Anti-Aging Cildinize Sihirli Dokunuş: Yeşil Çay

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
yeşil çayı hamile iken ve emzirirken kullanmak zararlıymış.
bu arada aktardan aldığım yeşil çay aynı balık gibi kokuyordu.
ben çaykurun bergamot aromalı olanını aldım.(taneke kutuda olanı)çok güzel tavsiye ederim.
ama hamile iseniz kullanmayın.

ben çaykurun bergamot aromalı olanını aldım.(taneke kutuda olanı)çok güzel tavsiye ederim.

olurmu canım senin yanlışın var yeşil çay gayet faydalı hemde hamilelere bizden daha fazla yarar sağlıyo dr.bile öneriyo hamilelere araştırrsan eğer.hamilelik döneminde kullanıldığında bebeklerin özürlü olma olasılığını % de 60 a kadar önlüyo ve hamilelerin daha rahat hamilelik dönemi geçirmelerini sağlıyo.

O zaman bırak canım..bende hamileyken denemiştim,yararı olur diye..sende hamileymişsin..Zaten bir hazımsızlık,şişkinlik falan sözkonusu oluyor hamilelikte..En azından ben öyleydim..Doğadan form çayıyla bu sorunumu hallettim o zaman..Dr.danışıp sende kullanabilirsin belkide..

yok canım yaaaa ne hamilesi ben bekar kızım ne hamilesi ayyy inanmıyorum yaaa gülmekten karnıma ağrılar girdi anlamadım canım nerden çıkardığını hamileliği bakıyorum yazdıklarıma hamilelikle ilgili hiç bişey yazmamışım bu mesajdan önceki hariç.hamile felan değilim bekar kızım ben yaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

eylul77;ya canım bu yeşil çay sendede şişlik felan yapıyo mu? ben içtikten sonra acayip şişiyorum görsen sanki 2 aylık hamileyim acayip bi şişkinlik oluşuyo neden acaba?

bu ne kııı..ben mi yazdım bunu..:mymeka:
Sanki ,kısmını görmememişim..
Bende buna istinaden yazmışım..Umarım gülmekten ağrıyan karnın geçmiştir..

Şekerim, her yazanında profiline bakmıyorum..
O zaman sen de dikkate almayıverirsin olur biter..

Son düzenleme:

Yeşil çaydan emin değilim ama adaçayı zararlı hamileyken..
Düşük yapma tehlikesi olıyormuş..

Demek yalnız bana gelmemiş balık gibi kokması..
Poşet çay değilde,normal pakette satılanları güzelmiş,öyle diyorlardı..

eylul77;ya canım bu yeşil çay sendede şişlik felan yapıyo mu? ben içtikten sonra acayip şişiyorum görsen sanki 2 aylık hamileyim acayip bi şişkinlik oluşuyo neden acaba?

aksıne canım bende ıcmedıgım zamanlarda cok sıslık oluyordu suan oylebır sorunum yok ozellıkle yemeklerden sonra cok rahatlatıyor benı.opuyorumnanaktan

olurmu canım senin yanlışın var yeşil çay gayet faydalı hemde hamilelere bizden daha fazla yarar sağlıyo dr.bile öneriyo hamilelere araştırrsan eğer.hamilelik döneminde kullanıldığında bebeklerin özürlü olma olasılığını % de 60 a kadar önlüyo ve hamilelerin daha rahat hamilelik dönemi geçirmelerini sağlıyo.

tesekkurler...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
evet yeşil çay hazmı da kolaylaştırıyo,sıkılaştırıyorda,toksinleri de atıyor.. başladığım günden beri iyi ki diyorum..zemuszemus

Poşet yeşil çay denedim..çiğ balık gibi kokuyordu..içemedim...
Normal demleme usulude hiç kullanmadım, bu tecrübeden sonra..
Tadı kötü geliyor..
:sinifsinif:

belkı kullandıgın caydandır o koku ben sade olanını fazla kullanmıyorum genelde nanelı yesıl cayı kullanıyorum..cayı demlerken bırkactane nane ıle demlemenı tavsıye ederım tadı daha guzel oluyor.

bu ne kııı..ben mi yazdım bunu..:mymeka:
Sanki ,kısmını görmememişim..
Bende buna istinaden yazmışım..Umarım gülmekten ağrıyan karnın geçmiştir..

Şekerim, her yazanında profiline bakmıyorum..
O zaman sen de dikkate almayıverirsin olur biter..

olabilir canım görmemiş yada dikkat etmemiş olabilirsin ama ben çok sert bişey yazdığımı sanmıyorum yani seni böyle konuşturacak bişey yazdıkların sanki kızgınlıkla yazılmışta ondan böyle diyorum neyse zaten önemli bişey değil hamile felan sanman.

Dün bi programda Prof.Dr.Osman Müftüoğlu yeşil çayın 8-10 dak.demlenmesi gerektiğini söyledi süre daha az olursa yararlı maddeler ortaya çıkmıyormuş bu dakka konusu kafama karıştırıyordu ama ben hocaya güveniyorum

ben 3 dk.diye biliyordumakannehir
ama Osman Hoca'nın da bir bildiği vardır:hulya:

ben de yeni yeni başladım yeşil çaya tadını pek sevmiyorum ama fayda niyetine içiyorum
poşet çaylardan içiyorum acaba hangisi daha faydalı açık mı demleyip içmek lazım
yüzüm içinde deneyeceğim
ama şu dakika konusu bnmde kafamı karıştırdı internette baktım 3 dk diyolar
???????

demleme suresı gercekten kafa karıstırıyor heryerde ayrı bırsey yazıyor.kafamçokkarıştı

ben de yeni yeni başladım yeşil çaya tadını pek sevmiyorum ama fayda niyetine içiyorum
poşet çaylardan içiyorum acaba hangisi daha faydalı açık mı demleyip içmek lazım
yüzüm içinde deneyeceğim
ama şu dakika konusu bnmde kafamı karıştırdı internette baktım 3 dk diyolar
???????

normal cay seklınde olanları daha saglıklı aslında ama bende cogu zaman poset cay kullanıyorum.opuyorumnanaktan

sewemedim gitti şu yeşilçayıı ya

canım benimde bitki çayıyla falan hiç aram yok diyet yapıyorum die kk daki bi baslık üzerine yesil cay aldım hiç umudum yoktu ama bayıldım sekersiz severek içiyorum valla caykurun bergamut aramolı olanını teneke kutuda sallama deil 3 ytl baya gidio

yesil cay tatlandirici kullaninca bal ve seker gibi antioksidan ozelligini kaybettigi duydum bende sade iciyorum ama midem almiyor..bergamutlu olmasa hic icemezdim..

tadından dolayı içemeyenlere çaykurun bergamut araomalı yeil çayını öneririm.teneke kutuda.

önceden ben de içemiyordum diğer çayları ama bu çay çok farklı 3kutu bitirdim ve gerçekten faydasını gördüm.
benim cildim pul pul dökülürdü,şuan hiç öyle bir sorunum kalmadı Allah'a şükür.
bu arada kime önerdiysem hepsi de çok beğendi ki onlarda önceden tadından dolayı yeşil çayı içemiyorlardı.

X