Dr.danışıp sende kullanabilirsin belkide..
eylul77;ya canım bu yeşil çay sendede şişlik felan yapıyo mu? ben içtikten sonra acayip şişiyorum görsen sanki 2 aylık hamileyim acayip bi şişkinlik oluşuyo neden acaba?
yeşil çayı hamile iken ve emzirirken kullanmak zararlıymış.
bu arada aktardan aldığım yeşil çay aynı balık gibi kokuyordu.
ben çaykurun bergamot aromalı olanını aldım.(taneke kutuda olanı)çok güzel tavsiye ederim.
ama hamile iseniz kullanmayın.
eylul77;ya canım bu yeşil çay sendede şişlik felan yapıyo mu? ben içtikten sonra acayip şişiyorum görsen sanki 2 aylık hamileyim acayip bi şişkinlik oluşuyo neden acaba?
olurmu canım senin yanlışın var yeşil çay gayet faydalı hemde hamilelere bizden daha fazla yarar sağlıyo dr.bile öneriyo hamilelere araştırrsan eğer.hamilelik döneminde kullanıldığında bebeklerin özürlü olma olasılığını % de 60 a kadar önlüyo ve hamilelerin daha rahat hamilelik dönemi geçirmelerini sağlıyo.
Poşet yeşil çay denedim..çiğ balık gibi kokuyordu..içemedim...
Normal demleme usulude hiç kullanmadım, bu tecrübeden sonra..
Tadı kötü geliyor..:sinifsinif:
bu ne kııı..ben mi yazdım bunu..:mymeka:
Sanki ,kısmını görmememişim..
Bende buna istinaden yazmışım..Umarım gülmekten ağrıyan karnın geçmiştir..
Şekerim, her yazanında profiline bakmıyorum..
O zaman sen de dikkate almayıverirsin olur biter..
ben de yeni yeni başladım yeşil çaya tadını pek sevmiyorum ama fayda niyetine içiyorum
poşet çaylardan içiyorum acaba hangisi daha faydalı açık mı demleyip içmek lazım
yüzüm içinde deneyeceğim
ama şu dakika konusu bnmde kafamı karıştırdı internette baktım 3 dk diyolar
???????
sewemedim gitti şu yeşilçayıı ya
sewemedim gitti şu yeşilçayıı ya